tauri09
huviline
Registreerunud 13.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 3.0
|
postitati 23.09.08 17:17
|
|
|
A6 2.5 TDI Chip?
Kas tasub teha 2003 A6 C5 2.5 TDI`le(132 kw) chip tuuning? Kuidas see mõjub mootorile?
|
|
|
ukuke
huviline
Registreerunud 05.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Allroad
|
postitati 23.09.08 18:00
|
|
|
Sooviks ka.Kõigepeal proovida kui oleks võimalik.Passatitele sai kunagi ostetud need karbid vahele nii74kw kui ka 96kw-sele.Ausalt öelda siis mingit
vahet küll aru ei saanud.Kindlasti on midagi paremat olemas.
|
|
|
aigar
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Jaguar XF SV8 ja Audi 90q B2 20v turbo
|
postitati 26.09.08 12:51
|
|
|
mul on pakkuda tuuningboxe. Proovimise võimalus on ka. Mul endal on 2.5 tdi v6 ja box on vahele pandud. Minek läks küll pärsi palju paremaks. Neid
boxe saab reguleerida ka vastavalt vajadusele, et kas võimsamaks või lahjemaks. Kui on 110kw v6 tdi siis on paigaldamine imelihtne aga kui on 132kw
siis võtab paigaldamine u.30 minti. Hind on audiklubilistele 4499.- Kõik audide boxid on kohapeal olemas.
Aigar
|
|
|
|
juunior01
huviline
Registreerunud 17.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.09 15:00
|
|
|
Tõstataks vana teemat
Tsitaat: | Algselt postitas: tauri09
Kas tasub teha 2003 A6 C5 2.5 TDI`le(132 kw) chip tuuning? Kuidas see mõjub mootorile? |
Sama küsimus siis, autoks A6 2.5TDI 98.a ja 110kw. On keegi samale mootorile chipi paigaldanud? Et oskaks kommenteerida vahet enne ja pärast nii
mineku kui küttekulu suhtes?
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 09.11.09 17:59
|
|
|
Mul on 2.5tdi mootoril box mingi kaks aastat peal olnud ja isiklikult soovitaks küll.
Mingit ime kiirendust sealt loota küll pole (imo. pole ühegi chipiga seda loota), kuid igapäeva kulgemise teeb see oluliselt mugavamaks.
Olen mitme diisliga kogenud, et boxi/chipi lisades tuleb pöördemoment ikka tuntuvalt madalamale, mis igapäeva liikluse just linnas mugavamaks teeb.
Minu 2.5tdi hakkab reaalselt väänama juba seal 1600rpmi kandis.
Imo. kohe peale paigaldust mingit reaalselt "tunnet" loota on mõtetu, võib - olla ainult natukene. Asjast saab paremini aru kui asi eemaldada, või
sõita samasuguse tavalisega. Siis on tuntav vahe sees.
Minu autol kütusekulu küll kuhugi poole ei muutunud, imo. enamustel ei muutu, kuid ühel C klassi mersul võttis see reaalselt mnt kulu 1l jagu maha.
Rule: Do your homework or suffer the consequences !
|
|
|
|
juunior01
huviline
Registreerunud 17.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.09 19:12
|
|
|
Keegi sellist väidet oskab kommenteerida:
"Re: chip tuning
reval autost öeldi, et nemad küll TDI-le chipi ei soovita. kas keegi neutraalne oskab öelda kas see chip on tõesti nii kahjulik. ja palju ja mida see
audi 2,5 tdi-le juurde annab."
Jutt ise pärit siit
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 09.11.09 20:27
|
|
|
Vaevalt, et ise kunagi diislile chipi paigaldama hakkaks, aga puht huvist küsin. Kas 2.5 R5 103kw mootorile ka chip-e pakkuda ning palju nad umbes
juurde annavad?
|
|
|
|
lunatic
klubiliige
Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 allroad ja Volvo C70
|
postitati 09.11.09 20:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN Kas 2.5 R5 103kw mootorile ka chip-e pakkuda ning palju nad umbes juurde annavad?
|
Loe kasutaja jyrisoo autost,
sõidab tükk aega chipituna juba ja proovib (isegi müüb) erinevaid.
|
|
|
|
aigar
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Jaguar XF SV8 ja Audi 90q B2 20v turbo
|
postitati 10.11.09 08:33
|
|
|
mul on ka mingi poolteist aastat juba box peal. Midagi ei ole autoga juhtunud siiamaani. Ma olen ikka pigistanud ka teda kõvasti selle aja jooksul.
Eelmine talv kõik jäärajad läbi käidud jne. Kütusekulu eriti ei muutund. Natuke läks madalamaks võibolla. Samas kui linnas rahulikult sõita, siis
kompu järgi näitab 10,5-12 keskmist. Enne oli see 13,5. Nii vaadata, siis mingi vahe nagu on sees. Linnast väljas küll vahet ei näe. 6,5 ikka nagu
enne. Aga minek on küll kõvasti parem.
|
|
|
|
teet82
huviline
Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 2.5TDI Quattro, A4 B6 1.9TDI Quattro
|
postitati 16.06.18 05:25
|
|
|
Võtan selle vana teema üles:
Ühte avariilist varuosadeks minevat "hitlerit" (2003 B6 manuaal quattro) sai enne lammutamist natuke korrastatud, et saaks proovisõidu teha ja näha,
et kõik ikka toimib. Minek tundus natuke parem kui tavaliselt nendel autodel, nagu oleks midagi tuunitud seal. Sai uuritud aju ja ongi mingi kleeps
seal, "ABT Sportsline EDas" kirjadega. Mida see endast kujutab ja kui lihtne oleks seda aju mõnel teisel autol kasutada, kas saab samamoodi immo
tühistada? Sõbral samasugune auto, paneks sinna selle prooviks, tal immo ka niiikuinii pidevalt jamab.
|
|
|
meelo
huviline
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 3.0 BiTDI Q Avant S-Line
|
postitati 16.06.18 06:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: teet82
Võtan selle vana teema üles:
Ühte avariilist varuosadeks minevat "hitlerit" (2003 B6 manuaal quattro) sai enne lammutamist natuke korrastatud, et saaks proovisõidu teha ja näha,
et kõik ikka toimib. Minek tundus natuke parem kui tavaliselt nendel autodel, nagu oleks midagi tuunitud seal. Sai uuritud aju ja ongi mingi kleeps
seal, "ABT Sportsline EDas" kirjadega. Mida see endast kujutab ja kui lihtne oleks seda aju mõnel teisel autol kasutada, kas saab samamoodi immo
tühistada? Sõbral samasugune auto, paneks sinna selle prooviks, tal immo ka niiikuinii pidevalt jamab. |
Saab mõlemat moodi immo off teha, kui ka maha lugeda ajust tarkvara ja teha vastavad muudatused.
Lihtsam on antud juhul jätta originaal aju külge ja teha soovitud muudatused.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 16.06.18 16:31
|
|
|
Palju õnne selle hujnjaaga midagi lugemast ja kirjutamast.
|
|
|
|
teet82
huviline
Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 2.5TDI Quattro, A4 B6 1.9TDI Quattro
|
postitati 16.06.18 16:54
|
|
|
Aga immost saaks ikka lahti kuidagi?
Kleeps on pandud üle aju serva avamist takistama, saksakeelse kirjaga "autoriõigustega kaitstud"
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 16.06.18 20:35
|
|
|
Hitleril on pumbas ka immo.
Kui on vaja võimsust juurde saada, siis on mõistlik olemasolevat teha.
Midagi eriti head sealt nagunii, ei tule, kuna uuemal pumbal piirang peal.
|
|
|
|