Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: kütuse lisand (Vastuseid: 35 | Vaatamisi: 8527)
vitsa158
huviline

Registreerunud 01.04.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.08 16:08 Tsiteeri
kütuse lisand

tere millist kütuse lisandit soovitate auto on audi a6 2,5 tdi ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
rain290
huviline

Registreerunud 26.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.08 16:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vitsa158
tere millist kütuse lisandit soovitate auto on audi a6 2,5 tdi ?

ära seda solki oma autosse küll pane
ehe näide oli eile tablettide näol

üks vana sõitis 2 nädalat siis oli kõik
auto ei käi peast ega P**sest
tuli meie kõrvale diagnostikasse (viljandis)
lamda ja küünlad maha võetud ja oh imet
punased :D lamda oli punaseks tõmmband ja ka küünlad

diagnosti vana ütles kah et kui osta neid lisandeid siis ainult selleks, et need müüjale p**sse pista

sry kui kellelegi see vastu karva on

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vitsa158
huviline

Registreerunud 01.04.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.08 17:07 Tsiteeri

aga olen kuulnud et pannakse ka 2 taktilist õli mis te sellest arvate

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 01.08.08 18:10 Tsiteeri

Jah 2 taktilise õli on lausa soovitatav lisada diislile.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 01.08.08 18:10 Tsiteeri

Oot aga mis sa üldse saavutada loodad lisandeid pannes?
Kas on mootori töös mingeid tõrkeid vms?

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vitsa158
huviline

Registreerunud 01.04.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.08 18:28 Tsiteeri

torkeid ei ole aga uks tuttav soovitas lisada kütuse lisandit voi 2 taktilist oli

hiq
huviline

Registreerunud 11.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B2TQ ´84 Best ET 11,2@202km/h, Audi 80 1,9CC ´83, Audi 80 1,6 ´78, Audi 80 1,6 automaat ´82

postitati 01.08.08 18:45 Tsiteeri

nonii.. ei pretendeeri küll masinateaduste doktoriks, kuid mõningaid mõtteid julgen ikka siia panna..

kõigepealt kahetaktilise õli:

Oled kuulnud, et ilmaümberehitamata uuematesse diiselmootoritesse ei tohi panna rapsiõli ega isegi erinevaid biodiisleid? See on sellepärast et küttepumba tihendid ei talu sedatüüpi õlisid. Sama lugu on ka igasuguste kahetaktiõlidega. Kasutamine on omal riskil, nagu olen enda klientidele alati rääkinud.

muud lisandid:

Milleks asja remontida, kui asi töötab. Tavaliselt suudetakse asi kohe p**se keerata igasuguste tablettide ja imelisanditega. Ma saan aru, kui pihustid umbes, auto jõuetu ja suitseb - siis kasutada pihustite puhastamise eesmärgil vastavaks asjaks mõelud vahendit. Saan ka aru, et oled solkkütust saanud ja kardad, et vesi paagis ning vee sidumiseks kasutad, kuid selle peale, et sber soovitas...

a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 01.08.08 21:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

üks vana sõitis 2 nädalat siis oli kõik
auto ei käi peast ega P**sest
tuli meie kõrvale diagnostikasse (viljandis)
lamda ja küünlad maha võetud ja oh imet
punased :D lamda oli punaseks tõmmband ja ka küünlad

Need tabletid peavadki need asjad punaseks tegema,nii palju kui mina uurind olen.Et see punane kaovat ära paari kuuga,kui enam peale ei pane.Võtsin ka prooviks omale neid tablette suveks,et vaadata palju tekib juurde jõudu või kas ja kui palju väheneb kütuse kulu.Olen sõitnud ca 2-3 kuud(panen tavaliselt natu vähem kui kirjas) aga ainuke muutus on olnud see,et jõudu on tublisti rohkem.Muud midagi ,ptui ptui ptui üle vasaku õla :)
Aga see jutt irmutas ära küll nüüd,kui tõesti tablakad süüdi olid või on siiski midagi muud ?:o

wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 01.08.08 21:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: a6audi
Võtsin ka prooviks omale neid tablette suveks,et vaadata palju tekib juurde jõudu või kas ja kui palju väheneb kütuse kulu.Olen sõitnud ca 2-3 kuud(panen tavaliselt natu vähem kui kirjas) aga ainuke muutus on olnud see,et jõudu on tublisti rohkem.

