Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kui suur aku mahub c4 kerega taga istme alla? (Vastuseid: 31 | Vaatamisi: 4717)
kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 14.12.08 07:50 Tsiteeri
Kui suur aku mahub c4 kerega taga istme alla?

Vb keegi mõõdaks mis mõõtudega tema aku taga istme alla mahtunud on.P/L/K mõõte oleks vaja.
Valisin omale aku välja aga ei tea kas see sinna ära mahub.
P 278 L 175 K 175 Kas nende mõõtudega mahub?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 14.12.08 08:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kiin21
Vb keegi mõõdaks mis mõõtudega tema aku taga istme alla mahtunud on.P/L/K mõõte oleks vaja.
Valisin omale aku välja aga ei tea kas see sinna ära mahub.
P 278 L 175 K 175 Kas nende mõõtudega mahub?
ainsaks probleemiks on kõrgus
kui paned +2cm kõrgema läheb istme raud (istme sees karkass) lühisega põlema kui keegi peal istub.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.08 08:11 Tsiteeri

Need rauad on mul juba ammu sealt aku pealt välja lõigatud ohutuse mõttes.Mõõte mõõte:)

laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 14.12.08 08:17 Tsiteeri

Umbe raske on istet korra üles kergitada:D:D:D:D:D:D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.08 08:32 Tsiteeri

Umbe raske on mõõta kui mõõdulinti pole.Naljamees:mad:

Kiire kõne ja pidavat see aku ikka sobima.

kuuno
huviline

Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi200 2,2turbo/ 121 kw ja audi allroad 2.5,132kw.2003a

postitati 14.12.08 08:54 Tsiteeri

kui lähed akut ostma siis ütle auto andmed ja nemad ütlevad milline suurus sobib. omale ostsin küll nii.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.08 09:03 Tsiteeri

kuuno räägib tött. spets aku poed vaatavad margi järgi välja mis sul sinna mahub. min-max möödud ütlevad. ise ei viitsi istet lahti katkuda.:D

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 14.12.08 09:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kuuno
kui lähed akut ostma siis ütle auto andmed ja nemad ütlevad milline suurus sobib. omale ostsin küll nii.

Paljudes tootjakataloogides on aku võimsus mitte füüsilised dimensioonid. Ebapädev müüja võib müüa mida iganes :(. Eriti on probleemne soetada maksimaalse võimsusega ja füüsiliselt sobivat isendit.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 14.12.08 15:37 Tsiteeri

175x175x275 ongi C4 kerega autol istmealuse aku standartmõõt. 3mm lisapikkust pole mingi probleem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 14.12.08 19:16 Tsiteeri

Esteks... C4 osadele variantidele annavad kataloogid surmkindla järjepidevusega mittesobivaid(liiga suuri mõõtmetelt) akusi.

Teiseks... Kui te aku panete enda autole onju, siis plussklemm peab olema kaetud! Isegi kui keegi raskekaallane sinna tagaistmele peale istub, et ka siis asi lühisesse ei läheks ja miskit põlema ei paneks.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.08 19:29 Tsiteeri

Plus klemm oli mul esimese asjana kaetud sest SQ-s annab mitte selle katmine - punkti.Ja selle katmine on niisama ka oluline.Olen neid istmete pilte näinud igasuguseid alt.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.08 19:35 Tsiteeri

C4 kere ongi sellepärast keeruline juhtum, kuna neil pannakse akut nii istme kui ka kapoti alla ja kapoti alla mahub tõesti palju kõrgem ja laiem (pikem) eksemplar kenasti ära.

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa
Esteks... C4 osadele variantidele annavad kataloogid surmkindla järjepidevusega mittesobivaid(liiga suuri mõõtmetelt) akusi.

Teiseks... Kui te aku panete enda autole onju, siis plussklemm peab olema kaetud! Isegi kui keegi raskekaallane sinna tagaistmele peale istub, et ka siis asi lühisesse ei läheks ja miskit põlema ei paneks.

Lisan sellele kommentaari, c4 kerel on olemas kenasti istme all metallist konstrui, mis istme metallkarkassi hoiab ka siis eemale kui akul kaitseplasti + klemmil peal pole. Paraku see kaitse ei hoia seda ära kui ajulage kodanik paneb sinna 170mm aku asemele tavakõrgusest suurema, ehk 190-195mm isendi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
digimarket
huviline

Registreerunud 16.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 Quattro, BMW 530d

postitati 15.12.08 22:23 Tsiteeri

küsin siis ka,et kui suur aku mahub puht füüsiliselt C3 kerega 200 istme alla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 17.12.08 16:18 Tsiteeri

