Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: auto (100 C4 ,a. 91) ei käivitu (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1750)
Apraim
huviline

Registreerunud 24.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat (B5) 1.8 92kW 1996 a.

postitati 24.04.04 21:14 Tsiteeri
auto (100 C4 ,a. 91) ei käivitu

1) Sõidan Riiga, teepeal järsku tahho nullis,õli tuli kompus vilgub, pedaali all tühjus, nagu oleks süütesüsteem blokeeritud, see kestis ainult 3 sek.
2) 3 nädalat hiljem.... sama jama kestvusega 10 sek.
3) 2 nänalat hiljem... Anomaalia kordub aga seekord jaman tund aega. Sädet süütepoolist välja ei tule kuigi poolile tuleb toide peale, käin üle kõikvõimalikud pistikud mida kapoti alt leida võib.......sädet ei ole!!! ootan 10-15 min. käivitan.... töötab, nagu ei oleks midagi juhtunud.
4) 3 nädalat hiljem....kõik kordub taas. Ostan uue süütepooli ja kommutaatori... mitte midagi. tõmmates läks lõpuks käima...5-ks minutiks, puhastasin ära massi juhtmed... töötas u. 10 min.
Võibolla keegi oskab ütelda kus kohast ma veel viga otsima peaksin või on keegi sama probleemiga juba rinda pistnud ???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 24.04.04 21:29 Tsiteeri

Kas Sul alarm on koos ntx bensiinipumba katkestiga? Sellisel juhul võib viga leiduda alarmiplokis.

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
doktorms
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1.8 (1987 a.)

postitati 24.04.04 21:46 Tsiteeri

Mina prooviks vahetada halliandurit.

Jõud köidab alati madalate moraalsete omadustega inimesi. (A. Einstein)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Apraim
huviline

Registreerunud 24.04.04
Kasutaja on eemal

postitati 25.04.04 10:26 Tsiteeri

nüüd on siis asi niikaugel et, iga u. 3h tagant käivitub ja töötab a. 10 min. siis sureb välja

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 25.04.04 10:35 Tsiteeri

pakun samuti halliandurit.Eriti muud olla ei saa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 25.04.04 13:22 Tsiteeri

Pakuks siis ka jagajaandurit. Ega seal vist muud eriti üle ei jäägi. Omal ajal kui 08 veel üks moodsamatest masinatest oli siis sai selliste vigadega ikka üksjagu kokku puututud. Tavaliselt muidugi kipub kommutaator nõrgem olema, kuid antud juhul see juba vahetatud.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Apraim
huviline

Registreerunud 24.04.04
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.04 18:54 Tsiteeri

Tänan kõiki abi eest. Viga oligi ilmselt jagaja anduris. Aga mul üks küsimus veel, kas andurit on võimalik vahetada ilma jagajat maha votmata (antud jagajal ma muud varianti ei leidnud) nimelt lagunes plastmassplaat mis kaitseb anduri juhtmeid (hetkel sain nad paari peene traadikiuga anduri plaadi külge kinni)?

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 26.04.04 19:21 Tsiteeri

Peaks saama ka mnii et ei oel vaja maha võtta.Kõik oleneb sellest kuidas see plekist jaotur maha tuleb nuudist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 24.1% - SQL: 75.9%]