Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: aftermarket makile orginaal maki võimalused? (Vastuseid: 21 | Vaatamisi: 2282)
Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 1.8T fwd, Audi A6 Avant C5 1.8 fwd,VW Passat B7 2.0 TDI 4motion

postitati 06.11.08 19:29 Tsiteeri
aftermarket makile orginaal maki võimalused?

tekkis siis selline küsimus. kas on võimalik kuidagi teha nii nagu on osadel orginaal makkidel, et keerad süüte sisse - makk läheb käima, keerad süüte välja - makk jääb vait, SAMAS on võimalik panna makki tööle ilma võtit luku auku pistmata ehk siis maki power nupust vms. praegu töötab see süüde sisse välja süsteem (ps. kas see peabki c4 nii olema et makk hakkab tööle alles siis kui syyde on viimases astmes st. et puhurid ja pena bump jms. hakkab tööle) oli mõte et paneks maki acc ja batt juhtmele lyliti vahele , et kui soov ilma võtmeta kuulata siis vajutan nuppu ja oilaa, aga äkki on võimalik kuidagi ilma nuputa see asi meisterdada!

jutt sai küll segane aga loodan et saate aru ja äkki on kellelgi veel ideid peale selle nupu

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 06.11.08 19:46 Tsiteeri

C4 100 maki taha ei tule vaikimisi ACC juhet. C4 A6-l juba on. Samas saab selle vajadusel süüteluku tagant vedada. Klemm on seal täiesti olemas, otsi testriga üles. Blaupunktid on võimalik nii tööle panna, et ACC lülitab maki automaatselt sisse ja kui ACC peale voolu ei tule, saab sisse lülitada ka nupust. Pioneerid jms ilma ACC-ta sisse ei lülitu. Aftermarket maki korral ei näe ma erilist vajadust eraldi ACC jaoks - autost lahkudes võtad ju niikuinii paneeli eest. Ma vähemalt soovitaks võtta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
iuq
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi; Subaru; Isuzu; Ford; Yamaha ja veel mõni

postitati 06.11.08 21:10 Tsiteeri

mul oleks ka sellega seoses kohe üks küsimus, et kas rds`i oleks võimalik kuidagi kompuutril kuvama panna nagu seda teeb originaal makk?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.08 04:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: iuq
mul oleks ka sellega seoses kohe üks küsimus, et kas rds`i oleks võimalik kuidagi kompuutril kuvama panna nagu seda teeb originaal makk?

Blaukarile on küll vastav vahetükk olemas. Hind oli vist kuskil 1.5k. Alpine'le ja Pioneer'ile vist oli ka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 1.8T fwd, Audi A6 Avant C5 1.8 fwd,VW Passat B7 2.0 TDI 4motion

postitati 07.11.08 20:43 Tsiteeri

igatahes see acc juhe on mul seal olemas.... ei tea siis kelle veetud aga pistikus ta on. varem oli nii et kui tahtsin muusikat vaiki siis pidin makist välja lülitama ja vastupidi aga pärast juhtmete ümbertõstmist töötab asi ilusti süüte pealt (kui välja arvata see süüte 3 aste). ühesõnaga ma saan aru et see võimalus makk tööle panna ilma süüteta peab olema makile endale sisse ehitatud? proovisin oma alpine makil kõiki nuppe klõbistada aga tööle ei hakanud. muidugi olen kaalunud vahepeal maki uuendamist aga ei tea.. blaukarid ei ole jätnud kuigi kvaliteetse maki muljet

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 08.11.08 07:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Originalstw
igatahes see acc juhe on mul seal olemas.... ei tea siis kelle veetud aga pistikus ta on. varem oli nii et kui tahtsin muusikat vaiki siis pidin makist välja lülitama ja vastupidi aga pärast juhtmete ümbertõstmist töötab asi ilusti süüte pealt (kui välja arvata see süüte 3 aste). ühesõnaga ma saan aru et see võimalus makk tööle panna ilma süüteta peab olema makile endale sisse ehitatud? proovisin oma alpine makil kõiki nuppe klõbistada aga tööle ei hakanud. muidugi olen kaalunud vahepeal maki uuendamist aga ei tea.. blaukarid ei ole jätnud kuigi kvaliteetse maki muljet

