Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: 1,9 TDI 66kw kõrgsurvepumba tihendite vahetus (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 3526)
rakkim
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4e

postitati 04.03.09 12:30 Tsiteeri
1,9 TDI 66kw kõrgsurvepumba tihendite vahetus

Tere,

Otsisin palju aga pole ühtegi teemat selle kohta.
Autoks audi B4, 1,9tdi, 94/11 .

Pumba ümbert on natuke niiske ja mõtlesin uurida, kes teeks töö ja palju maksumus oleks. Oleks hea teada, kas töö on väga keeruline? Kas Pärnus on sellist inimest kes on pädev tihendeid vahetama?

Pärnus sooviks sellepärast, et on veel Vw Passat 1,9d , 92a , millel pump lekib sorinal ja millega ma tallinnasse või Oisu/tartusse ei jõuaks arvatavasti.

Tänan

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Avandipill
huviline

Registreerunud 12.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.09 06:57 Tsiteeri

Mul oli sama viga et pump oli veidi märg. Lasin ära vahetada pealmise kaane tihendi ja nüüd asi tipptopp korras. Raha läks maksma Tartu Katteldiislis, täpselt ei mäleta a oli vist 700.- koos häälestamisega

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rakkim
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4e

postitati 05.03.09 12:16 Tsiteeri

Niisis, sain teada tänu ühele foorumlasele ;), et Pärnus on ikkagi inimene olemas, kes pumpasid remondib .Asub paikusel ja linnas ka kuskil, telefoni nr 55525200 . Ise sain jutule, et järgmine nädal tuleb passatit tegema (võtab pumba maha, viib töökotta , vahetab tihendid, tuleb paneb autole tagasi ja häälestab ära) st. ei pea autot köie otsas lohistama. Hind pidi vist 1000kr piiresse jääma, millega ma olen igati rahul.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Karel87
huviline

Registreerunud 08.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.04.09 10:36 Tsiteeri

Enda 1.9D-l tegin selle töö ise kodus ära. Kui enda kätt piisavalt kindlaks pead, siis pole see eriti raske, ega kulukas.
Pump ajas ülemise kaane vahelt välja, sest tihend oli ära surnud. Selle parandamiseks kruttisin pumba pealt gaasitrossi hoova koos sellega kaasnevaga. Siis nö. "tahmakruvi" ja keerasin 4-kaant kinnihoidvat kuuskanti lahti. Seal all on üks vedru, niiet algul kergitad ettevaatlikult kaant ja võtad selle vedru lahti. Kui kaas juba käes, siis tihend välja ja kaas ilusti puhtaks. Tihendisoonde tõmbasin kihi hermeetikut, ning selle peale surusin puhtaks tehtud vana tihendi, niiet see umbes 0,5mm pinnast kõrgemale jäi. Päev kuivamist, ning vastupidises järjekorras kõik tagasi. Üle pole polte mõtet pingutada, sest sellest tihend paremini pidama ei hakka. Pumba hooba tuleb ehk paar korda enne proovida, kui õigesse nuuti saab, aga see on juba lihtne. Nüüd juba mitu kuud sõitnud, aga pump on endiselt kuiv!

Kuludeks näpuotsaga hermeetikut, mõni tund nokkimist ja üks päev seisev auto:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
marco
huviline

Registreerunud 10.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 28.04.09 15:46 Tsiteeri

Kesk-eestis on selline koht, nagu Oisu Diisel. Asubki Oisus. Mul vahetati seal ära pumba kaks ülemist tihendit ja magnetklapp. Häälestati paika ja pesti mootor ka lõpuks ära. Raha läks 1000.-

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.7% - SQL: 77.3%]