Oma C4 Avant kerega autole panin taha istmiku alla sellise aku nagu Aku Exide X-Tra S106-XP07 Mahtuvus - 75Ah & Startvool - 760A Igati hea ja töökindel. Kõik mõõdud klappisid va see et kinnitusklambri kinnitusauku tuli tsipa käbifreesiga ovaalsemaks lasta kuna peal olnud aku oli natukene kitsam ja uus õige pisut laiem. Paika ta igatahes panin ja tulemus jäi viisakas. NB! + Klemm on peale pildi tegemist samamoodi kaetud igaks juhuks. Hiljem kui põlenguohu jutt ka minuni jõudis istutasin sinna veel paksu kummimati peale :)

http://ultra2005.planet.ee/Audiclub/aku.jpg

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 17.12.08 16:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: digimarket

Samasuur

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Oma C4 Avant kerega autole panin taha istmiku alla sellise aku nagu Aku Exide X-Tra S106-XP07 Mahtuvus - 75Ah & Startvool - 760A Igati hea ja töökindel. Kõik mõõdud klappisid va see et kinnitusklambri kinnitusauku tuli tsipa käbifreesiga ovaalsemaks lasta kuna peal olnud aku oli natukene kitsam ja uus õige pisut laiem. Paika ta igatahes panin ja tulemus jäi viisakas.

Võis ju silma järgi viisakas jääda, aga selle aku mõõtmed on 278x175x190! See aku on ettenähtust 15mm kõrgem ja võib istme all põhjustada lühise! Kui ka klemm ise kaetud on, võib istme armatuuri varb akujuhtme isolatsiooni katki hõõruda. Nii et ära palun soovita siin seda akut! See on tüüpnäide sellest, mida sinna ei peaks panema! Mina sinu asemel läheks paneks sinna aku ja istme vahele kiirelt ühe kummimati. Juba täna.

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 18.12.08 04:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: digimarket

Samasuur

Tsitaat:
Oma C4 Avant kerega autole panin taha istmiku alla sellise aku nagu Aku Exide X-Tra S106-XP07 Mahtuvus - 75Ah & Startvool - 760A Igati hea ja töökindel. Kõik mõõdud klappisid va see et kinnitusklambri kinnitusauku tuli tsipa käbifreesiga ovaalsemaks lasta kuna peal olnud aku oli natukene kitsam ja uus õige pisut laiem. Paika ta igatahes panin ja tulemus jäi viisakas.

Võis ju silma järgi viisakas jääda, aga selle aku mõõtmed on 278x175x190! See aku on ettenähtust 15mm kõrgem ja võib istme all põhjustada lühise! Kui ka klemm ise kaetud on, võib istme armatuuri varb akujuhtme isolatsiooni katki hõõruda. Nii et ära palun soovita siin seda akut! See on tüüpnäide sellest, mida sinna ei peaks panema! Mina sinu asemel läheks paneks sinna aku ja istme vahele kiirelt ühe kummimati. Juba täna.

Aitähh hea nõuande eest. Ausalt öeldes peaks mul sobiva suurusega kummimatt olema täitsa olemas nii et võib kasutada küll. Mul originaalselt oli ostes autol peal mingi kuivelement aku mille suurus oli õige. Kuna aga kiiresti oli uut tarvis siis tuli esimene parimatest väja valida. Ca 2 aastat juba sõitnud sellega. Anyway õhuke kummimatt peaks asja igati eduliselt ära ajama :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 18.12.08 05:23 Tsiteeri

Kõik C4 kerega audidel, mis on minu käest läbi käinud olen katnud ära + klemmi ning pannud kummimati.

Oli kord juhus, kui peale järjekordset C4 ostmist sai teist esimest korda koristatud ning liigutasin ka tagumist istet. Oh seda üllatust ja õnne, et ma umbes 5 min pärast oli auto lähedal veel, sest tagaistme poroloon juba kärssas õrnalt. Õnneks jäi iste muidu terveks ja auto samuti. Seega C4 puhul, millel on aku tagaistme alll, peab selle probleemiga tõsiselt ümber käima.

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 18.12.08 07:26 Tsiteeri

Kummimatt võib aja jooksul nihkuda või nühib istmeraam ka sellele augu sisse. Mina soovitaks jätkuvalt lisaks klemmi katmisele ja kummimatile sellist lahendust:
http://www.hot.ee/ferdinand/akuklemm2.JPG
Kes kordki põlevat tagaistet näinud see teab miks.:D

Ise ostsin ka selle exide aku kõrgema variandi just sel põhjusel, et sobivate mõõtude ja mahutavusega akut reeglina ei pakutagi või siis on nad tavapärasest oluliselt kallimad. Erinevate varuosamüüjate kataloogid pakuvad tõesti nii kõrguse kui pikkuse poolest sobimatuid akusid.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.08 07:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand

http://www.hot.ee/ferdinand/akuklemm2.JPG
Kes kordki põlevat tagaistet näinud see teab miks.:D

huvitav, miks nad tehases sellepeale ei ole tulnud ja turvalisemalt seda asja ei teinud?

mul ka sõbra s4 juhtus nii, et läks põlema. õnneks sai ruttu jaole. muidugi oma lohakus oli.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.08 07:30 Tsiteeri

Tehas ei tulnud selle peale, et inimesed 20mm kõrgemaid akusid sinna toppima hakkavad.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.08 07:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Tehas ei tulnud selle peale, et inimesed 20mm kõrgemaid akusid sinna toppima hakkavad.