Selgitage mulle palun, kuidas ainult kütuse omadusi muutes (sest seda need lisandid ju väidavad tegevat) on võimalik saavutada olukord, kus tänapäevane diiselmootor muutub tavakasutuses "tagumikuga mõõtes" tublisti jõulisemaks kui varem, kuid kütusekulu ei vähene ega suurene?

Ehket, kas sa oled ikka kindel, et mootori jõulisemaks muutumine on reaalne, mitte kujuteldav sündmus?

vitsa158
huviline

Registreerunud 01.04.08
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.08 05:43 Tsiteeri

aga kui palju peab paneme õli 1 liitri peale?

jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 1,9TDI

postitati 02.08.08 07:08 Tsiteeri

mina olen pand 1/200le. Määrib hästi pumpa. Eriti soovitatakse talvise kütusega kasutada, kuna määrdeomadused pidid natuke nõrgemad olema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 02.08.08 13:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: wookie
Tsitaat:
Algselt postitas: a6audi
Võtsin ka prooviks omale neid tablette suveks,et vaadata palju tekib juurde jõudu või kas ja kui palju väheneb kütuse kulu.Olen sõitnud ca 2-3 kuud(panen tavaliselt natu vähem kui kirjas) aga ainuke muutus on olnud see,et jõudu on tublisti rohkem.

Selgitage mulle palun, kuidas ainult kütuse omadusi muutes (sest seda need lisandid ju väidavad tegevat) on võimalik saavutada olukord, kus tänapäevane diiselmootor muutub tavakasutuses "tagumikuga mõõtes" tublisti jõulisemaks kui varem, kuid kütusekulu ei vähene ega suurene?

Ehket, kas sa oled ikka kindel, et mootori jõulisemaks muutumine on reaalne, mitte kujuteldav sündmus?

Hakkasin just ise kasutama, neid tabletimoodi lisandeid. Täpsemalt MPG-Caps. Praegu olen sõitnud 10.3 maanteel, kui enne oli 11. Seega töötab. Selle konkreetse lisandi tööpõhimõte on kiirendada kütuse põlemist põlemiskambris. Ja selle arvelt tegelikult see toimibki. Sama kütusekogusega saad sõita kauem. Ja lihtsalt olen sunnitud nentima, et kui enne selle lisandi tarbimist, oli kiirendades 7000 pealt vahetades imepisikene jõnks, siis nüüd läheb ühtlaselt. Ei maksa kohe maha teha kõike mida pole ise proovinud. (see ei käi sinukohta wookie)

Ps! Kui kellelgi on veel soovi lisainfot saada, siis tean ise sellest lisandist suht palju ja kui ise enam vastata ei oska, siis või küsimused edasi suunata teadjamatele, kes sellega igapäevaselt tegelevad. Põhilise tööpõhimõtte juba selgitasin ära.

Mina tänan
Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 7A

postitati 02.08.08 15:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Hakkasin just ise kasutama, neid tabletimoodi lisandeid. Täpsemalt MPG-Caps. Praegu olen sõitnud 10.3 maanteel, kui enne oli 11. Seega töötab.....

Kivitare

sa oled raske jalaga? :)
mul on sinuga identne auto, aga saan kindlasti vähemaga hakkama, mingi 8,5-9.
pole lihtsalt kuhugi painutada 150ga koguaeg.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 03.08.08 18:21 Tsiteeri

Njah. Kindlasti võib olla. Kuid mina tean ka seda, et mul on kat läbi ja lisaks ka veel summuti. Seega sealt see liiter rohkem kulu tuleb. Ja ma ei usu sellisesse asja nagu "raske jalg". Mõistus (aju) ikka nagu liigutab kehaosi, seega see on lihtsalt lihtne vabandus kihutamisele.
No offence.
Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
projectman
huviline

Registreerunud 12.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.08 07:43 Tsiteeri

a6 2,5 tdi ja pooldan seda tableti lisandit, paremat pole veel kohanud.

lokko
huviline

Registreerunud 04.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.08 18:25 Tsiteeri
2 t õli

uuriks siinkohal seda,et millist 2-taktilist õli juurde valada sest neid õlipudeleid poes päris palju aga mis oleks parim diisliga segada.endal siis a6 2,5 TDI 98.a

