Av8
huviline
Registreerunud 10.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 c3, Audi A6 2.5tdi c4
|
postitati 12.12.08 09:20
|
|
|
2.5TDi 103kw probleem
Jama siis selline, et sai käidud tehnoülevaatlusel ning peale seda on tekkind selline jama. Panen auto käima ning tühikäigupööretel kere väriseb päris
tugevasti, sees istudes kumiseb ning laegas nagiseb. Lisad natuke pöördeid kaob see värin ning nagisemine ära. Mootor aga ei värise tugevasti. Muidugi
ma ei tea kas aru saite aga probleem on selline, et tekkis tühikäigupööretel keresse tugevam värin.
Põhjus siis selline millest alguse sai, et käisisin siis tehnoülevaatlusel ning see kes seda tegi sõtkus pedeaali 7-8 korda järjest piirajasse. Ning
selle kohta ka küsimus, et kas ta võib ültse krt nii palju piirajasse vajutada? tahmasus oli täiesti normi piires.
|
|
|
888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro
|
postitati 12.12.08 09:33
|
|
|
Pead pöördeid peale väheke keerama siis kaob ka värin ära Võib-olla venis
gaasitross järgi ja sellepärast need pöörded kukkusidki. endal oli küll nii
Ja mis piirajasse sõkkumisse puutub siis ega see väga hea pole jah, aga ju neil oli siis vaja tahmasisaldust natsa regullida
Ühesõnaga keera trossi peale ja asi toimib jälle
|
|
|
margus
huviline
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.12.08 09:33
|
|
|
Minu teada Audi 103kW 2,5TDi-l ei olegi kaasitrossi, vaid asi on elektrooniline?
Ehk mootoripatjades asi?
|
|
|
|
Starr
huviline
Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 12.12.08 09:44
|
|
|
kas pöörded kõiguvad tühikäigul?
kui pöörded kõiguvad, siis pumba elektroonika kulunud. kui pöörded ühtlased, siis võib olla:
1.küttefilter umbes, vesi sees või tõmbas paagi põhjast sodi üles.
2.pump hakkab minema
3.pihustid kusevad
4.motopadi mõni andis saba
5.käima padjad tasuks ka üle vaadata.
ja see et tehnilisel ülevaatusel miski asi saba andis, see võis olla lihtsalt asjade kokkulangemine..kui ta poleks seal koolenud, mis iganes see ka
poleks, siis võibolla oleks ta mõne või mõnekümne kilomeetri pärast saba andnud.
edit: diagnostist võib ka midagi välja tulla. tasub alati kontrollida..
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 12.12.08 19:00
|
|
|
Hmm, loe nagu muinasjuttu.
Mina küll aru ei saanud. Miks nad seda mitmeid kordi piirajasse sõkkusid? Tehakse kord piirajasse.
|
|
|
|
888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro
|
postitati 12.12.08 19:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: margus
Minu teada Audi 103kW 2,5TDi-l ei olegi kaasitrossi, vaid asi on elektrooniline?
Ehk mootoripatjades asi? |
Vot ei ole nende diislitega väga SINA peal
Lihtsalt pakkusin et äkki toimib
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 12.12.08 19:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jan-kos
Mina küll aru ei saanud. Miks nad seda mitmeid kordi piirajasse sõkkusid? Tehakse kord piirajasse. |
Kui ei anna normi välja, siis tallavad nii kaua kui torud puhtaks köhib ja välja annab.
|
|
|
|
Av8
huviline
Registreerunud 10.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 c3, Audi A6 2.5tdi c4
|
postitati 13.12.08 09:42
|
|
|
Eks ma vaikselt hakkan neid soovitusi kontrollima ning kui vastuse teada saan anna ka teile teada.
|
|
|
Raika
klubiliige
Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5
|
postitati 13.12.08 22:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: villu157
Tsitaat: | Algselt postitas: jan-kos
Mina küll aru ei saanud. Miks nad seda mitmeid kordi piirajasse sõkkusid? Tehakse kord piirajasse. |
Kui ei anna normi välja, siis tallavad nii kaua kui torud puhtaks köhib ja välja annab. |
Nii ta on jah. Kui igapäevaselt vaikselt madalate pööretega töristada siis väljalaskessee ikka kogub seda mustust. Enda omal lugesin huvi pärast
korrad ära. Kokku tuli 20 ja siis mahtus piiridesse. Mingit värina
probleemi hiljem küll ei tekkinud.
|
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 13.12.08 22:34
|
|
|
Kui ise veel disla mees olin, siia alati enne ülevaatust sõitsin mõned kilomeetrid lõpu pööretega. Polnud kunagi probleemi, et tahamaga läbi ei
läheks. Aga see mis sõites summutis väljus oli ikka päris kole.
|
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 14.12.08 15:40
|
|
|
MIna olen sattunud ülevaatusel idioodi otsa, kes mitte ei sõtkunud pedaali vaid sõna otseses mõttes surus seda kogu jõuga. Tulemuseks muidugi see, et
trossi stopper liikus ja gaasitross jäi lõdvemaks ja seejärel enam pöörded diislitesti jaoks piisavalt ei tõusnud, seejärel üritas veel gaasi peal
"seista" ja lõpuks saatis mu minema selle pärast, et tema ei saa teha diislitesti, kuna pöörded ei lähe piisavalt kõrgeks. Kusjuures enne oli auto
korras. Ma ei tea, milline gaasitross on Sinu autol, aga vibra viitab sellele, et tühikäigul ei taha töötada. Äkki on praegu tühikäigu pöörded natuke
madalamad kui olid varem? Samas võib selline piirajas hoidmine poolumbes kütusefiltri puhul sellesse sisse augu teha, nii et filtris olev sodi kõik
edasi pumpa-pihustutesse läheb ja sealt edasi tulenevad probleemid.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 14.12.08 17:06
|
|
|
mis pagana gaasitrossist kõik sonivad 
Pigem vast väsis niigi vana mootoripadi ning seepärast ka vibra. Mistahes ummistused või sodi tekitab probleeme ennekõike suurematel pööretel ning
katkine kütusefilter saab olla erand mis pole just eriti tõenäoline.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|