Läänemaailmas ei osatud näha seda, et audid kunagi ka eesti sarnastesse arenguriikidesse jõudma hakkavad. :D

Mina näiteks ei leidnudki originaalmahutavusega ja sobivate mõõtudega akut. Revalist muidugi ei küsinud ja forsiga tüüpiliselt telefoni teel ühendust ei saanud.

Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 18.12.08 08:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand

Mina näiteks ei leidnudki originaalmahutavusega ja sobivate mõõtudega akut. Revalist muidugi ei küsinud ja forsiga tüüpiliselt telefoni teel ühendust ei saanud.

Boschis kindlasti on sobiv olemas. Mina sain nii tehn. näitajate kui ka füüsiliste mõõtude poolest õige aku sealt oma C3 tq-le. Mudelit peast ei mäleta, hiljem võin täpsustada.

EDIT: Bosch Silver 7HN. 75Ah, 720A.

"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.08 15:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaits
Boschis kindlasti on sobiv olemas. Mina sain nii tehn. näitajate kui ma füüsiliste mõõtude poolest õige aku sealt oma C3 tq-le. Mudelit peast ei mäleta, hiljem võin täpsustada.

Kindlasti kusagil on.:D Akukeskuse kataloogis näiteks mitte. Ning suurem enamus alates 80ah akudest kipuvad üle 300 pikkusega olema.
Bensukaga on tõesti lihtsam.;)

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.08 15:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Oma C4 Avant kerega autole panin taha istmiku alla sellise aku nagu Aku Exide X-Tra S106-XP07 Mahtuvus - 75Ah & Startvool - 760A Igati hea ja töökindel. Kõik mõõdud klappisid va see et kinnitusklambri kinnitusauku tuli tsipa käbifreesiga ovaalsemaks lasta kuna peal olnud aku oli natukene kitsam ja uus õige pisut laiem. Paika ta igatahes panin ja tulemus jäi viisakas. NB! + Klemm on peale pildi tegemist samamoodi kaetud igaks juhuks.

Varsti saad kärsahaisu, kui jämedama memme taha istuma paned, kehvemal juhul jääd autost ilma kui tulekustutit käepärast pole või tagaiste on korralikult kinni keeratud ja iste tuld võtab. See materjal põleb väga hästi, tean omadest kogemustest ja võin pildi teha istmest, mis on "särtsu" saanud ja leeki visanud. Kui tagaistet ei kasutata intensiivselt, siis ajab suva kate asja ära, teine paha asi on see, et kaableid hakatakse murima sisse välja käiates, mis pikapeale on samuti "nii ja naa" probleeme tekitav.

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.08 16:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Tsitaat:
Oma C4 Avant kerega autole panin taha istmiku alla sellise aku nagu Aku Exide X-Tra S106-XP07 Mahtuvus - 75Ah & Startvool - 760A Igati hea ja töökindel. Kõik mõõdud klappisid va see et kinnitusklambri kinnitusauku tuli tsipa käbifreesiga ovaalsemaks lasta kuna peal olnud aku oli natukene kitsam ja uus õige pisut laiem. Paika ta igatahes panin ja tulemus jäi viisakas. NB! + Klemm on peale pildi tegemist samamoodi kaetud igaks juhuks.

Varsti saad kärsahaisu, kui jämedama memme taha istuma paned, kehvemal juhul jääd autost ilma kui tulekustutit käepärast pole või tagaiste on korralikult kinni keeratud ja iste tuld võtab. See materjal põleb väga hästi, tean omadest kogemustest ja võin pildi teha istmest, mis on "särtsu" saanud ja leeki visanud. Kui tagaistet ei kasutata intensiivselt, siis ajab suva kate asja ära, teine paha asi on see, et kaableid hakatakse murima sisse välja käiates, mis pikapeale on samuti "nii ja naa" probleeme tekitav.

Nu seljuhul on mul vedanud sest kaablid näevad välja nagu uued ja tagaistmelt on omajagu rahvast yle käinud. Panin suure kummimati mis on oma laiuselt 2x laiem kui aku ise ja ära ta nihkuda ei saa sest et istme vasakpoolse kinnituse juures on üks raud mille tõttu pidin lõikama matti soone sise et istet paika saada. Anyway korralikust materjalist kummimatt peaks tõesti asja ära ajama.

XZN M16
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 53.0% - SQL: 47.0%]