Lehekülgi: 1 2 |
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.04.04 07:17
|
|
|
jälle käidi sees/soovitage paremat signalisatsiooni
nii... täna öösel siis mina varguse ohvriks langesin.. Kodus, maja ees, öösel kella 2400 ning 0600 vahel... Kõrvaistujapoolne klaas oli katki löödud,
makk välja tiritud, kaasa haarati tagapingilt ka kott, kus autodokumendid ja digifotokas (oma lollus) pagassist haarati kaasa ka võimendi... Koduste
ja ka naabrite arvates signa tööle ei hakanud... (ilmselt siseneti ette siis akna kaudu, löögiandur on, mahuandurit mitte ja pagassi lüliti on mul
endal lahti ühendatud).. Nüüd uut ja paremat signat otsima ... on kellelgi soovitusi? Eelduseks oleks kahetsoonilise mahuanduri võimalus..
|
|
|
madjs
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw
|
postitati 20.04.04 07:27
|
|
|
Jah mahuandur hea, omal lasin ka toimima panna, parim andur muidugi rotveler tagaistmel ja statsionaarselt. Krt nende varaste vastu ei aita vist
miski, kui vennal ikka silm hall peas ja vaja uut laksu saada siis mnjah...
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 20.04.04 07:35
|
|
|
Minul ka selline mulje jäänud, et üsna ükskõik missugune signa või kas üldse peal on. Neid kiiret doosi vajavaid värdjaid on nii palju siginenud ja
ega nende vastu vist peale kurja koera, kurika ja kala¨nikovi miskit ei aitagi.
Tundub küll vastiku ilkumisena, kuid ise peidan alati paaniliselt kõik asjad salongist silma alt ära. Isegi tühja suitsupaki kägardan alati
tillukeseks nutsakuks, et ei ahvatleks kedagi klaasi katki lööma.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.04.04 07:39
|
|
|
jah ka see kõik on õige.. aga usun, et minu autot on enne siis varitsetud.. aga kui signa ikka näiteks isegi selle peale piiksu teeks, et keegi seal
näit 4 sekki auto lähedal seisab ja uurib, siis usun, et see tiba aitaks... minu case puhul saigi saatuslikuks see, et signa ei hakanudki (ilmselt)
tööle, löögiandur asja ei fikseerinud ja uksed lahti ei käinud.. tyypidel oli korralikult aega rahulikult madistada. Kui signa oleks karjunud, oleks
mõni naaber ikka üles ärganud, auto täpselt akna all.. (ridaelamu)
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 20.04.04 07:54
|
|
|
Ega jah löögiandur ei pruugi tööle hakata, sest klaasi saab ära lõhkuda ilma löögita. Meetodeid siin promoma ei hakka kuna mõni pätt võib targemaks
saada. Signat sul arvatavasti vahetada ei tule, tuleb lihtsalt andurid juurde panna. Mul endal signa üldse häält ei tee ainult annab mulle ja veel
mõnele kodanikule teada, et kaabakad auto kallal.
|
|
|
yokker
huviline
Registreerunud 12.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2x1.9tdi 66&96kw+suzuki sv1000s
|
postitati 20.04.04 14:43
|
|
|
Endal ka mahuanduriga hea kogemus. Ühel suveõhtul ununes mul autol tagaaken lahti ja ei läinud kaua aega kui signa tööle hakkas ja teinekord oli selline värk et hakkas ka signa karjuma. Vaatasin aknast
välja ei kedag( signa lambi vilkumise järgi pidi keegi salongis olema ) kappasin välja ja kõik oli omaarust ok. Alarm uuesti peale ja tuppa tagasi! 30
seki pärast jälle alarm peal ja näitab et keegi jälle salongis. Kappasin välja ja uurisin salongi lähemalt ja mis ma leidsin !!! Suur hobusesääsk lendas salongis ringi . Nii et soovitan soojalt mahuandureid!
|
|
|
mike
huviline
Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 3.0 Q
|
|
arvi
huviline
Registreerunud 13.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: D2 s8 97a. manual
|
postitati 20.04.04 17:59
|
|
|
kui oma garaazi ei ole,pole mõtet midagi autosse jätta.ise korjan 10 senti ka ära,et midagi silma ei jääks.oleks isegi soovitav laegas lahti jätta,et
oleks näha,et midagi ei ole.viimati käidi sees kaks nädalat tagasi,kuigi midagi võtta polnud aga võib-olla loodeti laekast midagi leida...
|
|
|
|
truumu
huviline
Registreerunud 16.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: 525iT 2001.a E39
|
postitati 20.04.04 18:25
|
|
|
Soojalt soovitan Cobra alarmi, hind kusagil 2kilo kanti
on olnud peal kolmel autol, valehäireid ja tõrkeid keskluku juhtimisel pole olnud kordagi
ühe korra on vargapoisid ka minema peletanud, kes aknast sisse ronisid
ruumi mõõdab ultraheli, saab lisada veel vidinaid
paljud autode maaletoojad panevad uutele autodele peale
|
|
|
|
chill
huviline
Registreerunud 04.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.04 17:24
|
|
|
tervitus,
- mida arvata Gemini alarmist? (seda pakutakse mulle autopest, hinnaks ytlevad 2500)
- kas just mahuandur ongi siis see, mis paneb auto piuksuma kui keegi 4 seki auto aknast sisse vahib?
