Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kliima ulub! (Vastuseid: 25 | Vaatamisi: 4489)
Maestro
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 2,8 142kw -98

postitati 13.10.08 17:42 Tsiteeri
Kliima ulub!

Täna töölt koju sõites...hakkas kliima äkitselt ulguma...külmalt vilises....mis võiks viga olla? Homme ikka kannataks töö juurde remonti sõita ilma, et midagi hullemaks läheks? :) Ette tänades!

Terv,
Kristian

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 13.10.08 17:47 Tsiteeri

Ventikas viliseb. Vahetamine ja remont on päris lahe;)
Algul vilisebki ainult külmalt, varsti hakkab tihedamini.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maestro
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.08 17:49 Tsiteeri

ma kardan, et seal midagi muud....nii kõvasti ikka ulub, et ei taha seda tööle pannagi...äratan hommikul kõik maja elanikud üles :D

real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 13.10.08 18:14 Tsiteeri

on see siis vilisemine või ulgumine? tuleb ta salongist või kapoti alt?

Maestro
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.08 18:21 Tsiteeri

tuleb kapoti alt!

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.08 18:23 Tsiteeri

Vajuta ECO'n nuppu, ehk kaob siis ära.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maestro
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.08 18:25 Tsiteeri

aga juks11 mis seal viga....vajab kiiret remonti? Homme teeks siis korda, kui ei ole midagi väga valesti seal!

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.08 18:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maestro
aga juks11 mis seal viga....vajab kiiret remonti? Homme teeks siis korda, kui ei ole midagi väga valesti seal!

kui ma vaid teaks, peab üle vaatama ning siis saab ka teadma.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maestro
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.08 18:38 Tsiteeri

oki-doki... aa sõita ikka võib! :P

raxi
huviline

Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.08 07:32 Tsiteeri
sama jama.

Sõidan juba aasta sedasi et viliseb( ainult külmalt pärast kaob ää) Ei juhtu jah midagi .Tegemist on kliima vendika laagriga mis näitab väsimise märke

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW

postitati 17.10.08 10:16 Tsiteeri

Kliima laager on ta jah. Endal sama mure, pole jõudnud lahti võtta ja ära vahetada.
Poest originaalis otsida pole mõtet, maksad ennast lolliks.
Aga jah sellest on siin varemgi juba juttu olnud.

Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Hamzik
huviline

Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 01.06.09 19:59 Tsiteeri

Mul selline asi, et vasakule pöörates (ristmikul) hakkab kliima ventikas kapoti all ulguma. Vajutan mõneks hetkeks ECO või OFF jääb vait ja siis võib taas järgi ühendada. Sirge tee peal sõites või paremale pöörates pole midagi. Autoks 98 aasta A6 2.4. On mõnel veel midagi sarnast juhtunud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Nokia555
huviline

Registreerunud 20.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.09 20:49 Tsiteeri

Mul viliseb kapoti all päris palju (S6 2000a.) ja kui auto tööle panna siis käib lausa vahepeal 2 piiksu ja kusjuures üks on kliima oma, kuna igakord kui paned kliima off ja siis on, siis lööb pininat, et nagu oleks miskit viga, kuigi samas minu teada arvuti ei näidanud midagi. Heli ei ole tavaline piiks, mis lööb siis kui ntx service! on tegemata vaid selline nagu kõlar oleks läbi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.06.09 04:12 Tsiteeri

Vahetasin talvel kliima ventima mootori ära, viliseb kui vanakurat.
Peab mingil ajal uuesti masinat hakkama lammutama ja veelkord mootori ära vahetama :mad:

raxi
huviline

Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.05.11 16:43 Tsiteeri

Nüüd siis on aeg seal maal et kliima vendika laagri vilin muutus raginaks. Nüüd siis küsimus, on seda keegi vahetanud ja kuidas on see võimalik kodustes tingimustes. Hea oleks kui keegi jagaks kogemust ja mõningaid soovitusi , ei taha ise hakata seal leiutama. Tean et esiots tuleb lahti lammutada aga kuda see laagri eemaldamine käib. A6 C5 ja 2,4 . 98a.

igozavr
huviline

Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A7

postitati 08.05.11 18:57 Tsiteeri

Millist kliima vendikat te mõtlete? Kliimal on ju ainult üks super väike ventikas kliima sees, nagu salongis, need asjad kapoti all on konditsioneeri omad ju?! Mul on muidu sama värk olemas. Hommikul viliseb. Kas te mõtlete konditsioneeri ventikad? See elektriline? Mina vaatasin, mul on vist konditsioneeri laager läbi, aga see küll mingi ventikas ei ole :)

raxi
huviline

Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.11 06:03 Tsiteeri

Nii mulle öeldi et pidavat kliima vendikas olema.Ega ütlejaks olnud ka just eriline luksepp seega andestan talle kui ta eksis . Asub siis mootori ja radika vahel eest vaadates siis vasakul jahutus vendika kõrval. Ning kui econ peale panna jääb vait . Tegemist on kindlasti vendikaga.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 10.05.11 06:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: igozavr
Millist kliima vendikat te mõtlete? Kliimal on ju ainult üks super väike ventikas kliima sees, nagu salongis, need asjad kapoti all on konditsioneeri omad ju?! Mul on muidu sama värk olemas. Hommikul viliseb. Kas te mõtlete konditsioneeri ventikad? See elektriline? Mina vaatasin, mul on vist konditsioneeri laager läbi, aga see küll mingi ventikas ei ole :)

