Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kas saate ka särtsu? (Vastuseid: 44 | Vaatamisi: 4571)
Sill
huviline

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Pann

postitati 27.04.04 09:41 Tsiteeri
Kas saate ka särtsu?

Selline probleem, et saan koguaeg auto ja viimasel ajal ka teiste metallesemete käest särtsu! Kas on võimalik kuidagi seda ära hoida?
Olen kuulnud et põhjus võib kingades olla...
Kas peaksin endale juhtme külge panema, siis et ennast maandada:)?
On kellegil kogemusi???

Silver

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 27.04.04 09:42 Tsiteeri

autost väljudes võta enne uksest kinni ja alles siis pane jalg maha, siis ei saa särtsu, maandad end ära.

ma ise ostsin elemine nädal just maandusriba autole, lähipäevin krutin külge. auto on siis särtsu täis et tõmbab metsikult tolmu ja värki külge

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Sill
huviline

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Pann

postitati 27.04.04 09:45 Tsiteeri

olen viimasel ajal nii teinud et panen kõige pealt nahktagi varruka vastu ust siis käib suurem laks ära ja siis alles võtan käega :D, aga suvel läheb jamaks....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
brunnts
huviline

Registreerunud 16.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2,3

postitati 27.04.04 09:48 Tsiteeri

Ja pidev jama selle särtsuga, peaks ka siis kiiremas korras maandusriba orgunnima.

Life is hard. It's harder if u're stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 27.04.04 09:50 Tsiteeri

Vahest unustab ära ja siis tuleb meelde kui laks juba ära on käinud :D
Väga ebamugav asi, sai kunagi istmetele antistatikut lastud ja mõneks ajaks sai rahu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 27.04.04 09:53 Tsiteeri

üldiselt see särt öpetab välja nagu laborirotti või lehma karjamaal (el karjus).

fakt on see et kui enne jala maha panekut autost kinni hoida (uksest) siis nätsu ei saa, kui ära unustad ja pagu ikka kätte saad, siis mõnda aega jälle ei unusta ust haaramast

eksnäis kas see riba aitab, mudu see riba rõvedalt krubiseb põhja all :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 27.04.04 09:55 Tsiteeri

Kunagi sain samamoodi ikka pidevalt litakaid. Kui naine hakkas juba häält tegema, siis sai ka maandusriba endale ostetud ja alla krutitud. Sellega see asi lahenes :P

Olen tähele pannud, et kui jooksusussidega autost välja astuda, siis saab ka praegu "särtsu". Kingadega probleemi pole. Samas peab tähelepanu pöörama ja maandusriba pikkusele. Minu oma on nüüdseks juba poole võrra lühem :P

Selle riba kohta veel nii palju, et sellega harjub ka ära, et inimesed tulevad sinu juurde ja ütlevad, et auto all on midagi lahti :D On olnud juhtumeid, kui poe parklast ära sõites inimesed vehivad kätega ja näitavad auto põhja alla. :D

See riba on lihtsalt alguses päris pikk, mis tekitabki teatus segaduse.

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MEEMEES
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2

postitati 27.04.04 09:58 Tsiteeri

Vahetage sünteetilised istmekatted välja:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AudiTeam
klubiliige
ac aasta auto 2012 & 2013 võitja

Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"

postitati 27.04.04 11:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja MEEMEES

Või pange nahkistmed ja probleemi ei ole :D

Smoke Quattro Tires - Not Drugs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mike
huviline

Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 3.0 Q

postitati 27.04.04 11:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja AudiTeam
Tsitaat:
Esialgne postitaja MEEMEES

Või pange nahkistmed ja probleemi ei ole :D

mul nahksisu, aga särakat saan ikkagi!

www.auto24ring.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AudiQuattro
huviline

Registreerunud 17.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Quattro Avant 2,5tdi 132kw -03

postitati 27.04.04 12:52 Tsiteeri

Mul ka nahksisu ja just viimasel ajal on hakanud särakad käima....lumi läind vist sellest...

