ain004
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.08 18:37
|
|
|
a4 maki vahetus(concert)
Tere.
Olen otsinud foorumist ja googeldanud, aga targemaks pole saanud.
Probleem selline: originaalmakina audil concert kassetikas+cd box. Kõlarid esi ja tagaustes.
Kas keegi oskaks maakeeli seletada, kus, kuidas ja mil moel oleks võimalik see katkise nupuga halva heliga jubedus autost eemaldada ja normaalses
hinnaklassis talutav stereo saada. Tänud ASJATUNDLIKU nõu eest!!!
|
|
|
martinito
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: Bayerische Motoren Werke
|
postitati 25.11.08 18:43
|
|
|
Minu teada on enamikel originaalmakkidel külgedel siuksed pisikesed augud. Mõnele vaja kuuskant võtit (pisikest). Ja mõnel vaja külgedepealsed 4 auku
korraga sisse vajutada ja siis makki tõmmata välja. Mul küll teine auto aga enda originaalmaki sain kätte nii, et panin pisikesed pulgad kõiki 4 auku
ja siis sain maki kätte.
|
|
|
ain004
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.08 18:57
|
|
|
Ma pidasin küll rohkem silmas, et missugune eesti kaubandusvõrgus saadav makk oleks sobivaim paigaldusele mõeldes, kas tagakõlarid saaks ära kaotada,
kas esiuste kõlaritest piisab hea heli saamiseks. Kus saaks selle töö vajadusel spetsialisti juures teha? Tundub, et majanduslangus paigaldajateni
veel jõudnud ei ole, kuna hinnapäringule ei suvatse keegi vastata.
|
|
|
martinito
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: Bayerische Motoren Werke
|
postitati 25.11.08 19:24
|
|
|
No sul oli kirjas eemaldada Seepärast nii teemat võtsingi. Paigaldamise
teemasse ei pea ju vana eemaldamisest siis rääkima.
|
|
|
ain004
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.08 19:25
|
|
|
tänan ikkagi, et vaevusid vastama...
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 25.11.08 20:46
|
|
|
Ilma elektrijamadeta sobib sinna Blaupunkt näiteks aga Audi originaal CD box muidugi ei kõlba sinna otsa.
|
|
|
|
ain004
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.11.08 19:54
|
|
|
missugune Blaupunkt oleks hea, keskmises hinnaklassis ja kohe saadaval? CD boksist on mul savi, ma ei viitsi niikuinii plaate pagassis vahetamas käia.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 27.11.08 00:45
|
|
|
Võid siit kasvõi kõige odavama võtta. Muud kipuvad liiga sini-hõbedaseks minema.
Tsitaat: | Algselt postitas: martinito
Minu teada on enamikel originaalmakkidel külgedel siuksed pisikesed augud. Mõnele vaja kuuskant võtit (pisikest). Ja mõnel vaja külgedepealsed 4 auku
korraga sisse vajutada ja siis makki tõmmata välja. Mul küll teine auto aga enda originaalmaki sain kätte nii, et panin pisikesed pulgad kõiki 4 auku
ja siis sain maki kätte. |
Ära eelda seda, mis enamikel on. Küsiti konkreetselt Audi Concert'i kohta. Sellel ei ole mingeid auke, all servas on 2 pilu, millesse näiteks
küüneviile lükates saab klambrid lahti.
|
|
|
|
ain004
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.12.08 17:49
|
|
|
käisin elektooniku juures, kes laitis maki väljavahetusmõtte maha, et pidi vinge makk olema.. soovitas nupu korda teha ja edasi nautida seda VINGET
stereot
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
postitati 02.12.08 22:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ain004
käisin elektooniku juures, kes laitis maki väljavahetusmõtte maha, et pidi vinge makk olema.. soovitas nupu korda teha ja edasi nautida seda VINGET
stereot |
Ehk oskad seletada, mis sind selle süsteemi juures kõige rohkem häirib (peale katkise helinupu). Oskaks ehk öelda midagi sulle.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 03.12.08 08:03
|
|
|
Ise soovitaks samamoodi originaalstereo kasutamist, sest ilma suurema ümberehitamiseta ei saa paremat heli autosse niiehknaa ja ilmselt kuulad 99%
ajast niiehknaa raadiot, niiet mis vahet seal enam on, kas sul MP3/WMA, USB ja iPod-i support vähemasti on üldilme harmooniline ja sound ajastule
kohane.
stereot |
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
ain004
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.08 09:51
|
|
|
Selle originaalstereo juures häirib 4 asja: katkine nupp, kustunud displei, roolinuppude ja klahvi MUTE puudus ning vähene võimalus tämbreid seada.