Mõeldakse ilmselt kogu süsteemi või ma ei saa aru, mis teooria sul on. Otseselt peaks see ventikas olema kliima kompressori juures, on teine täitsa suur ja peaks tööle hakkama kliimaga koos vist. Ja see konditsioneeri laager on ikka ka kompressori laager, see ei ole jah ventikas:P

igozavr
huviline

Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.11 07:45 Tsiteeri

Ei noh see ventikas on tööl ainult kui konditsioneer on sees, ehk econ väljas. Kui niisama kliima töötab, siis ventikas ei tööta. Mul on lihtsalt nii, et kui kont on väljas, siis mõni kord hommikuti viliseb paarkümmed sekundit, kui samal ajal konti sisse panna, siis viliseb veelgi kõvamini ja mina tulin vastusele, et see on kompressori laager, samas tal on väike lõtk ka sees. Ma lihtsalt aru sain, et teil on ka sama teema. Muidu see ventikas, mida te mõtlete on mootori jahutusventika kõrval, elektriline.
Kui sul econ nuppu vajutades jääb vait see ei tähenda 100%, et on ventikas.

raxi
huviline

Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.11 08:23 Tsiteeri

Ma olen kindel et viga on selles vendikas . Sai pilk peale visatud sinna kui ta töötas ja kui seisma jäi, hääl mis ta tegi ei meeldinud kohe mitte . Ma igaks juhuks küsin uuest kas selle vahetus on mõtekas omal teha või lasta targemad sinna kallale. Esiosa eemaldamine probeeme ei valmista (kogemused)

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 10.05.11 11:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: igozavr
Ei noh see ventikas on tööl ainult kui konditsioneer on sees, ehk econ väljas. Kui niisama kliima töötab, siis ventikas ei tööta. Mul on lihtsalt nii, et kui kont on väljas, siis mõni kord hommikuti viliseb paarkümmed sekundit, kui samal ajal konti sisse panna, siis viliseb veelgi kõvamini ja mina tulin vastusele, et see on kompressori laager, samas tal on väike lõtk ka sees. Ma lihtsalt aru sain, et teil on ka sama teema. Muidu see ventikas, mida te mõtlete on mootori jahutusventika kõrval, elektriline.
Kui sul econ nuppu vajutades jääb vait see ei tähenda 100%, et on ventikas.

Proovida saab kõige kindlamalt nii, kui annad seisva mootoriga autol sellele ventikale toite peale, mul c4-l aga oli kohe käega tunda, et täiega loksus ning käega hoogu andes hakkas häälitsema juba, viskasin korraliku asemele, ca 20min võttis aega, c5-l aga vist natuke vähem ruumi seal ees:)

igozavr
huviline

Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.11 15:28 Tsiteeri

Noh mul on nii, et kunagi ei tea, millal see vilisemine hakkab, mõni hommik on, aga tavaliselt ei ole :)

blinkz
huviline

Registreerunud 24.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 02.06.13 10:37 Tsiteeri
Konditsioneer visiseb salongis

Mul on konditsioneeril selline asi, et kohe kui sisse lülitan, siis hakkab salongis selline vaikne visin kostuma, nagu keegi laseks õhupalli tühjaks. Kas selline visin on audi kliima puhul normaalne, teistel autodel nagu ei ole kuulnud. Või on midagi seal läbi minemas? Kui kont sees ei ole, siis on kuulda niisama ventilaatori häält ja õhk tuleb normaalselt välja, aga kui konditsioneeri sisse panen, siis hakkab visisema. Külma tuleb normaalselt ja juba teist suve on see, niiet mingit leket ka ei saa olla vist? Mootori juurde pole kõrva pannud, aga auto kõrval seistes teistsugust häält ei ole.

Auto on A4, 97 aasta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rinnam2rk
huviline

Registreerunud 21.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 02.06.13 11:45 Tsiteeri

mul oli sama jama. Algul vilises siis hakkas ragisema. Lõpuks lasi kaitsmebloki kärssama. Viga oli konditsioneeri mootoris... nii et tasub ära vahetada:D mul oli tegu 1992 audi 100.

TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 02.06.13 15:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: blinkz
Mul on konditsioneeril selline asi, et kohe kui sisse lülitan, siis hakkab salongis selline vaikne visin kostuma, nagu keegi laseks õhupalli tühjaks. Kas selline visin on audi kliima puhul normaalne, teistel autodel nagu ei ole kuulnud. Või on midagi seal läbi minemas? Kui kont sees ei ole, siis on kuulda niisama ventilaatori häält ja õhk tuleb normaalselt välja, aga kui konditsioneeri sisse panen, siis hakkab visisema. Külma tuleb normaalselt ja juba teist suve on see, niiet mingit leket ka ei saa olla vist? Mootori juurde pole kõrva pannud, aga auto kõrval seistes teistsugust häält ei ole.

Auto on A4, 97 aasta.

Pead ei anna, kuid kas mitte kont ei hakka siseõhku külmaks ajama, mitte õuest tuleva soojaga mässama? Et tahan öelda, et nii kui kondi nuppu vajutad, lükkab siseringluse peale ja äkki sealt sisin-vuhin-kohin? Aga ei panusta oma jutuga üldse tõele. :P

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.6% - SQL: 83.4%]