Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kvaliteetne helisüsteem Audi RS6 Avandile!? (Vastuseid: 22 | Vaatamisi: 2651)
crazycreations
huviline

Registreerunud 04.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 24.01.09 21:43
Kvaliteetne helisüsteem Audi RS6 Avandile!?

Paluks siis natuke abi foorumlastelt, et kui on soov panna 2004aasta Audi RS6´te selline vähe kõvem ja korralikum helisüsteem, et millele rõhku panna ja milliseid lahendusi võiks kasutada jnejne.

Tahaks, et oleks ikka korralik süsteem mis teeks head häält ja puhast!

Oskate võibolla veel mingeid kindlaid kõlareid ja võime või midagi muud soovitada, et mida vahetada täpselt jne...
Täielikku ülevaadet ühesõnaga.

Kuid mingi hinnapiir võiks ka olla ja see oleks kuskil 50K lähedal.

Suured tänud ette ära!

design*
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.01.09 21:51

Esmaseks maini ära, kas oled valmis ka masinat lõhkuma või peab jääma originaalne välimus?

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

No selle raha eest võid juba kuskile firmasse sisse astuda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
crazycreations
huviline

Registreerunud 04.01.09
Kasutaja on eemal

Muusika mida see süsteem peaks hästi mängima oleks näiteks, drumm&bass mingil tasandil ( mitte räige kütmine ), dance/trance/house, dubstep ja selline elektroonilisem muss.

Bassid ja kõrghelid peaksid olema kindlasti head, kuid ülejäänut ei saa ka tahaplaanile jätta, seega aidake natuke...

Ei oma ülevaadet ka sellele mis sinna üldse paigaldada oleks võimalik.

Oleneb mida sa lõhkumise all mõtled, kuid kui mõtled kõlarikaste sisse ehitada ja armatuurile lisada või uksi natuke töödelda, siis oleks sellega isegi nõus...

(=

Multimeediale( ekraanid ja DVD vaatamised pole olulised väga ), seega rõhku sellele ei paneks.

design*
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 24.01.09 22:10

Kuna ma olen suhteliselt DLS toodangu fänn siis soovitaksin vastavaid kõlareid ja võimendeid kasutada. Näiteks Ultimate seeria võimendid. Kõlarid sama teema, ise olen näiteks UP6i, US6.2 ja Ulitmate Iridium 6.2 kõlarite peale mõtlend.

Samas oleneb palju sa tahad ümber ehitada, ideaalne oleks muidugi kolmeribaline esikõlarite komplekt. Bassikaga ilmselt väga probleeme ei teki, variant on kas parema külje sisse teha klaasriidest kast või siis varuratta asemele. Teisel juhul siis väga midagi vedada ei kannata enam.

Ja noh oleneb muidugi kuidas sa seda teha tahad, kas tahad ise valmis teha või oled nõus mõne firma abi kaaluma. Kui kasutad mõnda firmat siis vast kõige lihtsam konkreetse tegijaga läbi rääkida, et mida ja kuidas tahad ja siis asjad ära osta ja lasta neil paigaldada ja häälestada.

Aga muidu jah, välja pead kõik kõlarid vahetama. See originaal bassikas mis taga on koos võimuga tuleb välja lülitada (juhe tagant) või siis üldse välja võtta, oleneb palju uue bassika kasti jaoks ruumi jääb sinna. Tagumised kõlarid võivad sisse jääda aga peab lihtsalt lahti ühendama, sinna asemele mina midagi ei paneks. Seda juba korduvalt igalpool ka räägitud, et kontserdil kah muusika ei tule seljatagant. Ette on sul siis valida kas 3 või 2 komponentsed kõlarid. Kui 2 siis saab vanu kõlari asukohti kasutada, ilmselt siis midbassile tuleks taha teha näiteks klaasriidest kõlakast, ja võimalusel natuke suunata kõlarit ka kuulaja poole. See oleks selline minimaalne nö. tuuning, silma ei riivaks vist väga ja heli peaks hea saama. Endal vähemalt sama plaan, et ei kavatse mingit poolt ust klaasriidest kastiga ümber tegema. Muidugi omad piirid seab ka kõlarikasti maht, olenevalt kõlarist siis kui suurt vaja on. Tweeterid võib vast sama koha peale jätta ukselingi juurde, samas ei ole neid piilari peale ka väga raske teha, sealt peaks parema helipildi saama.

