Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A4 2.6 quattro 1995 kuhu on paigutatud sellel autol antenn??? (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1550)
wbmaster
huviline

Registreerunud 14.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.6 quattro 1995.a

postitati 14.12.08 16:32 Tsiteeri
Audi A4 2.6 quattro 1995 kuhu on paigutatud sellel autol antenn???

oleks vaja teada kus on antenn,sest ei taha see värk mul hästi raadiot mängida.sahiseb pidevalt enamus kanalitega.
äkki keegi oskab midagi soovitada?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 14.12.08 16:48 Tsiteeri

Tagaaknal, 3 viimast ülemist triipu ongi antenn. Võimendi peaks olema C-piilari taga, ma ei mäleta aga täpselt kummal pool. Juhtme järgi saab vaadata.

Ka minul on peale maki vahetust sama probleem, sahiseb ja väga kehvasti võtab. Uuel makil kasutan antenni üleminekut, kuna makile läheb nn isane antenni ots.Vanal makil oli aga taga paneelil antenni ots välja toodud ja kasutasin auto orig. otsa. Sellisel juhul võttis antenn palju paremini.

Kui tagaakna soojenduse sisse lülitad, kas levi läheb veel kehvemaks?

Aitaks eraldi siseantenni kasutamine.

EDIT: Uurisin skeemi ja antennivõimendi asub jah C-piilari taga, vasakul pool.

Piilar käib ära tõmmates, metallist tüüblitega. Seda ma enam ei mäleta, kas iste tuli ka selleks ära võtta või ei, kui mina võtsin, siis oli iste väljas. Vist ei pidanud ära võtma .. .

NB! Praegusel ajal ole ettevaatlik, kui auto on seest külm, võid puruks tõmmata ja ta on ikka parjalt kõvasti kinni. Mina endal, kui vahetasin piilareid, tõmbasin vanat ära võttes prao sisse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kenno173
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 14.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.08 19:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raunz
Tagaaknal, 3 viimast ülemist triipu ongi antenn. Võimendi peaks olema C-piilari taga, ma ei mäleta aga täpselt kummal pool. Juhtme järgi saab vaadata.

Ka minul on peale maki vahetust sama probleem, sahiseb ja väga kehvasti võtab. Uuel makil kasutan antenni üleminekut, kuna makile läheb nn isane antenni ots.Vanal makil oli aga taga paneelil antenni ots välja toodud ja kasutasin auto orig. otsa. Sellisel juhul võttis antenn palju paremini.

Kui tagaakna soojenduse sisse lülitad, kas levi läheb veel kehvemaks?

Aitaks eraldi siseantenni kasutamine.

EDIT: Uurisin skeemi ja antennivõimendi asub jah C-piilari taga, vasakul pool.

Piilar käib ära tõmmates, metallist tüüblitega. Seda ma enam ei mäleta, kas iste tuli ka selleks ära võtta või ei, kui mina võtsin, siis oli iste väljas. Vist ei pidanud ära võtma .. .

NB! Praegusel ajal ole ettevaatlik, kui auto on seest külm, võid puruks tõmmata ja ta on ikka parjalt kõvasti kinni. Mina endal, kui vahetasin piilareid, tõmbasin vanat ära võttes prao sisse.

seal on antenni võimendi ja sinna peaks makist vool sisse jooksma mis paneb selle võimendi tööle ja hakkab kõvasti paremini raadioid võtma minu arust oli valge juhe aga võin ka eksida kysida kellegi targema käest järgi milline juhe

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.08 19:22 Tsiteeri

Eks sinna vaid üks juhe sisse tulebki :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kenno173
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 14.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.08 21:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raunz
Eks sinna vaid üks juhe sisse tulebki :)

eks see on ka tagaklaasi soojenduse relee ja releesse tuleb vool ka sisse kui väga tähelepanelik olid seal samas sees ongi ka antennivõimendi

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 16.12.08 22:51 Tsiteeri

Kui vanad originaalpistikud on maki taga olemas siis otsi musta pistikut, sellel on peal numbrid ja klemm nr 5 on antennivõim. Lase sinna makist remote vool peale ja olemas.

raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.08 15:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tort
Kui vanad originaalpistikud on maki taga olemas siis otsi musta pistikut, sellel on peal numbrid ja klemm nr 5 on antennivõim. Lase sinna makist remote vool peale ja olemas.

.. miks ma ise selle peale varem ei tulnud :)?

Igastahes mina tegin endal antennivõimu "korda" ja võttab raadikanaleid nüüd küll minu arvates ülihästi, isegi garaa˛is kuuleb näiteks Powerit ja U-Popi Tallinna sageduselt, 90km kaugusel Tallinnast.

Soojendasin C-piilarit soojaõhupuhuriga u 15min, siis näpud taha ja tõmbasin küljest. Seega nüüd tean, et ei pea midagi eest ära võtma, kohe näpud taha.
Võimendisse, kus on ka arvatavasti tagaklaasisoojenduse termoreele, tuleb 2 valget juhet. Ühel must pistik, teisel punane. Punane on antennivõimendi oma ja mustaga on tagaklaasisoojenduse oma. Nagu arvata oligi, voolu sinna peale ei tulnud.
Kuna mul autos on võimendi samast kohast 20cm kaugusel, võtsin võimendist remote juhtmest antennivõimule voolu ja töötab. . . . alles Tort'i postitust lugedes mul koitis, et maki tagant oleks neid asju palju lihtsam teha olla :D (Eeldusel, et juhe ikka terve).

wbmaster
huviline

Registreerunud 14.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.6 quattro 1995.a

postitati 17.12.08 16:53 Tsiteeri

väga viis .sain palju targemaks.aitäh:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.6% - SQL: 68.4%]