Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Raskusi tankimisega (Vastuseid: 33 | Vaatamisi: 4060)
erki87
huviline

Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi a4 1,8t quattro

postitati 19.01.08 16:26 Tsiteeri
Raskusi tankimisega

Autoks siis b4 2,6. Kui tangin, siis viimased liitrid ei taha sisse minna. Nimelt lööb tanklaautomaat kinni, tema arvates paak täis. Tegelikult mahub kuidas kunagi 2-10 liitrit veel sisse. Kui juba kinni lööb, siis tilgutamise ja pika jumpsimisega saab ikkagi paagi täis, kuid see pole ju õige? Minu teada peaks kinni lööma alles siis kui paak mulguni põhimõtteliselt täis ju? Oskate aidata milles viga võib olla? Või olen loll ja n ii peabki olema?:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
nic
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: mõned audid alles

postitati 19.01.08 16:37 Tsiteeri

triiki täis ei tohi paaki täita, turva põhjustel.
see on suht keeruline keemia aga eri temperatuuridel muutub bensu kogus paagis vms, seega peab jääma nn paisumisruum.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
erki87
huviline

Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.08 16:47 Tsiteeri

okei, paisumisruumi, aga siis peaks olema mingi piir, kuhuni võib tankida. See kah pole õige, et ükskord see ruum erineb 8 liitri jagu teisest korrast. Nii päris raske ju hinnata keskmist küttekulu näiteks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 19.01.08 16:57 Tsiteeri

Ma tavaliselt ei suru püstolit pidemeni paaki, vaid jätan ta poolenisti välja, nii et umbes see paindekoht on täiteava ääre kohal. Nii on seda tagasiplõksimist vähem. Samas kui täis saab, lööb õigel ajal kinni. Ja ennetavalt - ei, ta ei viska nii püstolit paagist välja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Raika30
huviline

Registreerunud 02.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 c4, 93'

postitati 19.01.08 23:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: erki87
Autoks siis b4 2,6. Kui tangin, siis viimased liitrid ei taha sisse minna. Nimelt lööb tanklaautomaat kinni, tema arvates paak täis. Tegelikult mahub kuidas kunagi 2-10 liitrit veel sisse. Kui juba kinni lööb, siis tilgutamise ja pika jumpsimisega saab ikkagi paagi täis, kuid see pole ju õige? Minu teada peaks kinni lööma alles siis kui paak mulguni põhimõtteliselt täis ju? Oskate aidata milles viga võib olla? Või olen loll ja n ii peabki olema?:D

Irw, oled kunagi sampust klaasi valanud? Kindlasti oled. Vaata- kui vedelik kiiresti voolab anumast anumasse, antud hetkel püstolist paaki, siis tahes-tahtmata ta "seguneb" õhuga (läheb vahtu) Nii tundubki hetkeks, et teda on rohkem ja püstol (mis on vastusurve suhtes ülitundlik) läheb lukku. Kui lased hetke settida "vaht" kaob ja saad juurde lasta.
See 2-10 liitrit sõltub sellest, kui kiiresti püstolist kütust tuleb ja mis nurga all ta kütusetoru suhtes antud hetkel on.
Füüsika.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 20.01.08 05:17 Tsiteeri

Siis meelitad kõrini täis ja paned paremas kurvis nii et bensiini juga taga ja papp mis sinna meelitamisele läks vedeleb asfaldil.

Jäta pisut loksumise ruumi ikka ega see 1 liiter sind päästa või kui on hirm teele jääda siis kanku benaga kaasa.

Satan will claim my soul.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ivoonu
huviline

Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Shadow vt750c

postitati 20.01.08 08:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Dust Rocket
Siis meelitad kõrini täis ja paned paremas kurvis nii et bensiini juga taga ja papp mis sinna meelitamisele läks vedeleb asfaldil.

Jäta pisut loksumise ruumi ikka ega see 1 liiter sind päästa või kui on hirm teele jääda siis kanku benaga kaasa.

Ma tangin alati pea silmini täis aga üheski kurvis pole veel küll midagi kaduma läinud - masuudinire tagatiival paistaks kohe kaugele silma. Paagile tuleb ikka punn peale keerata :D

Kui ei ole midagi asjalikku õelda, siis ole palun vait!!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 20.01.08 11:17 Tsiteeri

olen sama asja kohanud miski '87 beemmveel ja '06 aasta A6l. Lahenduseks ongi Black'i poolt pakutud püstoli seadmine

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 20.01.08 11:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: nic
triiki täis ei tohi paaki täita, turva põhjustel.
see on suht keeruline keemia aga eri temperatuuridel muutub bensu kogus paagis vms, seega peab jääma nn paisumisruum.