Siis on vaja sul juhtmed vedada, voolu ja RCA juhtmed jne. Ma eeldan et originaalmakk on sees? Et siis on vaja hi/low adapterit kah et võimule signaal saada.

Bassikõlari nagu mainitud võiksid siis paremale küljele paigaldada kus originaal peaks olema. Nii jääb pagassi mingi ruum kah ikka kasutada. Vasakule poole paneks ma siis 2 võimendit. Üks monoblokk bassikale ja üks 2 või 4 kanaliga(sillatud) esimestele kompodele. Konkreetseid võime on raske nimetada, oleneb mis kõlarid võtad.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.09 04:17

Räägi Bassikaga ja saad mida tahad ning veel soodsa hinnaga.

Minu ja minu tuttavate kõik sellised mured lahendab just tema.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
crazycreations
huviline

Registreerunud 04.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.09 11:07

Tänud!

design*
A4-Turbo
huviline

Registreerunud 12.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.09 11:09

Tsitaat:
Algselt postitas: crazycreations
Tänud!

Minu mured lahendas tema link/http://www.tuningparts.ee
ja teostab väga kvaliteetset paigaldust mõistliku hinnaga

ML
huviline

Registreerunud 28.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100CD ,MB Vito 111CDI

postitati 26.01.09 07:35

minuarust RS6 väga kvaliteetne heli tuleb tagant torudest,mis teeb meele heaks!

tark ei torma
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 26.01.09 08:28

DLS Ultimate ning ümberehitused 50k eest firmas tehes tuleb suht piiripeale. Kanget tehnikat kasutades pead loobuma ka orig. juhtseadmest või siis kasutama heli silumiseks näiteks Rockfordi 3Sixty prose.

Olen ise ka võimude ja kõllide puhul DLS fänn ning supparitest Rockfordi.
Enda nimekiri näeks välja selline:
DLS Ultimate Iridium 6.2 koaksiaalid
Ultimate A5 võim
Rockfordi Punch3 12" suppar ja just vanem mudel

See eeldab uste ehitust ning kui viitsitakse minna armatuuri kallale siis paneks juba 3-ribalise süsteemi.
Suppari paneks varuratta asemele.

Hinnad tehnikale on midagi sellist:
3Sixty 8000.-
Ir 6.2 8000.-
A5 9500.-
Punch sub u. 3500.-
Kaabeldus 3000.-

Heliisolatsioon ustele ja pagassile u. 4000.- (sis. tööd)
Klaasplastist supparikast min. 2000.-
Töörahad lähevad vastavalt siis kui kaugele installiga minnakse. Uste ümberehitus, tweetrid piilaritesse jne jne. Pärast veel prose seadistus.

See on siis minu varasema kogemuse põhjal tehtud kiire mõttetöö ja arvutus. Hindades on lähtutud letihindadest firmas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 26.01.09 12:42

keegi kellel muusikalist haridust võiks lisada veel ka kvaliteetse muusika nimekirja, et sealt heliseadmetest ei hakkaks überBlingen e kehamuusika ebaintelligentset umma-ummat mütsuma...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.09 12:47

Erki ma ei saa su postituse sisust aru... selgita.

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.09 12:51

Tsitaat:
Algselt postitas: ICE
DLS Ultimate ning ümberehitused 50k eest firmas tehes tuleb suht piiripeale. Kanget tehnikat kasutades pead loobuma ka orig. juhtseadmest või siis kasutama heli silumiseks näiteks Rockfordi 3Sixty prose.

Olen ise ka võimude ja kõllide puhul DLS fänn ning supparitest Rockfordi.
Enda nimekiri näeks välja selline:
DLS Ultimate Iridium 6.2 koaksiaalid
Ultimate A5 võim
Rockfordi Punch3 12" suppar ja just vanem mudel

See eeldab uste ehitust ning kui viitsitakse minna armatuuri kallale siis paneks juba 3-ribalise süsteemi.
Suppari paneks varuratta asemele.

Hinnad tehnikale on midagi sellist:
3Sixty 8000.-
Ir 6.2 8000.-
A5 9500.-
Punch sub u. 3500.-
Kaabeldus 3000.-

Heliisolatsioon ustele ja pagassile u. 4000.- (sis. tööd)
Klaasplastist supparikast min. 2000.-
Töörahad lähevad vastavalt siis kui kaugele installiga minnakse. Uste ümberehitus, tweetrid piilaritesse jne jne. Pärast veel prose seadistus.

