Screech
huviline
Registreerunud 31.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.11.08 09:51
|
|
|
Facelift tulede paigaldamine A4 vanemale mudelile?
Plaan oleks panna siis uuemad tuled(facelift) enda a4-le.
Küsiks siis kui keeruline on neid sinna ette saada,olen kuulnud et peab hakkama midagi lõikama et need sinna ette sobiksid.
Mida peab seal lõikama või tegema,et need sinna ette saada?
Kuidas tal on nende tulede korrektoritega,sobivad vana tule omad või uutel kohe küljes?
Avastasin siis et olemas tuledepesurid seal stange küljes klappide all.
Kuidas need pesurid toimima peaksid või mida vaadata et need toimima saada?
|
|
|
altzz
klubiliige
Registreerunud 18.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 c6 2,0TFSI | Audi A6 c6 Avant 2,8FSI Q
|
postitati 07.11.08 11:59
|
|
|
Tere
Näiteks üks varasem teema on siin:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=42683
Tsitaat: | Algselt postitas: Screech
Küsiks siis kui keeruline on neid sinna ette saada,olen kuulnud et peab hakkama midagi lõikama et need sinna ette sobiksid.
Mida peab seal lõikama või tegema,et need sinna ette saada?
|
Jällegi varasem teema olemas:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=17299
Mul on kogemus S-style esituledega (need, millel suunatuled on eraldi). Need sobivad üks-ühele ette (kinnitused, el.juhtmete pistikud jms).
Tsitaat: | Algselt postitas: Screech
Kuidas tal on nende tulede korrektoritega,sobivad vana tule omad või uutel kohe küljes?
|
Uutel küljes pole kindlasti. Facelift-tulede koha pealt ei oska sõna võtta, kas vana korrektor sobib või mitte. Küll aga S-style tulele
läheb vana korrekotor 1:1 külge ja toimib kah nii nagu peab.
|
|
|
Põder
huviline
Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Impreza GT 555
|
postitati 07.11.08 14:26
|
|
|
Tulede mootor ei ole sama.
Kuskilt mujalt teemast leidsin kunagi pildi:

|
|
|
igozavr
huviline
Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A7
|
postitati 20.01.11 21:31
|
|
|
Ei hakka uut teemat tegema. Selline küsimus endal on auto Audi A6 1998, aga kogu välimus on facelift mis oli 2001-2004. Probleem selles, et ühes
esitules on vana moodi autokorrektor, mis nagu tegelikult peab olema sellel autol ja see toimib, aga teises tules on uue oma autokorrektor
elektromagnetiline ning ei tööta, samuti kui ühendad selle uue oma pistiku sisse, siis ei tööta ka teine autokorrektor ja kohe vag com näitab, et on
viga. Küsimus on selles, kuidas selle autokorrektori kätte saada, et vahetada vana vastu? Kaks kruvi on vaja ära võtta, siis käes on mootor iseennast,
aga pärast? Tema teine pool? Või see ongi väike elektromagnetiline mootor kogu mootor, et siis lihtsalt paned vana oma sinna, kahe kruviga ja korras?!
Ja kas nad on järelikult üks ühele vahetatavad?
|
|
|
raemees
huviline
Registreerunud 18.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW E90 320dA 2008a
|
postitati 20.01.11 21:42
|
|
|
No kui ühel pool töötab siis peaks ka ehk teisel pool töötama, kuigi kahtlane.
|
|
|
igozavr
huviline
Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.01.11 21:49
|
|
|
Ma arvan, et asi on selles, et üks mootor on elektromagnetiline, aga teine tavaline, elektriline, vana moodi. Nad töötavad ju erinevat moodi. Isegi
näiteks uuel on 4 kontakti, aga vanal on 3.
Veel praegu uurisin pilte ja on küll imelik siin on vana moodi mootor:

Siin uue moodi:

Kuidas on võimalik, et mul on erinevad pandud?? Täiesti erinevad kinnituskohad ju?!
Edit: Samas, kui uuemal võtta kaks kruvi ära siis kätte tuleb see asi, mis on pildi peal, aga tuledes jääb veel mingi asi, mis ilmselt läheb koos vana
mootoriga. Mida arvate?
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 20.01.11 21:57
|
|
|
Ma pole kindel aga äkki alumine on kõrguse automaatreguleerimisega tule oma?
|
|
|
igozavr
huviline
Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.01.11 22:02
|
|
|
Ei seal minuarust vahet ei ole, vahe on ainult kas reguleerimine käib automaatselt või mitte. Samuti see ülemine mul töötab ja reguleerib ennast
automaatselt. Vahe on see, et esimene on 1998-2001(elektriline), ja alumine 2002-2004(elektromagnetiline) mudelitel.
Märkus moderaatorilt: "Kuna kasutaja ei ole vaatamata varasematele märkustele asunud järgima foorumi reeglite 3.
punkti, on kasutaja postitusõigus peatatud!"
|
|
|
igozavr
huviline
Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.11 14:55
|
|
|
Kui kellegile on seda infot vaja, siis elektromootoril ja elektromagnetilisel mootori juhtimine on erinev. Seega kui on vana juhtplokk, siis uuema
mootoriga see ei tööta. Minu juhtumis on vaja vahetada facelift elektomagnetiline mootor vana elektrilise mootori vastu.
|
|
|