Ats91
huviline
Registreerunud 01.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2 Quattro
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
|
Ats91
huviline
Registreerunud 01.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.09 00:01
|
|
|
Tänan lingi eest, ise ei pannud seda teemat tähele paraku. Eks vaatama minnes ole näha palju seal autot alles on. Õnneks tuleb sõber ka kaasa, kellel
endal on S6 avant. Ta peaks audidega rohkem kursis olema. Sigahästi läheb edasi küll tal see, ajas mulle ka isu peale 
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.09 00:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ats91
Sigahästi läheb edasi küll tal see, ajas mulle ka isu peale
| Ära siis hiljem pettu, kui saad aru, et ca 15 liitrit kütet tuleb 100km kohta sisse valada.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Ats91
huviline
Registreerunud 01.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.09 09:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MakuÄra siis hiljem pettu, kui saad aru, et ca 15 liitrit kütet tuleb 100km kohta sisse valada.
|
Kui niipalju võtab siis ei olegi kõige hullem, ma olen muidu kuulnud 20l sajale jutte. Või on see 15l sajale ökonoomse maanteesõidu korral? Pettunud
olen ma siis, kui ma pean sellele autole kohe paarikümne tuhande eest remonti tegema. Kütusekulu polegi mõtet arvutada kui selline auto osta, sest
siis on endal parem tuju lihtsalt 
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.09 09:03
|
|
|
20000 sinna sisse panna on nohu ja selle üle eriti kurvastada ei tasuks
aga siis peaks auto üsna hea ka saama. Küttekulu maanteel rahuliku sõiduga jääb sinna 10 juurde, linnas 15 ja enam.
|
|
|
|
Ats91
huviline
Registreerunud 01.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.09 09:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
20000 sinna sisse panna on nohu ja selle üle eriti kurvastada ei tasuks
aga siis peaks auto üsna hea ka saama. Küttekulu maanteel rahuliku sõiduga jääb sinna 10 juurde, linnas 15 ja enam. |
Esimese asjana vist peaks ära vahetama rihmad rullid? Palju see lõbu V8-l maksab? Kas seda on võimalik teha ka kuskil mujal kui esinduses?
|
|
|
martinito
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: Bayerische Motoren Werke
|
postitati 02.01.09 09:11
|
|
|
OÜ Tõukur Tatari tänaval teeb ka suuri mootoreid. Ise kui enda mootorit teha lasin seal, siis nägin küll ühte V8-t lahti võetud.
|
|
|
meelo
huviline
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 3.0 BiTDI Q Avant S-Line
|
postitati 02.01.09 09:58
|
|
|
Mingi 1-1,5a tagasi omas seda s4 üks tuttav. Maha müüs ta masina suure õlikulu ja uste alaservadeskerel olevate rebase kollete pärast.
|
|
|
Ats91
huviline
Registreerunud 01.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.09 13:40
|
|
|
Käisin vaatamas, kuid deal jäi katki.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.09 13:42
|
|
|
No kirjuta siis, mis masinal viga oli, et deal ära jäi?
Muidu 3-4 päeva pärast teeb järgmine mees teema, et kas keegi seda on vaatamas käinud.
|
|
|
|
Ats91
huviline
Registreerunud 01.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.09 13:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
No kirjuta siis, mis masinal viga oli, et deal ära jäi?
Muidu 3-4 päeva pärast teeb järgmine mees teema, et kas keegi seda on vaatamas käinud. |
Iluvigade kohapealt oleks silma kinni pigistanud, kuid mootori tuli põles ja minu arust auto ei tõmmanud 206kW kohta absoluutselt.
|
|
|
sven66
huviline
Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 4.2, 100 quattro avant sport, Coupe GT, Subaru Forester XT, Coupe Q, 2x gsxr
|
postitati 02.01.09 14:20
|
|
|
Enda oma ostsin veel odavamalt, kui antud masin siin. Suureks plussiks pidasin seda, et mootor on üsnagi heas seisukorras. Sellise hinnaklassi auto
juures tuleb remondiraha palju sisse laduda aga siis saab ka korras auto
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 02.01.09 15:14
|
|
|
Tsitaat: |
Iluvigade kohapealt oleks silma kinni pigistanud, kuid mootori tuli põles ja minu arust auto ei tõmmanud 206kW kohta absoluutselt.
|
vöib-olla siis selle mootori tule pärast ongi "tömme poolik",kuna mingi defekt juures ja tekib vöimsuse kadu.
kui suured olid antud söiduki nn.iluvead?
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Ats91
huviline
Registreerunud 01.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.09 11:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: olensaarlane
vöib-olla siis selle mootori tule pärast ongi "tömme poolik",kuna mingi defekt juures ja tekib vöimsuse kadu.
kui suured olid antud söiduki nn.iluvead? |
Parema esisuunatule klaas oli puudu, eest oli number puudu, esiiluvõre alt oli see pikk liist puudu, vasaku poritiiva ääres korralik mõlk, juhiukse
alt küljekarp jumala sees (ilmselt kiviäärde sisse lastud), juhipoolse külje ukseliistud kõik jumala lahti, liistudest allapoole mõnus rooste,
tagastange oli teist värvi (tumehall), kuid sellelgi oli pealpool 1 pikk mõra ja ääres 1 väiksem mõra, väiksemaid kriime ja mõlke leidus igalpool,
kolmel veljel kapsel puudu. Kui tahta mustikat, siis peaks terve auto üle värvima (15-20kilo). Sõitma minnes oli roolis vibra sees, arvatavasti veljed
kõverad. Teise käiguga gaas põhja lüües ei toimunud midagi, pool võimsusest kindlalt puudu. Vaevalt, et ainult mõne anduri vahetus aitab. Auto vajab
ikka päris korralikku remonti. Kui VÄHEMALT mootor oleks ilusti käinud, siis oleks ta ära võtt, sest iluvead saab ju alati korda teha. Kuid V8 remonti
ma teadlikult ei soovinud ette võtta, näiteks õli läheb 10l täissünti jne.. Põhimõtteliselt, kellele meeldib ehitada, siis on võimalik see auto veel
päästa küll, kuid sellest müügihinnast tuleks alla kaubelda.
|
|
|