alando
huviline
Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2,5 tdi: Bmw 528i
|
postitati 03.12.08 20:53
|
|
|
a6 tdi ei taha eelsüüdet anda?
Autoks a6 2,5 tdi 103kw. Probleem siis selles,et ei taha eelsüüdet anda. Kui auto seisab u. 4-5 tundi, tahaks eelsüüdet aga ei anna. Tuleb anda
starterit seni kuni läheb ilma soojendamata käima! See võib võtta oma 5 sekundit aega ja lööb suitspilve tagant välja! Kui sundida ise teda soendama,
käivitub poolest pöördest! Ära sai vahetatud relee ja küünalde temp. andur, aga siiani kasu ei miskit! Süüdet on reguleeritud aastate jooksul mitu
korda, probleem on endine! Hommikul käivitub hästi, seni kuni temp. on alla +5! Soojemate ilmadega asi täpselt sama.
Äkki kellelgi on kogemust sellise asjaga!
|
|
|
yepi
huviline
Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW
|
postitati 03.12.08 21:02
|
|
|
Ta ongi selline
Säästab su küünlaid.kui kraadid lähevad alla 5 siis võtab nad järgi.
Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
|
|
|
|
JannA6
huviline
Registreerunud 17.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 2,8q 142kw
|
postitati 03.12.08 22:41
|
|
|
teretulemast klubisse, ka minul on sama teema.
et andur vahetatud, ja ikka sama teema. minu hetkeline põgenemisplaan on selline, et lähipäevil katkestan anduri juhtme ära ja panen miskise homemade
lüliti salongi, sest kui anduri pistik on lahti, ronib eelsüüde kohe peale.
jann@paar päeva tagasi kah tegi siia sarnase teema:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=59365
eniveis, kui sa kuidagi oma probleemile lahenduse leiad (kasvõi foorumiväliselt), ole hea, ja anna mulle kah teada. kuidagi mage on seda lülitit sinna
vahele panna, aga kui muud üle ei jää...
ahjaa, sa vahetasid selle ülemise, ca 80 krooni maksva anduri ära? forsi tegelased soovitasid mul ka selle alumise, 4 jalaga anduri ära vahetada, et
nende sõnade järgi hakka auto siis korralikult käivituma. kuna see andur maksis b osana forsis 800, siis mina seda hetkel vahetama ei hakanud, kuna ma
arvasin, et asi piirdub ainult ülemise anduri vahetusega. huupi 800 krooni välja kah ei tahaks käia...
|
|
|
alando
huviline
Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2,5 tdi: Bmw 528i
|
postitati 04.12.08 08:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: JannA6
teretulemast klubisse, ka minul on sama teema.
et andur vahetatud, ja ikka sama teema. minu hetkeline põgenemisplaan on selline, et lähipäevil katkestan anduri juhtme ära ja panen miskise homemade
lüliti salongi, sest kui anduri pistik on lahti, ronib eelsüüde kohe peale.
jann@paar päeva tagasi kah tegi siia sarnase teema:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=59365
eniveis, kui sa kuidagi oma probleemile lahenduse leiad (kasvõi foorumiväliselt), ole hea, ja anna mulle kah teada. kuidagi mage on seda lülitit sinna
vahele panna, aga kui muud üle ei jää...
ahjaa, sa vahetasid selle ülemise, ca 80 krooni maksva anduri ära? forsi tegelased soovitasid mul ka selle alumise, 4 jalaga anduri ära vahetada, et
nende sõnade järgi hakka auto siis korralikult käivituma. kuna see andur maksis b osana forsis 800, siis mina seda hetkel vahetama ei hakanud, kuna ma
arvasin, et asi piirdub ainult ülemise anduri vahetusega. huupi 800 krooni välja kah ei tahaks käia... | Jah vahetatud sai ülemine
kahe otsaga andur! Mul käis ka korra mõte peast läbi, et lisalüliti panna. Saaksin ära kasutada keskonsoolis ühe vaba lüliti koha siis ei jääks midagi
näha! Juhtmed peaks saama ka relee juurest ära ühendad, siis ei pea kapoti alla ronimagi!
Aga selle suurema anduri vahetamise koha pealt ei oska küll midagi tarka öelda, kas vahetamine parandab midagi või mitte!
|
|
|
kylaline90
huviline
Registreerunud 11.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C4
|
postitati 04.12.08 11:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: alando
Autoks a6 2,5 tdi 103kw. Probleem siis selles,et ei taha eelsüüdet anda. Kui auto seisab u. 4-5 tundi, tahaks eelsüüdet aga ei anna. Tuleb anda
starterit seni kuni läheb ilma soojendamata käima! See võib võtta oma 5 sekundit aega ja lööb suitspilve tagant välja! Kui sundida ise teda soendama,
käivitub poolest pöördest! Ära sai vahetatud relee ja küünalde temp. andur, aga siiani kasu ei miskit! Süüdet on reguleeritud aastate jooksul mitu
korda, probleem on endine! Hommikul käivitub hästi, seni kuni temp. on alla +5! Soojemate ilmadega asi täpselt sama.
Äkki kellelgi on kogemust sellise asjaga! |
täpselt sama kala on mul kahh ning tuttaval samuti, kui lahenduse leiad, ole hää ja anna teada
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7, 911
|
postitati 04.12.08 12:24
|
|
|
2 otsaline temp.anduri vahetusega ei muutu midagi.Tuleb vahetada 4 otsaline mis annab inffi ajusse.
Tavaliselt see andur kalab.
|
|
|
JannA6
huviline
Registreerunud 17.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 2,8q 142kw
|
postitati 04.12.08 22:57
|
|
|
seda forsitegelased mullegi väitsid, et 4 otsaga andur vaja vahetada. kuna hetkel jõulud, majandussurutis ja sada muud häda (ehk siis vaene tudeng
olen), siis mina 800't hetkel välja käima ei hakka, vaid orgunnin lüliti vahele...
|
|
|
kylaline90
huviline
Registreerunud 11.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C4
|
postitati 05.12.08 07:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: A4TQ
2 otsaline temp.anduri vahetusega ei muutu midagi.Tuleb vahetada 4 otsaline mis annab inffi ajusse.
Tavaliselt see andur kalab. |
kas oskad äkki öelda, kus täpsemalt see 4-otsaga andur asub? vahest aitaks klemmide vms. rookimisest?
|
|
|
mclx
huviline
Registreerunud 04.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Quattro
|
postitati 05.12.08 10:55
|
|
|
mul sama kala, katkestuslüliti on salongi toodud, pole seda alumist andurit veel niiväga näppind. huvitav on see, et ta ei löö selle anduri viga isegi
siis sisse kui juhtme lahti ühendad AAT mootori korral vähemalt mitte. ülemise anduri puhul küll lööb vea sisse.
see 4 pinine andur asubki toru all osas mis plokist välja tuleb esimese silindri juurest ehk täpselt selle 2 pinise anduri all.
|
|
|
|