ACC juhtme olemasolu sõltub sellest, et mis raadio autol originaalis peal oli. Need inimlikud funktsioonid mille järele sa puudust tunned on üldiselt ainult sellistel makkidel nagu Becker, Blaupunkt, Grundig (nüüd DephiGrundig) ja lisaks ei kaota nad ka oma mälu pärast toitekatkestust.

Seelgita palun mida sa "kvaliteetse maki mulje" all silmas pead, niisama pole mõtet lahmida.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.08 09:56 Tsiteeri

C4 100 peal on OEM laeks ju Gamma CC, millel pole ACC jaoks klemmigi (skeemil päikese kõrval tühi klemm). Pole ka BOSE varandil. A6 sisse ilmunud pika paneeliga Gamma S-il on seal juba S-kont klemm olemas.

Becker raibe kaotab muide toite katkemisel mälud ja seaded ära. :( Mäletan veel igahommikust konfimist, kui maki ööseks tuppa tassisin.

Mina ei saa ka pihta, mida sa, Originalstw, blaukari ebakvaliteetsuse all silmas pead? Et nad ei ole ehk nii aerodünaamilise välimusega, nagu Pioneerid ja Alpined? Või et ei ole nii palju siniselt vilkuvaid tulukesi? Muide, blaukari peal oli sinine täpp juba siis, kui teised tootjad sinistest LED'idest veel alles und nägid. Või kui neid teisi veel olemaski ei olnud... Üldiselt, vaata blaukari 3-st seeriast kõrgemale, kui rohkem võimalusi vajad. Ise olen kasutanud MP53 ja MP74 ja minu arust olid igati kvaliteetsed. Lisaks sobisid hästi Audi interjööriga.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 08.11.08 14:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
C4 100 peal on OEM laeks ju Gamma CC, millel pole ACC jaoks klemmigi (skeemil päikese kõrval tühi klemm). Pole ka BOSE varandil. A6 sisse ilmunud pika paneeliga Gamma S-il on seal juba S-kont klemm olemas.

Becker raibe kaotab muide toite katkemisel mälud ja seaded ära. :( Mäletan veel igahommikust konfimist, kui maki ööseks tuppa tassisin.

Mina ei saa ka pihta, mida sa, Originalstw, blaukari ebakvaliteetsuse all silmas pead? Et nad ei ole ehk nii aerodünaamilise välimusega, nagu Pioneerid ja Alpined? Või et ei ole nii palju siniselt vilkuvaid tulukesi? Muide, blaukari peal oli sinine täpp juba siis, kui teised tootjad sinistest LED'idest veel alles und nägid. Või kui neid teisi veel olemaski ei olnud... Üldiselt, vaata blaukari 3-st seeriast kõrgemale, kui rohkem võimalusi vajad. Ise olen kasutanud MP53 ja MP74 ja minu arust olid igati kvaliteetsed. Lisaks sobisid hästi Audi interjööriga.

Ausalt ei oska kommenteerida seda värki rohkem kui, et mu 92 aasta s4-l oli kah juba ACC juhe olemas (äkki olin ise pannud) :o. Ja just panin ühele kliendile Becker Mexico ja vend oli üllatunud, et raadiojaamad olid alles, ainult kood oli sisse vaja toksida.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.08 15:40 Tsiteeri

mõtlen seda et olen kasutanud ühte blaukarit. tõsi on et oli juba eelnevalt kellegi kasutuses olnud. aga tollel makil oli pisihädasid nagu vahepeal ei tahtnud plaati lugeda ja paneel logises ja nagises jubedat moodi ... pidevalt kartsin et laguneb laiali, heli nupp ei funktsioneerinud vahepeal... sry kui kellegi maki kohta midagi pahasti ütlesin aga ma ei mõelnud seda solvanguna! lihtsalt see alpine makk mida olen kasutanud juba üle 3 aasta näeb välja nagu uus ja kõik funktsioonid on töökorras. lihtsalt asi võib olla maki omanikus!
PS! kuidas muidu blaukaritel heli kvaliteediga on? tolle maki puhul ei saanud testida kuna siis olid suht juustud kõlarid.

