Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A4 pöörded kõiguvad/käivitub gaasiga. 1.8 92kw (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 2893)
malts
huviline

Registreerunud 05.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.09 20:22 Tsiteeri
Audi A4 pöörded kõiguvad/käivitub gaasiga. 1.8 92kw

Tervist,
neid teemasid on siin päris mitmeid, aga ühtegi normaalset vastustust kuskilt ei leidnud, et mida võiks enne diagnosti järgi vaadata selle probleemi puhul

Autoks siis Audi A4 1.8 92kw
Külmalt käivitades pöörded ei kõigu ja hoiab ilusti kõrgemaid pöördeid. Sooja mootoriga gaasi andes ja lahti lastes vajuvad pöörded 900juurde siis mingi 600juurde ja siis jälle 900juurde ja jäävad ka sinna (vahel läheb ka mingi 2 või max 3korda sinna 600juurde) Samas 900juures püsib ta korralikult (väike pöörete kõikumine on märgata ~25-40rpm.
Kui auto esimese korraga tööle ei lähe(liiga vähe anda starterit või nii) siis teine kord käivitades tahab gaasi saada, muidu tööle ei lähe.
Ning väiksema kiiruse puhul on ka nii, et kui sõidu ajal lihtsalt gaas lahti lasta, siis autost käib 1-2 jõnksu läbi.

Plaan ka diagnosti muidugi minna, aga ehk saab kodus oma jõududega hakkama. Mis voolikud või mis asjad tuleks ära vahetada? Mingi pilt asukohaga võiks ka välja tuua, sest audide koha pealt võhik.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audi626
huviline

Registreerunud 28.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.09 09:04 Tsiteeri

Njah, mul oli samasugune probleem, lootsin ise ka kuidagi korda teha, aga siiski pöördusin teeninduse poole. Viga oli siis selles, et oli vaja puhastatda gaasiklappi ja selle all olevas õhuvoolikus oli pragu sees - see tuli välja vahetada. Kalliks see lõbu muidugi läks, kui ma ei eksi, siis mingi 1500EEK vist. Aga autole tuli hoopis teine elu sisse tõmme läks paremaks, pöörded enam ei kõikunud ja elu oli kohe ilusam.
Ilmselt oled samasugune võhik nagu mina seega soovitan pöörduda teeninduse poole. :)

olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.09 16:39 Tsiteeri

Kõikumine viitab tõesti gaasiklapi veale. Omal oli sama asi sama mootoriga. Võeti asi lahti ja no oli tõesti ikka rõvedalt must. Peale seda tööd on vaja ka arvuti järgi panna! Nii et töökotta parem minna

kickija
huviline

Registreerunud 11.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.9L TDIQ '97

postitati 06.03.09 16:44 Tsiteeri

Mis sellel mootoril on gaasiklapp elektriline siis?

Paadunud traktorist ehk väänet peab olema.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 06.03.09 16:47 Tsiteeri

Gaasiklapp ise on manuaalne e. trossiga aga seal sees on potensiomeeter, mis määrdununa annab ajule valet pinget, kohati võivad tekkida ka augud sisse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kickija
huviline

Registreerunud 11.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.09 16:56 Tsiteeri

Niiet, põhimõtteliselt võiks 1.6 mootoril ka selle asja ära puhastada, kui vahel kõiguvad pöörded? Aga pöörded kõiguvad olenemata, kas annad gaasi või mitte ja peale taaskäivitust on korras.

kickija
huviline

Registreerunud 11.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.09 16:57 Tsiteeri

Ma ei tea, miks ma alati siin foorumis vajutan muuda asemel tsiteeri.

MeanG
huviline

Registreerunud 04.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 12.03.09 15:58 Tsiteeri

vb saab kuskilt lisa öhku, vaata kas ölikork on korralikult kinni vöi ölivardal on tihend ära kulunud ja sealt pääseb sisse, nagu mul.

Söida, aga Ära mölise !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Golf3
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4

postitati 25.02.11 16:51 Tsiteeri

Vana teema küll, aga mul küsimus selle gaasiklapi kohta.On seda võimalik ise ka puhastada või pole mõtet torkida?Tänud

Ehtsast nahast eesti toode.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 25.02.11 18:30 Tsiteeri

Väike küsimus ka minu poolt. Nimelt selle sigusiibri/throttle body sees on potentsiomeeter, mis saadab signaali ajule? Mida see signaal mõjutama hakkab. Kas mõjutab kütusesegu koostist või mida?

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 25.0% - SQL: 75.0%]