Mingi poin asjal ju isegi on. Bensiini paisumist ma ei tea, kuid 1000 liitrit vett paisub ca 47 liitrit temp tõustes 0-90 kraadi. Ehk siis 4,7% on paisumine. Bensiini temp tõuseb ju kah kui tuleb tagasivoolult, kuid kas just sellistes kogustes?
Aga jah - püstol poolikult paaki ja täis saab küll paremini. Sarnasus kasvõi õlle valamisega klaasi. Kui valad otse oõhjale, siis vahutab mis hirmus - aga kui kallad klaasi seinale, siis saad ilusti klaasi täis. :)

klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.08 17:33 Tsiteeri

Ma olen aru saanud, et lõpuni sisse surutud püstoli puhul lööb selle valel ajal kinni mitte tekkinud vaht, vaid paagist kütuse eest välja pressiva õhu surve. Ma tangin tavaliselt kohe pärast autocheckis tankuri ikooni põlema hakkamist. Pole kunagi midagi vägistada ega juurde tilgutada üritanud, püstol sisse, päästik lukku ja istun tavaliselt autosse sooja, kuni klõps käib. Hetkel kasutatava A8 paaki läheb nii enamvähem 80L. Paak on kirjade järgi 90L. Reserv ongi minu teada 10-11L.

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 22.01.08 22:59 Tsiteeri

Eri tankurid uhavad bensiini püstolist välja erineva hooga, millest tulenevalt võib eri kohtades probleem ilmneda erinevalt. Endal on ka tihti nii, et püstolit liiga sügavalt sisse surudes ei saa päästikut põhja suruda, sest hakkab välja lööma.

Kui on aga selle normaalse asendi leidnud, siis täissaamise juures "vägisi" edasi kütust sisse ajada ei tasu mitte mingil juhul - see ohustab bensiiniaurude kogurit (see aktiivsöega täidetud pütt)...täpselt nagu mootorisse liigse õli kallamine seab katalüsaatorid ohtu.

erki87
huviline

Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.08 11:42 Tsiteeri

olen igat moodi seda püstolit hoidnud, kuid kui ükskord kinni löönud, siis enam ei saa kuidagi normaalselt edasi suristada. ja seda ka peale 15 minutit. ainult soristades saab. aga jah, ju siis see 7 liitrit peab jääma ruumiks...

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.08 12:18 Tsiteeri

Aga vali mõni teine tankur. Isegi Tartus peaks mingi valikuvõimalus olema. :P

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 28.01.08 17:46 Tsiteeri

Ma olin sunnitud mingis küla tanklas kunagi kuubiku paaki tankima... 20L meelitasin sisse, siis lõin käega ja selle "tilgaga" sõitsin järgmisesse tanklasse, kus probleeme polnud :P Need isendid, millel paak istme taga püsti on ja kork on ainult veidike kõrgemal kui paagi ülemine osa saab ilusti korgi tihendi vahelt kütuse välja, vahet pole kui uus või hea on korgi tihend ;)

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
algajaaudifriik
huviline

Registreerunud 15.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8T quattro

postitati 10.08.08 19:59 Tsiteeri
Ebamugav tankimine

miks pagana pärast ma korralikult tankida ei saa, panen tanklatoru paaki nagu ikka aga nii lööb klõp kohe välja kuna arvab, et hakkab täis saama... seega pean kas peal hoidma kätt või siis keerama natuke vähem kui 90 kraadi ja hoidma, et siis klõpsuga ise välja saaks lüüa kui paak täis... olen surunud igatpidi ja sügavale ja vähem sügavale ja ei midagi... mingit lahendust selle vastu on? :mad: tangin statoilis, mujale ka ei lähe kuna seal hea sooduskaart olemas...

Edit by Black: Oli juba varasemast 1:1 sarnane teema olemas. Liitsin kokku.

@Ranno
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.08 20:05 Tsiteeri

Igal tankimisel nii? Endal on ka mõned korrad juhtunud, kusjuures alati sama tankuriga, võtan teise ja toimib.

Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 10.08.08 20:10 Tsiteeri

Püstol tuleb juba enne tankimise alustamist alla vajutada ja lukku panna, siis ei löö midagi välja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 10.08.08 20:16 Tsiteeri

Üldiselt sama asi, keerad nurga alla ja toimib.