to black: vihkan siniselt vilkuvaid tulukesi! :D makk võiks ikka armaturiga sama värvi olla (punane)

Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.08 18:30 Tsiteeri

siis teine funktsiooni küsimus tekkis! kas oleks makile võimalik aretada ka see kiirustundlik volume muutmine?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.08 18:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru
Ausalt ei oska kommenteerida seda värki rohkem kui, et mu 92 aasta s4-l oli kah juba ACC juhe olemas (äkki olin ise pannud) :o. Ja just panin ühele kliendile Becker Mexico ja vend oli üllatunud, et raadiojaamad olid alles, ainult kood oli sisse vaja toksida.

Ma ise olen '92 S4-le süütelukust ACC juhtme vedanud. Originaalis ei olnud. Selles autos oli sees Mexico Pro.
Omal on mul olnud Traffic Pro ja DTM, kummalgi ei säilinud seaded, kui toide maha võtta.

Tsitaat:
siis teine funktsiooni küsimus tekkis! kas oleks makile võimalik aretada ka see kiirustundlik volume muutmine?

Kui makk seda funktsiooni toetab, siis ühendad ühe juhtme ja toimib. Kui ei toeta, siis ei ole võimalik aretata. Jällegi üks lisapunkt Blaupunktile.

Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.08 20:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Kui makk seda funktsiooni toetab, siis ühendad ühe juhtme ja toimib. Kui ei toeta, siis ei ole võimalik aretata. Jällegi üks lisapunkt Blaupunktile.

Sellest saan aru jah et kui makk toetab et siis saab ja kui makk ei toeta siis ei saa, aga pidasin rohkem silmas seda et orginaalis ei tohiks ju C4 100 sellist lisa olla! Või on?
ehk. mida peaks tegema selleks et see lisa saada!

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.08 21:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Sellest saan aru jah et kui makk toetab et siis saab ja kui makk ei toeta siis ei saa, aga pidasin rohkem silmas seda et orginaalis ei tohiks ju C4 100 sellist lisa olla! Või on?
ehk. mida peaks tegema selleks et see lisa saada!

C4 100 Gamma CC-l on GALA funktsioon täiesti olemas. Alumises pesas esimene klemm.

Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 16.11.08 18:43 Tsiteeri

ja kas c4jal on see lisa ka olemas et maki valguse tugevust saab armaturi valgusega samaks sättida? ei oska neid skeeme lugeda ja ei tunne tingmärke ...mihuke klemm see siis on?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 16.11.08 19:55 Tsiteeri

Tsitaat:
ja kas c4jal on see lisa ka olemas et maki valguse tugevust saab armaturi valgusega samaks sättida? ei oska neid skeeme lugeda ja ei tunne tingmärke ...mihuke klemm see siis on?

Valgus peale / valgus maha variant on. Sujuvat muutmise võimalust ei ole.