See on siis minu varasema kogemuse põhjal tehtud kiire mõttetöö ja arvutus. Hindades on lähtutud letihindadest firmas.

Tee mis teed aga supparit RS6'ele varuratta asemele ei pane, tal polegi varuratast, aku on juba varuratta asemel...

Ehk siis pillun vähekene infot enne kui väike üllatus tööde tegemisel ette tuleb:P

Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 26.01.09 13:00

Kui ka oleks seal ruum siis ma seda sinna ikka ei paneks.Teeks väikese kasti istme taha ja klaasi põrkega juhile ette paneks mängima.Mõõdetud vastava seadmega ja tehtud;)

Nii oli sageduste kadu väga minimaalne.

jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 26.01.09 13:01

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11

Tee mis teed aga supparit RS6'ele varuratta asemele ei pane, tal polegi varuratast, aku on juba varuratta asemel...

Ehk siis pillun vähekene infot enne kui väike üllatus tööde tegemisel ette tuleb:P

Olen näinud RS6te, millel tagavararattakoht olemas, nagu RS4/B5-l, omanik kasutaski täismõõdus velge ja rehvi tagavararattana, kuna see krdi silikoonimöga on pask kergelt öeldes. Aku oli kas, tagaporitiiva sees, tagaistme all või oli üldse kapoti all.
Igatahes täismõõdus ratas mahtus pagassi, tagavararatta kohale. Ehk oli aku selle all, ei tea.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.09 13:06

Tsitaat:

Kui ka oleks seal ruum siis ma seda sinna ikka ei paneks.Teeks väikese kasti istme taha ja klaasi põrkega juhile ette paneks mängima.Mõõdetud vastava seadmega ja tehtud

Enamus avandiomanikud ei taha sellest kastist midagi kuulda muideks seal istmetaga- kaob avandi mõte ära lihtsalt. Ning see varuratta kast mängib audi avandis üllatavalt hästi arvestades kui väike see kast tuleb... Loomulikult võib ruumi olla ainult ka 8 või 10 tollisele elemendile.

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.09 13:12

Tsitaat:
Algselt postitas: jõuvanker
Tsitaat:
Algselt postitas: juks11

Olen näinud RS6te, millel tagavararattakoht olemas, nagu RS4/B5-l, omanik kasutaski täismõõdus velge ja rehvi tagavararattana, kuna see krdi silikoonimöga on pask kergelt öeldes. Aku oli kas, tagaporitiiva sees, tagaistme all või oli üldse kapoti all.

Koht on neil kõigil olemas, kere ju A6'e oma aga äkki sai lisavarustusena tellida tagavararatta, peast ei mäleta...

Kapoti all tal kindlasti akut ei ole, pole lihtsalt ruumi selleks, aku asemel on paisupaak.

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.09 13:36

Ja kindlasti tasuks/peaks autole alles jätma originaal maki/teleka (mis arvatavasti igal RS6'el on) ning kindlasti tasuks antud tööd lasta teha nendel kes seda ka oskavad ja teavad, mina usaldaks eelnevalt mainitud tegelast ja Hr.ICE't, külakloune ma kindlasti ligi ei laseks.

kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 26.01.09 13:47

Ma soovitan sellist kohta kui ise ei taha teha http://www.audiodesign.ee/

ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.09 14:01

Kuna ma ise enam selle alaga ei tegele, siis julgen ka soojalt soovitada seda Kiini antud linki ehk Serwend. Seal on selline tegelane nagu Paul, kes on vaieldamatult Eesti üks kõvemaid helimehi.

crazycreations
huviline

Registreerunud 04.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.09 18:25

Selge, olen nähtavasti oma vastuse saanud!

Läheb korralik muss autosse, kuid mitte RS6´te. Plaanis osta A6/S6 (c4) Avant Quattro ja panna sinna korralik heli.

Tegin auto ostmiseks teema ka, kuid kes veel lugenud pole ja kellel oleks midagi sellist müüa, siis andke teada!

Tänud kõigile kes aitasid vastustega heli paigaldamise suhtes!

design*
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.09 18:27

http://www.streetrace.org/foorum/images/smilies/sr_lol.gif

madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D4

postitati 26.01.09 18:30

(Y) hästi pandud...eh

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 36.4% - SQL: 63.6%]