PS. 1 variant on teha väike poll-kysituls... need kellel massin ära aeti - äkki julgete öelda, milline alarm teil peal oli (loe: alt vedas) - või need
kellel alles jäi siis... kui julgete välja öelda
Ja kas näiteks gemini teeb yhte sorti signat et ... et saab seda kindlalt heaks lugeda. Või tuleb jälgida seal veel miskist mudelit või maitea mis
versiooni? Võibolla on hoopis määravama tähtsusega andur(id), mis päätikule vajutab?
tänud,
--
chill
|
|
|
|
Sqad
huviline
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: -
|
postitati 10.05.04 18:56
|
|
|
mul laserline alarm + immo koos mahuanduritega ja töötab 5+.. pistab keegi käe sisse aknast siis esialgu teeb vqaikselt kolm piiksu ja siis kukub
pasundama
saab seda ntx kadaka teelt enne kannupubi paremale ja firmaks on espada
|
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 10.05.04 19:58
|
|
|
Mul kogu tutvusringkond on tasapisi Secure peale üle läinud. Plussideks siis ülinõrk signaal (ei ole kõrvalautost skännitav), hea hind, väga head
programmeerimisvõimalused, lifetime quarantee, aastate jooksul end töökindlusega tõestanud (kõik varguskatsed jäänud vaid katseteks). Sellele lisaks
on praegu ühel peres oleval Audil ka piipar (annab märku, kui auto juures töllerdatakse). Igal juhul tasub investeerida alarmi ning see seejärel ise
paigaldada (ühelt poolt õpid oma autot tundma, teiselt poolt kasutad paigaldusel erinevaid lahendusi töökodadega võrreldes). Ning kui autot müüma
hakkad, siis sama alarm pealt maha ja järgmise auto peale: programmeeritud asetused säilivad. Paigaldusest veel niipalju, et kuna akusireen tuleb osta
eraldi, siis tavasireeni võiks panna hoopis salongi, et kellelgi seal eriti isu istuda ei oleks. Hea alarmi puhul (ja kui usaldad salalüliteid) võib südamerahuga ka uksed lahti jätta - säästad ukseklaase/lukke.
PS: ka minul on autodokumendid jms kraam autos (Soomes elades ei ole vajadust uksi lukustada), kuid Eestis käies korjan alati kõik välja, mis vähegi
väärtuslik paistab. Sellest hoolimata on juba esimesel Tallinnas olnud öösel kippunud embleemid, iluliistud jms jalutama minema, vaatamata alarmi
lõugamisele (mahuandur), seda igasuguste markide puhul
|
|
|
Jürarrak
klubiliige ac aasta auto 2008 võitja
Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Some quattro GmbH Cars
|
postitati 11.05.04 06:23
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja chill
tervitus,
- mida arvata Gemini alarmist? (seda pakutakse mulle autopest, hinnaks ytlevad 2500)
- kas just mahuandur ongi siis see, mis paneb auto piuksuma kui keegi 4 seki auto aknast sisse vahib?
PS. 1 variant on teha väike poll-kysituls... need kellel massin ära aeti - äkki julgete öelda, milline alarm teil peal oli (loe: alt vedas) - või need
kellel alles jäi siis... kui julgete välja öelda
Ja kas näiteks gemini teeb yhte sorti signat et ... et saab seda kindlalt heaks lugeda. Või tuleb jälgida seal veel miskist mudelit või maitea mis
versiooni? Võibolla on hoopis määravama tähtsusega andur(id), mis päätikule vajutab?
tänud, |
Olen kasutanud Gemini alarmi 3-l autol ja ära ei jalutanud neist ükski. Lisaks ei meenu mulle, et ta oleks andnud ühtegi valehäiret. Seega minu
arvates gemini igati ok on. Muidugi ei maksa ainult alarmi peale lootma jääda. Soovitav on lisada alati ka mittestandardseid lahendusi
Iga alarmi puhul on nii, et mida kallim versioon, seda rohkemate võimalustega ja funktsioonidega ta on.
Mis puudutab aga läbi akende kaudu toas käimist, siis soovitan turvakilesid kasutada. Pikendab tunduvalt aega läbi klaasi sissemurdmisel, lisaks
hakkab alarm juba lõugama
Parem must minevik kui lilla tulevik
|
|
|
|
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
postitati 11.05.04 07:00
|
|
|
Mida arvata Spal alarmidest? Pidavat head olema.?