Kaaku
klubiliige

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 17.11.08 08:02 Tsiteeri

Tsitaat:

Milleks seda iseenesest vaja on? Raske korra kätt liigutada või mis. Mul on see olemas ja tundlikkus on keeratud kuskil kolmveerandi peale. Arusaadavalt toimib alles siis, kui kiirus tõuseb 120+. Ja siis peab ikka manuaalselt maha keerama, sest närvidele käib, kui makk lärmama hakkab.
Mis ma tahan öelda on see, et antud funktsioon ei tasu mitte mingisugust vaeva ära.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.08 08:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaaku
Tsitaat:

Milleks seda iseenesest vaja on? Raske korra kätt liigutada või mis. Mul on see olemas ja tundlikkus on keeratud kuskil kolmveerandi peale. Arusaadavalt toimib alles siis, kui kiirus tõuseb 120+. Ja siis peab ikka manuaalselt maha keerama, sest närvidele käib, kui makk lärmama hakkab.
Mis ma tahan öelda on see, et antud funktsioon ei tasu mitte mingisugust vaeva ära.

Oleneb makist siiski. Mul Becker kah muutis seda volumet kuidagi väga naljakalt ning keerasin ta üldse maha, nüüd sisse pandud blaupunkt teeb seda samas vägagi ilusti ning vägagi rahul olen temaga, et ta olemas on (auto pole just maanteel kõige vaiksem :P ja volume korrektsioon ongi just vajalik).
Tsitaat:
Ise olen kasutanud MP53 ja MP74 ja minu arust olid igati kvaliteetsed. Lisaks sobisid hästi Audi interjööriga.

Ma küll ei ütleks et kumbki neist makkidest väga audi interjööriga istuks, becker sobib sinna ikka igast suunast paremini... aga eks see ole igaühe enda ilumeel kah, mis sobib ja mis mitte.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 17.11.08 09:39 Tsiteeri

ma võtsin selle juhtme maki tagant lahti, kuna igakord kui süüte välja keerasin, nullis maki seadistuse ära...

Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.08 18:41 Tsiteeri

beckerit sai kodulehel vähe piilutud, aga kus neid eestis üldse saada on? ja mis need hinnad võiksid olla
eriti huvitaks cascade pro 7941.... oskab keegi nõu anda?

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.08 22:42 Tsiteeri

Tsitaat:
beckerit sai kodulehel vähe piilutud, aga kus neid eestis üldse saada on? ja mis need hinnad võiksid olla
eriti huvitaks cascade pro 7941.... oskab keegi nõu anda?

Rocca keskuses top audios oli neid kunagi täiesti letist võtta, nüüd peale remonti ma pole kindel kas seal neid sees on, aga mine uuri.

Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.12.08 13:26 Tsiteeri

Rocca keskuse top audio tädi väitis mulle, et Beckerit nad ei müü, neil on ainult head makid (Alpine) :D
ja selle acc juhtme kohta niipalju, et täna sai jutmetega möllatud ja huvipärast järgi uuritud kust see juhe tuleb ja juhe sai alguse juhi jalgade juurest sealt selle laeka tagant kus posu releesid on, mingi klemmi alt. kuna juhe oli nii peenike, et hirmus hakkas, vahetasin igaks juhuks paksema juhtme vastu välja. (ei usu et orginaal juhe oli, sest juhtmel oli sulamise tundemärke ja vaevalt tehas liiga peenikest juhet panna tahab)

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 31.12.08 21:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Rocca keskuse top audio tädi väitis mulle, et Beckerit nad ei müü, neil on ainult head makid (Alpine) :D
ja selle acc juhtme kohta niipalju, et täna sai jutmetega möllatud ja huvipärast järgi uuritud kust see juhe tuleb ja juhe sai alguse juhi jalgade juurest sealt selle laeka tagant kus posu releesid on, mingi klemmi alt. kuna juhe oli nii peenike, et hirmus hakkas, vahetasin igaks juhuks paksema juhtme vastu välja. (ei usu et orginaal juhe oli, sest juhtmel oli sulamise tundemärke ja vaevalt tehas liiga peenikest juhet panna tahab)

Ju siis lõpetasid müümise ära, sest varem nad seda tegid.
ACC juhe võibki peenike olla sest omab ainult lülitus funktsiooni, miskit koormust sellele kaablile ei lange.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 42.4% - SQL: 57.6%]