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 13.09.08 20:12 Tsiteeri

Tegelikult ei peaks kvaliteetsele kütusele midagi juurde segama.
Rapsiõli on diiselkütusest libedam ja tavaliselt kipub biodiislit või õli kasutama hakates algul tõesti pisut lekkima. Ma ei tea kuidas uuemate diislitega on, kuid kõrgsurvepumbaga masinatel piirdub lekkimine pumbakaanega ja ei ole märkimisväärne.
Põhimõtteliselt peaks pumba ja pihustite määrimiseks sobima mistahes õli, kuid parem oleks kui see õli ka suuremat tahma tekitamata ka pärast ära põleks. Kahetaktilise mootori õli on ette nähtud ka kõrgematel temperatuuridel oma omadusi säilitama st see ilmselt ei ole tahma tekkimise seisukohalt kõige parem valik. A eks kütusekeemikud oskavad vast paremini kommenteerida. Mingeid "neliühes" tablette/misiganeskeemiat mina igatahes ei kasutaks.

Kui siin keegi on oma tehniliselt korrast ära masina näitel üritanud tablettide kasulikkust tõestada siis see ei ole kõige parem näide. Mootori kasutegurit võib muuta igasugune faktor sh ntx kütuse erikaal või kütteväärtus ja see muutus võib olla tõesti korrast ära masinal positiivne, kuid samas ntx korras autol negatiivne, st rikkis ja hooldamata masina näitel küll mingeid järeldusi teha ei saa.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ukuke
huviline

Registreerunud 05.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Allroad

postitati 13.09.08 20:24 Tsiteeri

Kasutan Mobili 2T seal taga kirjaski,et sobib diisli lisandiks ja määrib pumpa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
must_ratsu
huviline

Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: quattro coupe

postitati 05.11.08 07:11 Tsiteeri

Rain290

Deagnosti vana ei ole selgeltnägia ega? Viga pole tootes, toode on ohutu! Kui on siis olen käpp selle tõestamisel, saame miljonäriks;)

don't smoke drug's,smoke tire's!!!!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 05.11.08 18:00 Tsiteeri

Kle sina must hobune!!:mad:
Tõmba na..ui siit foorumist oma tablakatega! Seda usub vaid siga loll inimene, et sellest saastast midagi kasu on! Sa parem tunnista üles,et jooksid "vestlejate-a´ka tableti maaletoojate" juurde vaid lubatud meeletu kuutasu pärast. Nagu jehoovat kurat tunnistate. NB! Olen näinud neid mehi-naisi,kes seda jama müüvad püramiid skeemi näol, kõik ühesugused kergeusklikud ise ka. (vähemalt niipalju ,kui mina neid kohanud olen-eeldan ,et see kõigi kohta ei käi-tean,.)
Võibolla vabandan kunagi oma otsekohesuse pärast,aga mind ,andke andeks ,ajab see rahva lollitamine juba närvi. Eile sul blokiti juba üks teema ära, mida veel??:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
argo44
huviline

Registreerunud 28.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1,9TDI 2002

postitati 05.11.08 19:14 Tsiteeri

Olen ise aastaid kasutanud kütuse lisandeid ja on abi. Põhiliselt süsteemi puhastamiseks (pihustid, klapid jne). Koheselt paaki valades ei anna tunda, alles teisel paagitäiel tuleb see esile (vähem suitsu, parem tõmme). Meil müüdavad kütused on kehvemad kui läänes ja parem on lisandeid kasutada. Kui tänaval näete uut autot tahmalont järel, siis mis on küll selle põhjuseks??? Ma ei usu eriti 2T õli lisamisse, sest see on tehtud ikkagi bensiiniga segunemiseks, mitte diislile. Pole veel näinud kirja õlil, kus öeldakse, et diislile ja kui ongi, siis on see standard tõlke kleepsul kirjas aga mitte originaalil.
Kunagi mu töökaaslane kasutas agaralt õli diislile lisamisega, sest sõitis punasega aga ikka läks pump. Tal oli siis uus pesu 306 HDI. Selge see, et punane küte pole õige diisel aga õlist abi ka polnud.
Selline siis minu arvamus lisanditest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 05.11.08 20:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: argo44
Olen ise aastaid kasutanud kütuse lisandeid ja on abi. Põhiliselt süsteemi puhastamiseks (pihustid, klapid jne). Koheselt paaki valades ei anna tunda, alles teisel paagitäiel tuleb see esile (vähem suitsu, parem tõmme). Meil müüdavad kütused on kehvemad kui läänes ja parem on lisandeid kasutada. Kui tänaval näete uut autot tahmalont järel, siis mis on küll selle põhjuseks??? Ma ei usu eriti 2T õli lisamisse, sest see on tehtud ikkagi bensiiniga segunemiseks, mitte diislile. Pole veel näinud kirja õlil, kus öeldakse, et diislile ja kui ongi, siis on see standard tõlke kleepsul kirjas aga mitte originaalil.
Kunagi mu töökaaslane kasutas agaralt õli diislile lisamisega, sest sõitis punasega aga ikka läks pump. Tal oli siis uus pesu 306 HDI. Selge see, et punane küte pole õige diisel aga õlist abi ka polnud.
Selline siis minu arvamus lisanditest.

