Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Kust saab hea tõmbetugevusega köit? (Vastuseid: 89 | Vaatamisi: 19574)
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 24.11.08 00:29 Tsiteeri
Kust saab hea tõmbetugevusega köit?

2 kunagi ilmselt Statoilist ostetud kollast troppi on juba mitmest kohast pooleks tõmmatud ja uuesti kokku sõlmitud. Samas karabiinid on neil head. Vahetaks hea meelega selle köie seal välja. On kellelegi hea hinna/tugevuse suhtega meetrihinnaga müüdavat köit kuskil silma jäänud? Või on kellelgi lausa üle? :) Karabiini silma läbimõõt on 18mm. Võin ühe komplekti karabiine vastutasuks anda. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 24.11.08 00:33 Tsiteeri

Meie näiteks tegime džiibiga täna päästetööd ja sõbral oli mereköis,selline peenem. See ei näe välja ka selline,et kohe kohe annab otsad,tal metalltraadid kah sees+tal hea "vedrueffekt":P Natukene palju pagasiruumi hõlmab küll,aga see-eest igavene.

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Põder
huviline

Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Impreza GT 555

postitati 24.11.08 05:02 Tsiteeri

Koormarihm peaks selleks hea tugev asi olema ... ainuke jama on, et see ei anna vetruma. Köit saab ilmselt würthist ja ehituspoest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.08 07:01 Tsiteeri

Koormarihm ja turvavööd väga head. Viimaseid saad romulast suht soodsalt. Vetruma ei anna, aga selle eest on vist tugevaim, mis saab olla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.08 07:04 Tsiteeri

Black krt, tuleta meelde mis kooli sa lõpetanud oled!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.08 07:10 Tsiteeri

Mul ei ole merega enam ammu pistmist. :) Ja ega päris sildumisotsa ei tahaks ka pidevalt pagassis vedada. :) Ehituspoes tegelikult olen neid köiepoole silmanud küll. Mõtlesin, et äkki on veel mingeid häid ideid, nagu koormarihm ja turvavöö näiteks. :) Kui pikk see täiesti lahti tõmmatud turvavöö olla võib? Annab miski 5m välja? Mitmest tükist kokku ei tahaks sõlmida.

-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 24.11.08 07:22 Tsiteeri

Turvavööga olen tõmmanud kunagi ammu. Alguses peab ilusti vastu aga mingi hetk hakkas murenema ja purunes. Turvavöö sidumine mõttetu, siis ei ole enam seda laia pinda, mis tugevana hoiaks.
Siiani on parim olnud koormarihm. Ülejäänud jurad olen puruks tõmmanud.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.08 07:24 Tsiteeri

Minul oli kunagi 2st turvavööst kokku sõlmitud, sõlm küll järgi ei andnud, kuna materjal nii tugev (samas ei mäleta enam, kas sõlmitud sai seepärast, et olid lühikesed jupid või oli muu põhjus). Pikkuse kohta jään vastuse võlgu, kindlasti on erinevaid.

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 24.11.08 07:27 Tsiteeri

Parim oleks ilmselt kevlar nöör, miinuseks suht kõrge hind.
Offroad-i mehed on seda usinad kasutama.Annab ka piisavalt venima.
Omal on pagassis keermestatud seeklitega 8 tonnine koormarihm.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 24.11.08 07:48 Tsiteeri

Puksiirköied ja nende asukoht.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
margus61
huviline

Registreerunud 22.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.08 08:01 Tsiteeri

Certex'ist võib ka küsida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.08 08:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa

Ilmselgelt ei ole mul plaanis selle nöörijupi eest 700+ eeku maksta ja professionaalsel tasemel (välja)vedamisteenust osutama hakata. :)

diversion
meeskond

Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q C4 & A80 B4 & ur90q B2 & UR

postitati 24.11.08 08:40 Tsiteeri

Kas need Prismades müüdavad kollased köied ei sobi? Mul 3t vastupidavusega (paberite järgi) pole veel siiani järgi andnud, pigem tõmbab autoküljest konksu ära. Maksavad ka alla 100 krooni.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 24.11.08 09:03 Tsiteeri

http://www.automaailm.ee/index.php?lang=est&main_id=139&brand_id=&cat_id=85&product_id=1691

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
Ulvar
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Ioniq 5

postitati 24.11.08 10:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa

Ilmselgelt ei ole mul plaanis selle nöörijupi eest 700+ eeku maksta ja professionaalsel tasemel (välja)vedamisteenust osutama hakata. :)

Võid ju sealtsamast lihtsalt korraliku kapronköie osta, seod need olemasolevad otsad sinna külge ja ongi valmis.

