Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Tartust-Kuressaarde või Tallinna (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 1445)
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a

postitati 01.10.08 12:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rainra
Kas keegi saab nüüd millalgi Tartust Tallinna, või veel parem Tartust Kuressaarde transportida 4 rehvidega 20" velge?

ma saaksin vb olla Viljandist Tln 12nda Okt hommikul ja sealt edasi Kuressaarde kuskil 13,14 Okt. Aga siis oleks vaja need kuskil ladustada Tallinnas mõneks päevaks

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rainra
huviline

Registreerunud 18.08.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8

postitati 02.10.08 09:55 Tsiteeri

ootan veel pakkumisi, hüvitan ka vaeva!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.08 12:28 Tsiteeri

Tsitaat:
ootan veel pakkumisi, hüvitan ka vaeva!

leidsid miskit lahenduse?

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rainra
huviline

Registreerunud 18.08.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.08 13:16 Tsiteeri

ei ole veel kahjuks:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.08 15:50 Tsiteeri

Tsitaat:
ei ole veel kahjuks:(

kas sa Tartust Viljandisse saaksid need orgunnida enne pühap? Kui jah, siis täitsa võimalik et saaksin abiks olla. Usun, et mõni klubiliige Tln oleks nõus need enda juurde võtma nii kauaks, kui Kuressaarde edasi liigun.

Vastava tasu eest vb olla tuleksin Tartusse järgi ka neile - seda siis Viljandist...

Anna märku, kui sul huvi olemas...

Jaak

rainra
huviline

Registreerunud 18.08.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.08 16:34 Tsiteeri

tere!
kuna ise olen Kuressaarest ja veljed tuleb Tartust otse müüjalt ära tuua ning mul seal mingeid kontakte pole, siis nende Viljanisse saamine oleks minu jaoks sama suur väljakutse kui nende saatmine Kuressaarde!
samas argipäeviti olen ka ise Tallinnas ning noil päevil saaksin ma need veljed ka Tallinnas vastu võtta, nädalavahetustel aga olen saares!

zulzu
huviline

Registreerunud 25.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: vtec

postitati 08.10.08 17:50 Tsiteeri

miks ajada asja nii keeruliseks?
www.cargobus.ee

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
rainra
huviline

Registreerunud 18.08.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.08 18:52 Tsiteeri

asi selles, et olen uurin nii seda varjanti, kui ka eestipost.ee varjanti, kuid inimesel kelle käes veljed, on tõsised raskused nende ära saatmisega ja soovib et ise kohale põhimõtteliselt mindaks!

OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.08 19:37 Tsiteeri

Tsitaat:
asi selles, et olen uurin nii seda varjanti, kui ka eestipost.ee varjanti, kuid inimesel kelle käes veljed, on tõsised raskused nende ära saatmisega ja soovib et ise kohale põhimõtteliselt mindaks!

Väga veider :) Kui raske on ühed veljed posti panna vui cargosse...

Oled velgede eest juba täismahus maksnud?

OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.08 20:24 Tsiteeri

tekkis veel selline mõte, et kui keegi peab vaid järgi minema ja need posti panema sulle, siis ilmselt leiaks siit foorumist mõne tartlase, kes oleks nõus seda tegema :)

Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad TDI manuaal

postitati 15.10.08 10:35 Tsiteeri

Mul oleks vaja käigukast Tartust Kuressaarde tuua. Kes saab aidata, andke märku!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ML
huviline

Registreerunud 28.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100CD ,MB Vito 111CDI

postitati 15.10.08 12:09 Tsiteeri

kui kiiresti tegutsed ,siis 51 65 560 on abiks,üle nädala käib Kuressaares ja laadimiseks läeb just präegu,helista talle!

tark ei torma
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 15.10.08 14:32 Tsiteeri

Homme hommikul liigun Tallinn-Tartu ja mingi hetk Tartu-Tallinn.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.8% - SQL: 62.2%]