Et kui oleks pannud õli asemel lisandit siis oleks kindlalt pump korda jäänud ?
Sinu tekstis loeb just selle välja hetkel.
pigem panustaksi sellele et punane diisel ei ole õige küte ,isegi diislite paagisisesed elektripumbad on sellega ära lahustunud.
Peso HDI pumpadega oli algusaastatel päris palju garantii juhtumeid ,ilmselt oleks ka see pump läinud sinna alla,kui vale kütuse kasutamise tõttu tõmmati lihtsalt vesi peale.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 1,9TDI

postitati 05.11.08 20:08 Tsiteeri

ma ostsin prismast soodukaga hi-gear pihustipuhastus, kogu küttesüsteemi puhastus (plekkpurgis). Siiani parim lisand mida proovind olen, ainuke millel kohe kõrvaga efekti tunda. Mootor hakkas tõesti vaiksemalt tööle ja kütusekulu vähenes. Tõmbe paranemist ei täheldanud. Soodukaga oli 69 eeku. Muidu vist 120. Olen rahul. Eelmistel on vist aint psühholoogiline efekt old.

laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 05.11.08 21:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jyrisoo
ma ostsin prismast soodukaga hi-gear pihustipuhastus, kogu küttesüsteemi puhastus (plekkpurgis). Siiani parim lisand mida proovind olen, ainuke millel kohe kõrvaga efekti tunda. Mootor hakkas tõesti vaiksemalt tööle ja kütusekulu vähenes. Tõmbe paranemist ei täheldanud. Soodukaga oli 69 eeku. Muidu vist 120. Olen rahul. Eelmistel on vist aint psühholoogiline efekt old.

Sellel lisandil on mingi reaalne eesmärk kah - pihusteid puhastada. See ei ole mingi eriline raketiteadus ja ilmselt töötab kah. Aastate möödudes ikka tahmuvad ära või mis iganes, vana auto puhul loomulik ja seal ta aitab kah.
Sellest ma saan veel aru, aga need ülejäänud tabletid ja asjad mis lubavad kütusekulu kõvasti vähendada samas mootori võimsust samapalju tõsta jne jne - see on lihtsalt jama ju. See on rohkem enda lollitamine. Sellega peaks nagu leppima, et mingit imeasja ei ole olemas, tahad sõita siis kalla rohkem bena juurde. Kui jääb võimu väheks - osta võimsama mootoriga auto, kui võtab palju kütet - osta ökonoomsem auto, nii on see koguaeg olnud ja nii ta ilmselt jääb ka pikaks ajaks veel.

Ja muide, see pihusti puhasti võib sitemal juhul mootori kehvemni kah käima panna. Kui mingi suurem sitatükk selle puhastajaga pihustile ette jääb, siis ongi jama käes juba. Niiet kahe otsaga asi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
equilibrium
huviline

Registreerunud 10.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.11.08 21:53 Tsiteeri

Mis sitta kõik loodavad kõik leida ja lahti pesta.Omal kütus tuntud tanklast kõik töötab ilma igasuguste lisanditetagi.Pole kunagi kasutanud mingit ollust ega hakka ka tarvitama.
Muide VAG ei lubagi midagi kasutada,kui siis ainult omal vastutusel.
Seda ka ärge ostke mida teile iga päev telekas pakutakse pesumasinasse panekuks.Selle raha eest ostke endale iga nelja aasta järel parem uus masin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 41.9% - SQL: 58.1%]