Ja Kaaku ära aja pada. :D

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 10.08.08 20:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ICE
Üldiselt sama asi, keerad nurga alla ja toimib.

Ega ikka ei toimi küll.
Mine proovi Käina Olerexis tankida :D.
Ma olen üle 20a. tankinud väga erinevatest kohtadest aga sellist nussi nagu nädalapäevad tagasi seal, pole enne kohanud.
Peab vist märkima, et jäin sellepärast praamist maha ka :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.08 20:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaaku
Püstol tuleb juba enne tankimise alustamist alla vajutada ja lukku panna, siis ei löö midagi välja.

et näiteks makasad ära ja kohe kui püstoli vötad vajutad alla ja lukustad.:D
tegelikult aga selles vöib iva olla. ise ka igakord panen püstoli sisse ja lukustan ning siis alles maksan. aga see automaat jaamas. sa käid aga statoilis, seal ju nii teha ei saa. huvitav.

algajaaudifriik
huviline

Registreerunud 15.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.08 20:45 Tsiteeri

õnneks ma polegi üksi, auto sai rootsist toodud, mõtlesin äkki seal mingi teine toru sees, mis paaki viib... igal tankimisel nii :( alguses käisin tanklas kurtmas, et teil püstol katki ja vahetage ära, sealt öeldi, et missasja alles eile vahetati :P aga ma arvan, et see sellest, et püstolist jookseb survega otse vastu toru seina, mis on lähedal liiga või mingi nurga all ja püstol arvab et paak hakkab täis saama kuna ei saa vabalt bensul otse torru voolata lasta... toru sirgemaks väänama või vahetama mingi teise vastu, mis õige nurga all... mingi sulgur luugike on ka seal torus, mis pensul tagurpidi välja ei laseks tulla aga sellest sõidab toru ots mööda/üle/läbi vist... või on statoilides lihtsalt see täisssaamise tundlikus liiga suur...

@Ranno
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 10.08.08 20:46 Tsiteeri

Tsitaat:

Olen olnud ise sama probleemi ees ja ainult siis, kui esimese korraga kohe ära ei lukusta ja ise seal töristama hakkan. Loomulikult ei ole see loogiline ja ilmselt kokkusattumus, kui mõtlema hakata.
Püstol lööb välja, kui tekib mingi vastusurve (kui tankimisava on pisike ja põstol tihkelt sees, siis ka õhk võib seda tekitada). Ehk siis ainuke asjalik asi, mida teha peaks olema püstolit veidi väljapoole liigutada.

Kuskil oli minu meelest sellest kunagi juttu ka. Kas teleris või netis ei mäleta enam täpselt. Otsida ka ei viitsi.

algajaaudifriik
huviline

Registreerunud 15.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.08 20:51 Tsiteeri

võibolla peaks jah otsa niiaplju väljapoole tirima kui saab... homme proovin... kunagi oli 2 taset püstolil kuhu sai lukustada, äkki oli seal mingi tundlikuse vahe, mitte ei mäleta... või on praegu ka hmm...

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaaku
Tsitaat:

Olen olnud ise sama probleemi ees ja ainult siis, kui esimese korraga kohe ära ei lukusta ja ise seal töristama hakkan. Loomulikult ei ole see loogiline ja ilmselt kokkusattumus, kui mõtlema hakata.
Püstol lööb välja, kui tekib mingi vastusurve (kui tankimisava on pisike ja põstol tihkelt sees, siis ka õhk võib seda tekitada). Ehk siis ainuke asjalik asi, mida teha peaks olema püstolit veidi väljapoole liigutada.

@Ranno
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 10.08.08 21:02 Tsiteeri

[OT]
mul oli/on statoili kuldkaardi kasutamise võimalus, kuid alati lähen nestesse, kui vähegi võimalik. Statoiliga seostubki ebamugav tankimine minuarvates :( püstolite kasutamisega pole küll problet olnud, kuid need söögijärjekorrad ning muu taoline käib pinda. Samas teenindus väga sõbralik :) Vahest lõunal isegi sealt sööki võtnud, aga see selleks :D
tankida seal enam ei viitsi :cool:
[/OT]

Audi pole lihtsalt auto - Audi on stoori omaette :)
AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 11.08.08 03:25 Tsiteeri

Ei ole sa üksi:) Ma tavaliselt tõmban püstoli natukene välja,niipalju,et püstoli ots ulatuks seda klappi eest lükkama.

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 43.1% - SQL: 56.9%]