~~The fellowship of the four silver rings~~
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
GhostDog
huviline

Registreerunud 29.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100CD -86

postitati 27.04.04 12:59 Tsiteeri

Suviti on see probleemiks jah!Kõige parem variant särtsu ärahoidmiseks on ikkagi maandusriba(See tuleks panna võimalikult auto kaskossa,siis ei häiri niipalju)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
WhiteLion
huviline

Registreerunud 22.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Poolik Coupe GT

postitati 27.04.04 13:33 Tsiteeri

Olen proovinud maandusribaga aga see ei aidanud eriti. Siis hakkasin kasutama antistaatikud. Iga paari nädala tagant piserdan istmetele ja asi ok.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
A 90
huviline

Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 90 Type 85 Quattro, Sinine Peugeot

postitati 27.04.04 13:40 Tsiteeri

ise kasutan sama ukse nõksu nagu rass mainis. töötab alati ja olenemata aasta-ajast, ilmast ja riietest. :D

kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 27.04.04 15:36 Tsiteeri

Hommikul enne kodust väljaminekut pihustan ennast antistaatikuga üle...lõunani on rahulik,aga õhtupoole hakkavad heledad särakad ikka käima... :P

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raigo
huviline

Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.04 18:37 Tsiteeri

ma sain täna särtus krt süütelukust ja turvavöö kinnitist...igapäev erinevast kohast juba :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B2CQ

postitati 27.04.04 18:57 Tsiteeri

samas hommikul unise peaga on just hea, äratab üles veidike :cool:

jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 27.04.04 19:00 Tsiteeri

saan ka, eriti ukselraamist:mad::mad:

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tanel
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 27.04.04 19:04 Tsiteeri

Mul sama asi. Kuid mitte ei mäleta, et eelmisel aastal oleks saanud, võibolla lihtsalt mälu lühike:D

äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 27.04.04 19:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja tanel358
Mul sama asi. Kuid mitte ei mäleta, et eelmisel aastal oleks saanud, võibolla lihtsalt mälu lühike:D

Kui ei mäleta, siis järelikult palju ja kõvasti ei saanud:D

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
yokker
huviline

Registreerunud 12.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x1.9tdi 66&96kw+suzuki sv1000s

postitati 27.04.04 19:24 Tsiteeri

Mul sai koer autos vastu nina särtsu kui tuli mind nuusutama :P (dobermann)

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 27.04.04 20:51 Tsiteeri

Tegelikult olen mina ntx märganud sellist asja, et oleneb ikka täitsa, mis seljas on. Nii kui on fliis (sünteetiline) saan hämaras või pimedas juba sellise litaka et kätt ei pea auto külge panemagi, juba mingi 1-2 cm kauguselt tuleb helesinine jutt näppudest autoni :D ja kui on villane kampsun ntx. siis on asi veel hullem. aga kui on mingi norm. materjalist asi seljas siis ei saa särakat. Sama on ka nahktagi vms. korral, kus autost välja tulles sinist lendab. (seda muidugi sünt. auto sisu korral). Aga muidu üleüldiselt harrastan ma viimasel ajal näpud kohe maha panna kui autost välja ronima hakkan, siis maandan ka ära :D kuigi alati näppe ka maha ei topi :P (oleneb kohast) Ja minu puhul ntx anti staatiku teema küll ei toimi... vähemalt pole aru saada :mad:

Tier
huviline

Registreerunud 15.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 2.0E 83 kW

postitati 27.04.04 21:43 Tsiteeri

aga tegelt on ju nii et mitte teie kõik(ja viimasel ajal ka mina) ei saa särtsu...vaid te annate autole särtsu....kahju et nemad kurta ei saa:P

Hilft dir selbst - so hilft dir Gott !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
MEEMEES
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2

postitati 28.04.04 09:44 Tsiteeri

Eelmine nädal sain autos suudeldes ja väga valus oli :D

Ull
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B2q, B4; Honda Accord Tourer

postitati 28.04.04 10:12 Tsiteeri

ma saan pidevalt:), ja kusjuures isegi see ukse st kinni võtmise värk ei aita:)....võtan uksekst kinni astun välja ja nagu lahti lasen ning uuesti puutun nii saan sahmaka ära:)

Aga nuh inimene harjub kõigega...:P:D

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 35.4% - SQL: 64.6%]