aigar
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Jaguar XF SV8 ja Audi 90q B2 20v turbo
|
postitati 13.02.09 13:29
|
|
|
Audi displei Blaupunkt makiga
Mure siis selline, et mul on Blaupunkt Bremen mp76 audis. Kas kuidagi oleks võimalik pilti sellest armatuuri displeile saada. Nagu on originaalmakiga
(näitab raadiojaama jne.). Praegu on seal tühi koht. Ja nagu ikka loodus tühja kohta ei salli.
Võrdlesin mõlemat makki tagant poolt (Bremen ja Concert). Süsteem on seal siis selline, et kolm juhet läheb originaalmakist displeisse (Data,
Clock ja Enable), aga bremenil on taga ainult Data ja Clock. Kas keegi oskab öelda, kuhu selle Enable peaks pistma Bremeni taga? Sest seal ei ole
sellist auku.
Tänan tähelepanu eest!
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 13.02.09 14:21
|
|
|
Ilma spets vaheplokita ei hakka näitama. Küsi blaukareid müüvate ettevõtete käest. Kui kuskilt ei saa, siis võin ise uurida. Olen A6 C5 kerega
autodele paigaldanud ja roolinupud hakkasid kah tööle lisaks displeile.
|
|
|
|
aigar
Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.02.09 14:23
|
|
|
kes blaukarit müüb eestis. Sa võid ju mulle mingi hinna öelda, kui sul on kuskilt vaadata.
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 13.02.09 14:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aigar
kes blaukarit müüb eestis. Sa võid ju mulle mingi hinna öelda, kui sul on kuskilt vaadata. |
Ei ole kuskilt vaadata, sest üldiselt ei viitsi maaletoojad selliste junnidega tegeleda, sest neid ostetakse harva. Mäletamistmööda maksis umbes
1200-1400.- krooni.
|
|
|
|
jk.
|
postitati 13.02.09 19:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: samru
Ei ole kuskilt vaadata, sest üldiselt ei viitsi maaletoojad selliste junnidega tegeleda, sest neid ostetakse harva. Mäletamistmööda maksis umbes
1200-1400.- krooni. |
Ehk odavam oleks olnud selle Concerti nupp ära vahetada ja näiteks see osta (valikust
kõige odavam).
PS. See nõuanne sobib igale Audi originaalraadio omanikule, kes soovib oma kvaliteet Concerti suvalise aftermarket sünnitise vastu vahetada. No
offence.
|
|
|
|
aigar
Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.02.09 22:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jk.
Ehk odavam oleks olnud selle Concerti nupp ära vahetada ja näiteks see osta (valikust
kõige odavam).
PS. See nõuanne sobib igale Audi originaalraadio omanikule, kes soovib oma kvaliteet Concerti suvalise aftermarket sünnitise vastu vahetada. No
offence. |
Ma arvan, et ei ole odavam. Selle nupu vahetuse eest küsiti 1000 eeku. Ja ega ma maki sellepärast ära ei vahetanud, et mp3'e kuulata. Enne teen 5
tavalist audioplaati kui ühe mp3'e.
|
|
|
|