Ulvar

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 24.11.08 10:56 Tsiteeri

Ja mina arvasin, et kui Black hakkab tõmbetugevusest ja karabiinidest rääkima, et siis on asi ikka tõsine juba ja laiatarbepläustid enam ei sobi. Okei naljad-naljad :D

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.08 11:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: diversion
Kas need Prismades müüdavad kollased köied ei sobi? Mul 3t vastupidavusega (paberite järgi) pole veel siiani järgi andnud, pigem tõmbab autoküljest konksu ära. Maksavad ka alla 100 krooni.

Nendesamade riismed mul hetkel ongi... Niisama vedamiseks käivad küll, Kõhupeal kinni oleva quattro välja sikutamisel annavad järele. Isegi, kui ümberringi juba lahti kaevatud.

Tsitaat:
Algselt postitas: Ulvar
Võid ju sealtsamast lihtsalt korraliku kapronköie osta, seod need olemasolevad otsad sinna külge ja ongi valmis.

Ulvar

Krt jah, ei vaadanudki enne seda vasakpoolset kataloogipuud seal. "Lahtise" köie hinnad on täiesti vastuvõetavad. Nüüd peaks kuidagi Viimsisse asja tegema.

Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 24.11.08 11:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rst
http://www.automaailm.ee/index.php?lang=est&main_id=139&brand_id=&cat_id=85&product_id=1691

Just selliseid olen täna eile kaks tükki ära lammutanud (2500kg). Tartus Autoringis oli täna (ostsin ka omale) üks valge 6m ja 3000kg koorma rihma moodi pukseerimisköis, hinnaks küsiti 165 krooni. Netis küll seda ei mis ma täna ostsin ei ole.

moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 24.11.08 11:57 Tsiteeri

Mina sain koormaveo köitest asja, millele sai karabiinid otsa topitud ja vajadusel kasuta või traktoriga sikutamiseks. Üks asi mis on kehv, sõiduauto puhul ma seda ei kasutaks, kuna liiga palju võib selle köiega kaasa minna kui põhiosa veel ikka s*tas istub :(. Teine variant on see, et kui tõmbaja on idioot ja raksakatega tõmbama hakkab, siis võib ka tema prse maha jääda.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 24.11.08 12:06 Tsiteeri

lumest välja tirimiseks on benji kummid head muide :)

lassekast
huviline

Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi200 125kw,audi 200 134 kw,audi 100TQ 121 kw,audi 200 85 a kw 134+,audi 200 84a. 134kw

postitati 24.11.08 12:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Amadeuz
Tsitaat:

Just selliseid olen täna eile kaks tükki ära lammutanud (2500kg). Tartus Autoringis oli täna (ostsin ka omale) üks valge 6m ja 3000kg koorma rihma moodi pukseerimisköis, hinnaks küsiti 165 krooni. Netis küll seda ei mis ma täna ostsin ei ole.

see täielik jama
koorma rihm norm

QUATTRO
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 24.11.08 12:42 Tsiteeri

Tsitaat:

Selliseid olen mina 4tk vähemalt puru tõmmanud ja paarile on tõmmatav peale sõitnud taga olles, fuih.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lohe
huviline

Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw

postitati 24.11.08 13:23 Tsiteeri

Soovitaks ka korralikku koormarihma. See kümmekond sentimeetrit pingutit vintsi eest kasutada võib teinekord päris abiks olla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 24.11.08 14:50 Tsiteeri

Kasutan isegi koormarihma ja kui aus olla siis see vetrumine on küll ükstapuha kui auto juba kinni on.

Vetrumine on siis vajalik kui tasasel teel hakkad autot slepis vedama et ta sul taga paugutama ei hakkaks. Niisama välja tõmmates võib sul omal jõud lihtsalt raugeda kui laseb vaikselt venida. Vahest lihtsalt ongi vaja hooga välja tõmmata, et auto välja hüppaks. Näiteks täna tirisin ülemiste parklas 3 lustijat hangest välja, kuna ka endal pidamispinnast juttugi pole, sest lumi kinni ja asfalt 10 cm sügavusel, sai just nimelt väheke järsemat võtet proovitud, kuna vaiksel võttel lihtsalt käisid ka minu autol rattad all ringi.

Aga lukustavad diffrid.. mida sa enam autolt tahad. Nagu traktor :cool:

Et siis teemas püsida, koormarihm on parim lahendus, saad pikkust ise sobivalt paika panna ja ei pea reeglina muretsema, et katki läheks. Vähemalt mul pole kordagi veel alt vedanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ott_S
huviline

Registreerunud 15.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: B9

postitati 24.11.08 15:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: diversion

Nendesamade riismed mul hetkel ongi... Niisama vedamiseks käivad küll, Kõhupeal kinni oleva quattro välja sikutamisel annavad järele. Isegi, kui ümberringi juba lahti kaevatud.

Julgen vastu vaielda. Eile kui olin lootusetult kõhu peal, tiris sahk/rekka/puistur mind välja nii et mühises. Sama rihmaga tirisin ka Vito Stroomi rannast paksu liiva seest minema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 50.0% - SQL: 50.0%]