Lehekülgi: 1 2 |
ggsizask
huviline
Registreerunud 14.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 c4 2.0, audi a6 c5 4.2 quattro
|
postitati 21.11.08 16:38
|
|
|
kässar
palju lõhub see autot kui ma talvel kässarit tõmban, ma ei mõtle et ma nüüd paarutan, vaid seda et kii on mnig tee ots siis lihtsalt tõmabn külje
ette, mitte nii et hakkn täiega gaasi panema ja külge rebima, vaid rahuliklut. kui palju see autot lõhub kui ma sellist asja teen talvel suht tihti.
küsin sest meil on isaga väike vaidlus sellepärast.
|
|
|
kiin21
huviline
Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 21.11.08 16:45
|
|
|
Mis see ikka lõhub.See on ainult hea mida rohkem käsipidurit kasutad.Ööseks ei tasu peale jätta
|
|
|
at60
huviline
Registreerunud 19.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 avant quattro
|
postitati 21.11.08 16:53
|
|
|
Hmmm... auto lõhkumne on suht subjektiivne.Kellele on auto lõhutud siis kui Emexisse läheb,kellele siis kui kriim stanga peal
Aga ilma targutamiseta-kuluvad päris kõvasti kässari klotsid+külglibisemisega saab valu tagasild.
Kindlasti on ka teisi arvamusi,see on minu oma
|
|
|
_A_l_o_
huviline
Registreerunud 26.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Quattro Avant
|
postitati 21.11.08 16:57
|
|
|
Siin tuleks ära mainida vanarahva ütlus, et "Käsipidur on esiveolise parim sõber" ega kulub quattrolgi marjaks ära. Mõistuse piires kässardamine ei
tee kellegile/millelegi liiga.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 21.11.08 17:00
|
|
|
Vahet ei ole, mida meie siin väidame, oma vanamoodsale ja alalhoidlikule isale ei tee sa mingi väega selgeks, et sõidu ajal käsipiduri kasutamine üks
mõistlik tegevus on.
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 21.11.08 17:56
|
|
|
No talvel kui ikka tee libe on, siis ei tee ta tagasillale midagi. Ma arvan need auklikud tänavad teevad rohkem tagasillale viga. No pidurikolts
klotsiks, tavapiduri kasutamine kulutab samapalju ja see kuluv asi nagunii. Kokkuvõtlikult, kui valid sobiva pinnase kus tõmmata ei tee see midagi su
autole. Ja lõbu ka maksab, mina võtan sellest talvest kõike mis saab. Tõmba rõõmuga!!!
|
|
|
|
antskantoss
huviline
Registreerunud 24.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5 tdi, Niva2121
|
postitati 23.11.08 11:29
|
|
|
Aga samas tuleb su isale au anda kuna ta kindlasti mures sinu pärast kui sul sellised sõiduvõtted on. Kässarit rebi kinnisel platsil ja libedaga ei
tee see sillale vast suurt midagi. Linna liikluses paluks aga pööramised jätta esimeste rataste tööks. Küll "saba" järgi tuleb. Ja kui nüüd keegi
hakkab mulle selgeks tegema, et suuremal kiirusel võivad esimesed rattad libisema hakata keeramisel ning kässariga jube äge keerata siis lihtne
soovitus- kaotad ajas, võidad elusid.
Rene
Elame vaid korra...
Elame siis mugavalt...
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
postitati 23.11.08 11:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: antskantoss
Aga samas tuleb su isale au anda kuna ta kindlasti mures sinu pärast kui sul sellised sõiduvõtted on. Kässarit rebi kinnisel platsil ja libedaga ei
tee see sillale vast suurt midagi. Linna liikluses paluks aga pööramised jätta esimeste rataste tööks. Küll "saba" järgi tuleb. Ja kui nüüd keegi
hakkab mulle selgeks tegema, et suuremal kiirusel võivad esimesed rattad libisema hakata keeramisel ning kässariga jube äge keerata siis lihtne
soovitus- kaotad ajas, võidad elusid.
Rene |
väga õige, hommikust saati Tallinnas ringi liigelnud ja peab mainima, et ega hirm on küll...igast meistrid uisutavad, kes suverehviga, kes kässariga
ja kel mõlemad. Ja kui selline master kuskilt ikka hooga tuleb, siis ole mees ja proovi eest saada, muidu kurvad tagajärjed kerged tulema.
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
postitati 23.11.08 12:03
|
|
|
No see on sama hea kui et sõidad vastu seina ja ütled et sein on süüdi
Kässari tõmbamine ei tee korralikule autole midagi, just hea kui süsteemid liiguvad veidi vahepeal. Ja kui pulkadeks laguneb, siis ongi parem. Rebiks
isegi, ent:
1) Puhusin eilse peo järgselt just 1.1 promilli (ja avasin esimese õlle, sest olukord paistab olevat lootusetu, niikuinii asja ei saa tänasest)
2) Minu autot vist ei ole enam õues, näha küll pole
|
|
|
ggsizask
huviline
Registreerunud 14.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.08 14:51
|
|
|
ega ma selline polegi et igal pool kus saab ja on tihe liiklus tõmban kässarit. ma veits valin ikka kus pole inimesi ja ma elan üldse alevis kus pole
suur liiklus ja siin on täitsa hea päris paljudes kohtades kässarit tõmmata ja siin on mõned suuremad platsid kus saab nalja teha, aga ma muidugi pole
selline kes päris julmalt ikka paneb vaid ma võtan asja ikka rahuliklut ja lõbuga mis teha kui meeldib külge lasta
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
postitati 24.11.08 15:03
|
|
|
Kui auto korras ja kõrvalises kohas teed pole just ohtlik juhul kui just mõnda äärekivi ei leia.
Linnas igasugu rööpad ja võib ära lõhkuda küll masina.