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
postitati 11.05.04 07:38
|
|
|
rääkige hindadest ka juurde kui soovitate miskit
|
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Civic Tourer
|
postitati 11.05.04 08:24
|
|
|
Geminiga kogemus selline, et auto varastati 5 minutiga ära. Alarmil oli ka süütekatkesti peal.
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.04 11:20
|
|
|
väheke üldharivat infot Alarm ei ole ärandusvastane seade, enamusel on
küll blokeeringu võimalused kuid nende peale lootma jääda oleks naiivne. Kõige lihtsam on kahjutuks teha kompaktalarme need on sellised seadmed kus
sireeni sisse on ehitatud kogu elektroonika - suurem osa laserline, cobra, gt, jne üldiselt itaalia toodang. Oluliselt paremad on moodulsüsteemid,
millel sireen ja keskplokk eraldi. Kui keskplokk korralikult ära peita on oluliselt raskem kahjutuks teha. Siin oli juttu et mõni auto karjub
põhjuseta ja mõni ei hakka tööle isegi põhjusega - rohkem nagu probleem andurite reguleeringus või siis on kasutatud valesi andureid, mis antud autole
ei sobi. Hinna järgi ei saa andurite ega alarmide headust määrata, siin maksab ainult kogemus. Aga ärandamisvastased seadmed on immobilaiserid ja
käigukangi lukud ning miks-mitte isepandud salalülitid. Ise kasutan lisaks alarmile ja immole veel GSM alarmi, mis helistab ja ütleb mulle, mis autoga
toimub.
|
|
|
daqqer
huviline
Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: minu masinad
|
postitati 11.05.04 13:59
|
|
|
osta see mobikit vms, see hakkab sul taskus karjuma kui midagi on, väärt asi
d | ehitustehnika, suruõhk
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.04 15:38
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja daqqer
osta see mobikit vms, see hakkab sul taskus karjuma kui midagi on, väärt asi |
mobikit saadab teate läbi mingi keskuse ja jõuab sinuni päris pika viivitusega ning ikkagi mobla peale. Seade ise sigakallis ning lisaks sellele
maksad veel kopsakaid kuumakse.
GSM alarmi puhul maksad iga viie kuu järel 100.- eeku.
|
|
|
äss
klubiliige ac aasta auto 2011 võitja
Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2x 1,8t ja masuudipress
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.04 20:14
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja samru
mobikit saadab teate läbi mingi keskuse ja jõuab sinuni päris pika viivitusega ning ikkagi mobla peale. Seade ise sigakallis ning lisaks sellele
GSM alarmi puhul maksad iga viie kuu järel 100.- eeku. |
kuradi jura see nyyd on ?
Mobikit 2.5 kilo + vana ericsoni känkar ja paigaldus, + 49.- eequ kuu, krdi kallis see on ??? kui 83 a vana känkraga ringi sõidad, siis saan su
pahameelest aru, sry kui puusse panin, minul saab see igatahes peal olema ...
ja mingeid teateid" ei saada, vaid helistab kohe sulle + 5 "sõbrale"
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.04 10:42
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja MarkoC
Tsitaat: | Esialgne postitaja samru
GSM alarmi puhul maksad iga viie kuu järel 100.- eeku. |
kuradi jura see nyyd on ?
Mobikit 2.5 kilo + vana ericsoni känkar ja paigaldus, + 49.- eequ kuu, krdi kallis see on ??? kui 83 a vana känkraga ringi sõidad, siis saan su
pahameelest aru, sry kui puusse panin, minul saab see igatahes peal olema ...
ja mingeid teateid" ei saada, vaid helistab kohe sulle + 5 "sõbrale" |
Seda mida sulle Mobikiti pähe müüakse ongi see mida ma ise kasutan ja võin sulle alla 2 kilo müüa - nii, et räägime ikka samadest asjadest!
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.04 11:51
|
|
|
samru ? läbi "see" keskus on EMT, kui sa veel ei teadnud, sa proovi helistada EMT-ga oma sõbrale ja vaata kaua viivitab.
Või on sul paremaid alternatiive ja mis on siis hirmkallis ?
BTW rääkisin mina mitte teate saatmisest, vaid kohesest helistamisest sinu telefonile
räägi nüüd konkreetselt asjast, pole ju vaja jahuda ja pikaks venitada seda teemat, mida kasutad mismoodi toimib ja mida eelistad ja mismoodi toimib
siis ja hinnad ka oleks tore
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 12.05.04 13:13
|
|
|
Aga alarmi lehel oli selline müügis kus puldil on ekraan ja näitab selle peal millise osa juures signaal tuleb.
|
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.04 13:58
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja jan-kos
Aga alarmi lehel oli selline müügis kus puldil on ekraan ja näitab selle peal millise osa juures signaal tuleb. |
see ei levi reeglina kaugemale kui ca 400 meetrit. Kahjuks.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |