kakskrooni
huviline
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2.8Q
|
postitati 07.02.09 04:47
|
|
|
Kesklukk
Tere, mure siis selline, et kesklukk ei taha korralikult töödata vahepeal
läks kinni kui puldist vajutada ja nüüd on nii, et üldse kohe ei tööta. Kui puldist vajutada siis uksed nagu korra läheks lukku aga tulevad lahti
tagasi ja kõrvalistuja poolne uksenupp läheb isegi korraks alla aga juhipoolne üldse kohe ei taha minna. 
|
|
|
physic
huviline
Registreerunud 19.04.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.02.09 09:34
|
|
|
üheks võimaluseks pakuks, et juhipoolses lukus mingi mehhaaniline tõrge. (võimalik ehk ka mingi ühenduseviga).
Endal oli samasugune probleem esimeste talvekülmadega - aitas luku korralik õlitamine, mis õigel ajal tegemata jäi (niiskus lukus sai miinuskraade ja
takistas luku tööd).
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 07.02.09 11:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kakskrooni
Tere, mure siis selline, et kesklukk ei taha korralikult töödata vahepeal
läks kinni kui puldist vajutada ja nüüd on nii, et üldse kohe ei tööta. Kui puldist vajutada siis uksed nagu korra läheks lukku aga tulevad lahti
tagasi ja kõrvalistuja poolne uksenupp läheb isegi korraks alla aga juhipoolne üldse kohe ei taha minna. |
Tuleks voolikud/torud ja ukse/pagassi kesklukumootorid üle vaadata, et õhulekkeid ei oleks.
|
|
|
|
kikunaator
huviline
Registreerunud 07.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 2.6E
|
postitati 07.02.09 15:26
|
|
|
küsiks siia juurde kas kesklukk peabki häält tegema kui uksi lukku pannes või peaks ta hääletult töötama??? Mul on nii et kui lukku või lahti keerad
siis hakkab sisisema(ja seda mitte vaikselt). Vabandan kui küsimus loll tundub, kuid kokkupuudet sellega vähe. Esimene Audi mul siiski.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 07.02.09 16:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kikunaator
küsiks siia juurde kas kesklukk peabki häält tegema kui uksi lukku pannes või peaks ta hääletult töötama??? Mul on nii et kui lukku või lahti keerad
siis hakkab sisisema(ja seda mitte vaikselt). Vabandan kui küsimus loll tundub, kuid kokkupuudet sellega vähe. Esimene Audi mul siiski.
|
Sisiseda küll ei tohiks - viitaks nagu lekkele. Peab u. 3-5 sek. urisema vaikselt. Kui jääb tööle pikemaks ajaks, siis on tegemist lekkega ja kurnab
asjatult niigi viletsat kesklukupumpa.
|
|
|
|
kikunaator
huviline
Registreerunud 07.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 2.6E
|
postitati 07.02.09 22:04
|
|
|
täna õhtul siis selgus et kesklukk ei tee mitte mingisuguseid hääli ega tegusid. Tundub et õhtal... 
On kellegil soovitusi või teadmisi kus saaks asendada???
|
|
|
sonyalo
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 14.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.02.09 19:05
|
|
|
heh mul sama jama aint et vastupidi teeb lahti ja paneb kohe lukku aga ma
ei ole siia maani aru saand mis jama on
|
|
|
kakskrooni
huviline
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2.8Q
|
postitati 12.02.09 16:57
|
|
|
Viga leitud Viga oli hoopis juhi poolses sisemises ukselingis see oli
natukene viga saanud ja see takistas luku tööd. Vahetasin lingi ära ja nüüd kõik ok 
|
|
|