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
ggsizask
huviline
Registreerunud 14.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.08 15:48
|
|
|
ainuke koht kus on äärekivi on metskonna parklas ja vallamaja parklas, aga seal ma eriti ei käi. teed ja platsid on siin muidu väga siledad ja päris
libedad ka nii et autot ei lõhu, kui muidugi just mõnd puud või kivi üles ei leia
|
|
|
ggsizask
huviline
Registreerunud 14.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.08 15:51
|
|
|
eelmine aasta sai terve talv peaaegu külge lastud ja mitte midagi ei läinud katki.
|
|
|
110kilo
huviline
Registreerunud 20.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.08 06:48
|
|
|
mul tuli kässari rebimisest kässari kangi plastik-kate pealt ära (see naga mis seda hoiab murdus ära)
|
|
|
wrexham
huviline
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.08 07:00
|
|
|
no eks ta ikka lõhub jah ja kulutad kah igast jama... ise eriti ei kisu, küll aga siis kui kusagil pargin ja selleks ta on nagu põhimõtteliselt
mõeldud. aga usun, et kui kusagil libedal platsil veits taguotsa libistada ei tohiks midagi halba teha. palju sa linnas sees ikka külge lased... teeb
liiklemise natukene ohtlikuks!
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.08 09:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ggsizask
eelmine aasta sai terve talv peaaegu külge lastud ja mitte midagi ei läinud katki. |
Siis ma usun, et sul on piisavalt kogemusi, et oma isale ise vastata.
|
|
|
|
jorsin
huviline
Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: 6 silkune q a4
|
postitati 25.11.08 09:32
|
|
|
mis juhtub kui tõmmata kässarit quattroga?
|
|
|
shalm
huviline
Registreerunud 01.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.08 09:58
|
|
|
kasutasin muidu igaöiselt kässarit, see võte nii käe sees, et peale seismajätmist kässar peale ja mootor välja.
aga laupäeval, kui esimene korralikum lumi juba ka maha oli sadanud, siis tahtsin hommikul sõitma minna ning lasin kässari maha, aga nagu peagi selgus
- tross ei tulnud järgi, s.t. kässar jäi peale.
üritasin kohalt ära sõita ja kuna kässar ilmselt väga efektiivselt ei võta, siis sai sõita kyll, ainult, et kui teist käiku hakkasin vahetama, siis
tahtis masin kohe lume peal külge hakata rebima.
jäin siis seisma ja peenestasin veidi kohapeal, et äkki soojeneb ja tuleb maha, paari minutiga ei mingit muutust, proovisin siis edasi sõita, et
kiiremini soojaks läheks (kiire oli ka tegelt ), siis lasin mingi 500
meetrit edasi, vahepeale jäi asfaldilõik kah, aga kuna ikka oli aru saada, et tapab pöördeid, siis jäin seisma ja proovisin korduvalt kässarikangi
peale tõmmata ja lahti lasta ning uuesti ära minna ja varsti läks ise maha. mingi 10 minti kulus küll ära. kui välja läksin autost korra, siis nägin,
et tagapidurid aurasid ja ühelpool prõksus kuumast.
nüüd enam kässarit talvel peale ei pane, kui pikemalt seisma jääb, piisab käigust kah
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.08 16:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jorsin
mis juhtub kui tõmmata kässarit quattroga? |
Kui vedu taga ei ole, ei juhtu midagi hullu. Selleks keskdiffer ongi, et kummagi silla rattad saaks erineva kiirusega pöörelda.
|
|
|
|
serxx
huviline
Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.08 17:05
|
|
|
quttroga korra sidur alla, kässarit, sidur lahti ja gaasi.
Aga seda siis, kui seda tõesti vaja on, üldiselt on parem kontraga kurvi minna.
Aga mis puutub kulumisse, siis ei kulu suurt midagi, kui kässarit tõmbad. Tõmbad ju kiirelt tagarattad lukku ja lukus olles pidurid ei kulu. See hetk
kui ketta/trumli ja klotsi vahel toimub hõõrdumine vaid millisekundeid.
Kui midagi kulub, siis pigem rehv, kui see peaks hea pidamisega pinnasele jõudma.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 25.11.08 17:34
|
|
|
vötaks ka siis söna
see vöib küll halb kokkusattumus olla,kuid paar talve sai ka hoolega käsipidurit väntsutatud ja kevadeks olid tagaratta laagrid omadega öhtal.
vöta kinni,et kas löhub vöi mitte-eks midagi ta kindlasti koormab(väänab sillapukse jms),kuid eks ole ka midagi kasulikku-saab käsipiduri ikka ka
korralikumalt liikuma,seda sellel,kes seda eriti ei kasuta (mina kuulun sinna gruppi-ülevaatusel oli paremapoolse käsika seis suht nutune,kuid peale
paaripäevast möllamist sellega toimib 100 %)
|
|
|
ggsizask
huviline
Registreerunud 14.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.08 19:00
|
|
|
seda minagi arvan et klotsid kuluvad vähe, sest kässarit tõmmates ju ratad kohe blokeeruvad, ja üldsegi näitkes kui on mingi kitsast koht nagu mul
maja ees hetkel on saab kässariga palju kiiremini ringi keeratud, sest ilma ma peaks pidurdama siis tagurpidikäigu panema ja siis uuesti pidurdama ja
alles siis saan maja eest miema aga kässariga pöörates pean seda vaid korra tõmbama kui otsa juba ümber ja mnua rust sellises olukorras kulub
kässariga keeratews vähem klotse kui hakata tagurdama jne.
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
postitati 25.11.08 19:23
|
|
|
Ma arvan et tuleb vähem mõelda. Kas need klotsid saavad 500 km varem või hiljem otsa, vahet pole.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |