Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Uus nitro 3000 bensiin ? (Vastuseid: 32 | Vaatamisi: 5714)
JansaS4
huviline

Registreerunud 14.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5TDI Avant

postitati 29.03.04 14:16 Tsiteeri
Uus nitro 3000 bensiin ?

Kas keegi on juba proovinud Uno-x´i uut kütust Nitro 3000 oktaan arvuga 95 ?
HydroTexaco lehelt loeb välja, et tegu analoogse kütusega nagu V-Power mida kunagi Shellis müüdi. Kui asi sama hea kui vana hea V-Power siis ise hakkan kindlasti sellega sõitma :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
El Nino
huviline

Registreerunud 09.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel ei ole enam audi

postitati 29.03.04 18:08 Tsiteeri

Mõtlesin paar nädalat tagasi ,et proovin ära.Nüüd sõidan siiani sellega.Ma ei tea ,kuidas teistel lood on ,aga minul võtab seda kütet 100 km peale igatahes 2-3 liitrit vähem ,kui tavalist Uno-xi 95. Auto tundub kah kuidagi erksam.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 29.03.04 18:26 Tsiteeri

palju see nitro3000 liiter kah maksab prääga?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 29.03.04 19:03 Tsiteeri

Minu audi ei arvanud sellest bensiinist midagi, tunne et tavalise 95-ga liigub paremini. Mul üldse hea auto, isegi 98-t ei taha.:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
JansaS4
huviline

Registreerunud 14.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.03.04 20:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja rass
palju see nitro3000 liiter kah maksab prääga?

liitri hind on 10.35, aga kui mu mälu ei peta siis kunagi müüdi Shellis V-Power´it mille liitri hind oli 11 eeki :D

v6
huviline

Registreerunud 30.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: vectra v6

postitati 29.03.04 21:16 Tsiteeri

kas see v-power mitte sinna 16.- eeq kanti ei olnud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
brunnts
huviline

Registreerunud 16.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2,3

postitati 29.03.04 21:28 Tsiteeri

Tsitaat:

Esialgne postitaja rass palju see nitro3000 liiter kah maksab prääga? liitri hind on 10.35, aga kui mu mälu ei peta siis kunagi müüdi Shellis V-Power´it mille liitri hind oli 11 eeki

Kas Nitro 3000 polnud 9.50.

Life is hard. It's harder if u're stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 29.03.04 21:48 Tsiteeri

Nitro 3000 10.35 täna õhtuse seisuga Sõle tanklas VS tava 95 9.50
eks siis proovib järgmise paagitäie ära seda ja tsekib teie 2-3 liitri langust, mis on muidugi naeruväärne utoopia !
kui 1 l alla läeb per 100 km, siis olen nõus maibi kasutama seda kytet, aga 3 l per sada, klge komm oon ! SR.org jutukas juba :D

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.03.04 22:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja v6
kas see v-power mitte sinna 16.- eeq kanti ei olnud

V-power oli ikka 11 kanti ja see mis 16 maksis, oli mingi racing nimeline bensiin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
antsu
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 30.03.04 05:33 Tsiteeri

See oli 99 Vpower vms selline.. sai järgi proovitud kah... 1.4 Civic 97a arvas selle kohta ainult 3-4 käigu parema minekuga, 1 sel ja teisel käigul vahet ei tundnud ja võibolla ka 5es astus natuke meeldivamalt.
3 l väiksem bensukulu on vist jah paras utoopia...

Hetkel veel sõitev lennuk ei joo mul üldse 95te.. ainult 98xat ja järgmine liikur hakkab juba diislit jooma.. niiet tundub, et ei saagi proovida seda kurikuulsat kütet:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
s
huviline

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 30.03.04 11:17 Tsiteeri

Tondi tn 20 saab sellist asja nagu Shell Green Racing. Pakitud 20L kankudesse, hind kui viimati ostetud sai eelmisel aastal 720.- Oktaan peaks olema ~99 väga hea bensiin :)

K6ik arvamused on isiklikud!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 30.03.04 15:08 Tsiteeri

20L ja 720.- eeku:o see ju siis 36eeku liiter:o

äkki ikka selle hind oli 270eeku 20L

80quattro
klubiliige

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3

postitati 30.03.04 15:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Driver
20L ja 720.- eeku:o see ju siis 36eeku liiter:o

äkki ikka selle hind oli 270eeku 20L

Tegemist ikkagi siis racing bensiiniga, mitte tänavasõidubenaga

Toomas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
El Nino
huviline

Registreerunud 09.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel ei ole enam audi

postitati 30.03.04 16:16 Tsiteeri

Ei tea ,miks kohe sellest 3 liitrist kinni hakati ,mis tundub ebaloogilisem.Ütlesin selle 2-3 l kulu vähenemist lihtsalt tunde järgi.Nüüd siis mõõtsin ära sain oma tundele kinnitust-1.9 liitrit võttis vähem (LINNAVAHEL).Ma arvan ka ,et kubatuuril on siin üht-teist pistmist.Mina ka ei usu ,et 1,8 või 2 liitrine mootor ,mis niigi suht vähe võtavad-hakkavad nüüd äkki aurude najal liikuma.Minul on isendiks 2,8 ja tulemuse sain sellise.Kes ei usu-vahet pole.:P

Kotkas
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3

postitati 30.03.04 17:00 Tsiteeri

hubi pärast küsin, palju ta saul ennem võttis ja palju nüüd võtab? Mul endals ka 2,8 ja praegu võtab 13 l/100 kas peale selle võlujoogi sissekallamist hakkab auto siis 11,1 võtma? Päris ahvatlev.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jaks
huviline

Registreerunud 14.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 635 CSI, E34 M5, E23 , Audi A6 quattro Avant

postitati 30.03.04 17:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja JansaS4
HydroTexaco lehelt loeb välja, et tegu analoogse kütusega nagu V-Power mida kunagi Shellis müüdi. Kui asi sama hea kui vana hea V-Power siis ise hakkan kindlasti sellega sõitma :D

Kas veidi lahjaks ei jää see bensiin. Ise olen ühekorra Uno-X`ist 95`te tankinud ja sellega küll eriti vajautada ei julge, sets tekkib detanatsoon.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 30.03.04 18:29 Tsiteeri

Kunagise Shell V-Power 99+ sai proovitud kütusekulu/läbisõit moodusel 93.a. fwd 2,6 coupega.
Kui tavalise 98E kulu oli 13-15 laksamisel keskmine, normaalsel sõidul 12-13 keskmine ja maanteel ~9-10 kanti siis
99+ puhul oli laksates 12,5 keskmine, norm keskmine oli 11,7 ja maantesõidu juures 95-105km/h Tartu Pärnu Tartu keskmiseks tuli hämmastav 7,6L. Kaua ei testinud kuna tõmbes mingit pauku lahti ajavat vahet polnud ja hinnaklass oli kah 16EEK/L nii et hinna ja kütuse vähem võtmise suhe ei andnud kah mingit kokkuhoidu.
Samas iga mingi 5000 km tagant, kui mootor hakkas "kinni" jääma, kallasin jälle paagitäie sisse, mõjus tunduvalt paremini kui mingid pihustipuhastid :D Peale seda nurrus mootor jälle pikka aega muretult.
V-Power 95t proovisin ainult ühel korral ja selles mingit vahet 98Ega polnud, rohkem ei proovinudki.
Praegust VPow95t ilmselt oma farmeriga ei hakkagi proovima. Sõidab 98Ega kah rahuldavalt :cool:

Racing kütust kasutavad targemad vennikesed selleks ehitatud mootori puhul, nt. vennikesed, kes oma autod Dragraceile treilaga kohale veavad. Neile see nagu rusikas silmaauku sobib.
Mis puudutab VPow95t siis sellega võivad streetracerid oma opeleid turgutada tänavasõitudel :D

Hea auto on palju autosid...
westa
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8

postitati 30.03.04 18:41 Tsiteeri

Sõber käis just tankimas ja komentaar oli
:) Neste 95 VS Nitro3000 ja võitis Nitro.
Minek on peega tuntav ;)
Ja hind ka tuntav 10.65

Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 30.03.04 19:35 Tsiteeri

kunagi ammu ostsin ka mingi 5 liitrit plastik kanistrisse seda Shelli 99+ või miskit sellist ja panin kanistri pagassi ja siis sai sõidetud ca 80 kilti ja siis tunnen et selline terav bensu hais autos läksin siis pagassi vaatama et mis värk on, ja kae imet kanister sulama hakanud ja ca 2.5 liitra juba välja jooksnud kanistrist:D

liiter maksis tookord mingi 15 eeku vist

sai ostetud proovi jaoks seda bensu aga mõtlesin et ei kalla enne sisse kui paak tühi, siis ehk toimet paremini tunda aga näe imet ei jõudnudki niikaugele et paak tühjaks oleks saand vaid tuli juba varem sisse kallata kuna polnud võimalik enam kanistrisse jätta!

pidi ikka kange kraam olema!

ja see kord jäigi minu viimaseks kokkupuuteks selle bensiiniga :D

Ren
huviline

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: S4 B5

postitati 31.03.04 05:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Jaks
Tsitaat:

Kas veidi lahjaks ei jää see bensiin. Ise olen ühekorra Uno-X`ist 95`te tankinud ja sellega küll eriti vajautada ei julge, sets tekkib detanatsoon.

Mis rõhuga sa sõidad et sul detoneerib ?

The replacement for displacement
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Jaks
huviline

Registreerunud 14.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 635 CSI, E34 M5, E23 , Audi A6 quattro Avant

postitati 31.03.04 06:16 Tsiteeri

Jah tollel hetkel oli rõhk keeratud peale, ehk 1,6 bar`i ülerõhku, aga nüüd on keeratud 1,2 peale.
Eks ma vaatan kuidas kasutajad seda bensiini kiidavad või laidavad, ning võibolla proovin ka järgi.

JansaS4
huviline

Registreerunud 14.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 31.03.04 07:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Jaks
Tsitaat:
Kas keegi on juba proovinud Uno-X´i uut kütust Nitro 3000 oktaan arvuga 95 ?

Kus juures õiget juttu räägid;) Ühekorra kui ostsin tavalist 95 Uno- Xist siis tõesti tekkis detanatsoon. Ma ei osanud arvatagi et see Uno-Xi kütusest on. Olen ostnud Nestest ka 95 ja pole seda juhtunud.

Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 31.03.04 08:28 Tsiteeri

Mina olen oma autol vaid ühe korra kasutanud 95 kütust ja minu arust ei õigustanud see odavam hind, kuna kütusekulu oli suurem (+1-1,5l/100km) ja minek sitem võrreldes 98 kasutamisega.

BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 31.03.04 08:36 Tsiteeri

Sai ka proovitud seda uut ja huvitavat bena ... tavaliselt sõidan 98 ga ja tolle nitro 3000 ga oli minek kehvem, nii et jään siiski statoili 98 juurde :cool:

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 31.03.04 08:38 Tsiteeri

Nitro 3000 enda tulemid on KUNI 3 % küttekulu vähenemist, krt mis autodega te siis nüüd sõidate ??? Vaatame, praeguse paagitäiega ÜLI öko sõitu sõitnud, täna tangin enda rahustuseks seda kütet ja tsekime seda persega tuntavust ja kokkuhoidu ;)

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 42.0% - SQL: 58.0%]