aigar
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Jaguar XF SV8 ja Audi 90q B2 20v turbo
|
postitati 07.11.08 15:39
|
|
|
Leitud audi S6 avant 00 või 01
kas keegi siit klubilistest sai enda auto kätte? Nimelt lugu siis selline, et mul tuttava töökotta toodi üks must S6 avant, et hoolet oleks vaja teha.
Sõber mul läks siis ostis poest juppe 10k eest ja hakkas neid külge toppima. Läks paar päeva mööda tulid sinikuued ja andsid auto kokkupanemiseks 1h.
Algul muidugi kohe õiendama, et miks autol nina maha on kakutud jne. kui hoolet teed Auto pidi olema tln'st varastatud. Ja oligi sõbrale mul 10k miinust. Õnneks ta jõudis uued kettad ja klotsid tagasi vahetada. Muidu oli
ilus ess, üleni must ja valge recaro sisuga. Ainuke miinus oli minu silmis see, et avant. Oli siis kellegi klubilise ess?
|
|
|
Raigo22
huviline
Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 07.11.08 17:49
|
|
|
Isegi varastatud masinatele tehakse hoolet Ehk oli mõni ohmu kuidagi auto
endale soetanud pettuse teel vms.
58 160 982
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 07.11.08 18:28
|
|
|
Viiks oma auto kah remonti ja kui arve maksmise aeg käes saadaks pollid järgi autole
|
|
|
|
aigar
Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.11.08 19:21
|
|
|
mul see sõber ütles, et dokumentide järgi oli kõik nagu õige.
|
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.11.08 19:33
|
|
|
Mingisugusel lipsuga mehel toppiti suu raha täis kui kõik õige aga masin varastatud.
|
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 07.11.08 22:24
|
|
|
naised saunas rääkisid, et välismaalt varastatud autosid olla siin arvele võetud, ajakirjandusest käis ka läbi kui mingi ark'i vend kinni võeti.
|
|
|
aigar
Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.08 07:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: spcvnd
naised saunas rääkisid, et välismaalt varastatud autosid olla siin arvele võetud, ajakirjandusest käis ka läbi kui mingi ark'i vend kinni võeti.
|
ma arvan, et sellest ark'i vennast hakkaski vast asi arenema. Aga auto oli varastatud tallinnast.
|
|
|
|
Alp
huviline
Registreerunud 28.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Yukon Denali & 200TQ & LR Discovery II Td5 & Can Am Renegade & Sea Doo RXP supercharged & Aprilia SVX 550
|
postitati 09.11.08 13:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aigar
Tsitaat: | Algselt postitas: spcvnd
|
ma arvan, et sellest ark'i vennast hakkaski vast asi arenema. Aga auto oli varastatud tallinnast. |
Sellest ARKi töötajast ei hakkand küll midagi argnema . Pole vaja lugusid välja mõelda .
|
|
|