Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Pidurituled lähevad põlema. (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1513)
woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: STI

postitati 18.09.08 14:11 Tsiteeri
Pidurituled lähevad põlema.

Mure siis selline, et 2 ööd järjest on pidurituled autol aku tühjaks tõmband. Eile kui auto seisma jätsin, siis kontrollisin veel ekstra üle, et kuskil mingi tuli ei põleks. Täna hommikul oli vaja liikuma saada autoga ja aku nii tühi, et ei tee uksi ka lahti puldist. Andsin siis krokodillidega voolu ja põlema lõid kohe pidurituled. Naaber sammuti hommikul mainis, et mul olevat taga tuled põlenud öösel. See tähendab, siis et öösel lambist lähevad autol pidurituled põlema :o Milles võib probleem olla ja kuidas seda likvideerida?

Autoks a6 c4 avant.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 18.09.08 16:25 Tsiteeri

Juhtmed mis on tagaluugi hingede juures. Need murduvad sealt ära ja lähevad lühisesse. Vaata sealt kummi luti seest asjad üle ja ilmselt saad veale jälile.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 18.09.08 16:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: villu157
Juhtmed mis on tagaluugi hingede juures. Need murduvad sealt ära ja lähevad lühisesse. Vaata sealt kummi luti seest asjad üle ja ilmselt saad veale jälile.

Sry aga mul tekkis küsimus et millega seal lühisesse läheb? Taha tulede, olgu need pidurituled või siis udutuled, juurde läheb toide (+) ainult siis kui ise seda peale annad (lükates tuled põlema või vajutad pidureid).

Hetkel pakuks ma sellises olukorras välja ikka piduritulede lüliti, kuna see on esmane koht kust antakse pidurile toide peale. Sealt edasi juba tagumistesse tuledesse. Kui tahad olla kindel, et see lüliti sul akut imeb, siis kontrolli testriga järgi et kas annab piduripedaali vajutamata toidet edasi.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
mclx
huviline

Registreerunud 04.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Quattro

postitati 18.09.08 16:56 Tsiteeri

olen kogenud golf 3 ka siukest varianti, et pidurituled jäävad põlema. viga oli piduritule lülitis, nimelt lüliti ajami pikkus on reguleeritav lihtsalt jõuga seda sisse-välja tõmmates, tarvitses vaid reguleerida lüliti õige pikkuse peale ja oligi korras.
üks võimalikest variantidest audi puhul on ka see ma pakun.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 18.09.08 18:23 Tsiteeri

Ja kes sul seal öösel pidurit tallab? On sul endal kunagi sama mure olnud? Olen selle piduritule jama läbi elanud, lihtsalt kõige lihtsam asi mida järgi kontrollida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 18.09.08 18:37 Tsiteeri

No ei pea sul keegi ju piduripedaali tallamagi, piisab täiesti sellest kui see "lüliti" on omadega õhtul ja kipub peale jääma, ehk siis annab ühendust edasi. Ja ma olen selle jama läbi elanud päris mitme aparaadiga, muidugi mitte just audiga aga süsteem on neil ses suhtes sama.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: STI

postitati 20.09.08 18:59 Tsiteeri

asi siis nii, et piduripedaal on nii tundlik, et kui ukse kinni löön, siis mõnikord lähevad tuled ka põlema :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.3% - SQL: 66.7%]