Pakiruumis cd vahetamise elan üle, mp3-st eriti lugu ei pea. Kuulan raadiot suht vähe, aga sõidan pikki vahemaid, ehk siis muusika olemasolu on mulle
tähtis.
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
postitati 05.12.08 10:51
|
|
|
Siinkohal on sul valida kas maki kordategemine või siis uus makk, mis üksi sulle midagi eriti juurde ei anna peale mp3 mängimise võimaluse (mis pole
oluline) ja võimalik et ka paremate sätete kruttimise võimaluse. Edasi läheks juba kõlarite vahetuseks. Levinud praktika on, et ees on tweetrid ja
midbassid, pagassis bassikõlar. Nii esimesi kõlareid kui bassikõlarit võimendab võimendi. Saab ka nii, et esimesed kõlarid on otse maki taga. Lisaks
voolukaabeldus ja kõlarijuhtmete vedamine, uste jäigemaks tegemine pigimatiga. Taha pole kõlareid vaja.
Eks ise tead, kas viitsid jändama hakata, aga mina sinuasemel ei viitsiks, vaid laseks selle orig.maki korda teha.
|
|
|
MorpheusS
huviline
Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5
|
postitati 05.12.08 11:31
|
|
|
No ma isegi pikka aega mõtlesin, et kas lasen originaal maki korda teha või siis paneks autosse uue maki koos uue süsteemiga. Kaalusin asja nii ja
naa, ning leidsin et parem hoian raha kokku, mis kuluks auto helitehnika ümbertegemise peale ja kulutan hiljem autole vaja minevate remontide peale
(eks neid tuleb ikka ette).
Nii ma siis täna viisingi oma choruse maki remonti. Kui kätte saan, siis annan siingi teada kui palju remont siin pärnus maksma läks (öeldi et
ligikaudu 800kr kanti).
Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
|
|
|
|
jk.
|
postitati 16.12.08 00:37
|
|
|
stereot |
Tunnen kaasa, et sellise arvamuse omandanud oled. Concert on väga väärt raadio ja nende hinnad küündivad teadjate hulgas väga kõrgeks. Halva heli
põhjuseks pole kindlasti mitte raadio ise vaid pigem kõlarid.
Kahjuks "nupu" kulumine on neil tüüpviga, mille elueaks on tagantjärgi hinnatud umbes 50 000 nupunõksu. Tegelikkuses sureb aga ära mälu, mis
salvestab iga nupu liigutust.
Ilmne on, et head asjad maksavad palju ja nii maksab ka protsessori vahetus - ca 1500 EEK, kuid koos sellise vidinaga saab raadiost väga mugava ja
erinevate sisenditega seadme. Ebayst saab sarnaseid tooteid ka poole odavamalt.
|
|
|
ain004
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.03.09 21:06
|
|
|
Nüüd tekkis uus häda. Auto seisis 2 kuud ja aku sai loomulikult tühjaks. Mina debiilik ei maldanud muidugi oodata kuniks aku laadib ja andsin
boosteriga käivitusvoolu. Peale seda ei tööta makk enam üldse. Kas viga võib olla selles, või suri maki nupp lõplikult ära?
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 13.03.09 21:16
|
|
|
Vedas et ainult makk ära põles! Seda start funksiooni ei tohi tänapäeva autodel kasutada!
|
|
|
ain004
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.03.09 15:06
|
|
|
Ok, ainult kaitse oli läbi...
Kas kellelgi oleks concerti inglisekeelset manuali. Sain koodi sisse, aga migi tekst tuli veel ette ja kuna piksleid on displeile vähe jäänud ja saksa
keelt ei oska, ei saa häält sisse
|
|
|
-Margus-
huviline
Registreerunud 15.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.09 19:02
|
|
|
Oli vist ette viskanud mingi Illuminate (saksa keeles). See peaks ju tähendama midagi valgustusega?!
Äkki viskas mingid pirnid läbi ja nüüd makk viskab veakoodi ette (on see võimalik?).
|
|
|
ain004
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.03.09 14:16
|
|
|
Ei, tekst oli TELEFON ON. Viisin täna maki Dialabi, homme peaks kätte saama.
|
|
|
ain004
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.03.09 20:35
|
|
|
Sai maki Dialabist kätte, supertöö, superteenindus, normaalne hind, soovitan soojalt kõigile.
|
|
|