Lehekülgi: 1 2 |
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 15.07.08 00:00
|
|
|
Parim lahendus subwoofri paigaldamiseks C4 kerel Audi 100-sse
Olemas on DLS W610 bassikõlar. Soov on sellele teha sobiv kast ja paigaldada Audi 100 sedaani.
Pagasniku ja tagaistme seljatoe vahel on plekk. Suusaluuk oleks võimalik lahti lõigata.
Kõlari paigaldamisel tuleb lähtuda paarist kriteeriumist:
1)Olgugi, et see helisüsteem, mis praegu autos on ja veel mõneks ajaks jääb pole kuigi tasemel, on plaanis seda siiski muuta ja seetõttu peab praegu
paigaldatav subwoofer ka heliliselt võimalikult hea olema.
2)Sellegipoolest ei tohi auto vaid helitehnika jaoks jääda ja subwooferi
kast ei tohiks võtta rohkem ruumi kui parasjagu vaja.
Nüüd on tuleb kompromiss leida.
C4 kerel tekitab kütusepaak istme taha astangu. Ise ma olen mõelnud, et kõlarikast ei tohiks selle kõrgema koha äärest üle ulatuda.
Esiteks, kas see piirang on kasti ehitamisel liig ning kuidas kõlar paigutada - kas läbi suusaluugi salongi, kas inverteriga või ilma... Selles vallas
olen nõutu.
Tänan.
|
|
|
RiderS
huviline
Registreerunud 22.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 '94 Avant
|
postitati 15.07.08 06:09
|
|
|
parim lahendus oleks bandpass kast kas siis toru tuua välja käetoe tagant või veel parem võimalus aknalauale, mida oleme väga palju teinud ning see on
parem selle pärast et kui autos on 5 inimest siis saab kah muusikat kuulata.
|
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
postitati 15.07.08 06:45
|
|
|
Link
priitpoiss --> priit
|
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5, B5, Zafira A
|
postitati 15.07.08 18:13
|
|
|
Olen otsinud igalt poolt internetist, aga pole leidnud veel meelepärast varianti.
Hetkel on 100c4' sedaani sisse ehitatud Gas Pro123.
Kast ise on pagasnikus oleva kõrgendiku peal, ning seljatoe poolne sein on tehtud istmele vastava kalde all.
Kast on umbes 70-75L suur ja 150mm invertertoruga.
Aga ühe asjaga ma pole rahul, bassimatsu kostab salongi vähe, kuna masin on ju küllaltki tihe (aknalaud ja seljatoe tagune plekk)
Üks variant oleks tagumisele aknalauale paar 150mm auku teha ning kõlarivõredega katta?
Kui kellelgi on pilte c4 sedaani subwooferi paidaldamise lahendustest, siis need pildid oleksid väga oodatud. !!!!
|
|
|
karlson
huviline
Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2,8 Quattro.
|
postitati 15.07.08 18:19
|
|
|
Sellele autole on raske teha.Endal ka seisab see asi ees.Lahendus peaks tulema küll varsti.Ja kõik supakad ei taha suurt kasti.
Kogun Eesti esitajate CD plaate!
|
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.07.08 18:25
|
|
|
Nojah, aga minuarust oleks see kõrgenduse peale pandav kastilahendus kõige parem. Sellisel juhul läheb küllaltki vähe pagasniku ruumi kaduma ning
kõrgenduse peale ehitades saab enamvähem terve pagasniku laiuse ulatuses kasti ehitada ju.
Sellepärast olekski tarvis pilte. Saaks äkki mitmest asjast parima lahenduse kokku kombineerida.
Krt B4 sedaan oli tümpsu kohapealt kõvasti vähem kapriissem.
Eriti hea oli veel siis kui saab istmed alla lasta...mmmmm
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.07.08 18:33
|
|
|
pole küll sedaan aga üks lahendus siis c4 avandi puhul.
tagavara ratta peal.
veidi sitane tundub sisu (ehitus materjali vedu) aga tegelikult pole asi nii hull.
|
|
|
olbert
huviline
Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Golf IV 1,9TDi 4Motion Variant
|
postitati 15.07.08 19:07
|
|
|
mul ka selline aga kahjuks avant. kui sedaanil ka niimodi varuratas põranda sees siis ju lihtne. kõik kaubaruum jääb põhimõtteliselt alles. link siin
Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!
www.alunaut.ee kõik alumiiniumi tööd (tegemist siis merealumiiniumiga)
|
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 15.07.08 19:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: olbert
mul ka selline aga kahjuks avant. kui sedaanil ka niimodi varuratas põranda sees siis ju lihtne. kõik kaubaruum jääb põhimõtteliselt alles. link siin |
eieiei- see ongi avant. ja konks on see, et see on tehtud osaliselt varurata sisse (see ümar kast on sama diameetriga mis varuratas ja istub selle
peal ja alumine osa velje sees (velje järgi tehtud klaasriide/vaiguga) ning katte saab peale panna- ja see on peidus, kui vaja. kui vaja, ei ole.
A tegelikult läks selle ehitamine maksma rohkem, kui tulemust oli, ma arvan. Sellel velje sisse tegemisel oli pointi, aga selle ülemise osa (mis on
nähtav) ümaral kujul pole suurt pointi (kandiline on lihtsam ehitada)- kui nüüd järele mõelda..
|
|
|
olbert
huviline
Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Golf IV 1,9TDi 4Motion Variant
|
postitati 15.07.08 20:16
|
|
|
mul ongi tehtud varuratta sisse ja kui vaja võtan välja ja panen katte tagasi.
Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!
www.alunaut.ee kõik alumiiniumi tööd (tegemist siis merealumiiniumiga)
|
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
postitati 15.07.08 20:40
|
|
|
Kõik on väga ok, kuid sellise süsteemi puhul peaks tingimatta olema supakas ka kaitstud kõvema võrega et sa sellele midagi peale ei viska, tihtipeale
tuleb ju midagi ikka vedada. kardan et sedaanile se süsteem nii head efekti ei anna, kuna avandil tuleb ta ilusti salongi sisse, kuid sedaanil jääb
ikkagi sinna pagassi, peegeldub vastu luuki ja kolistab seda
mina pooldaks varianti mis on juba mainitud RaiderS-i poolt
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.07.08 21:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cornoyo
Kõik on väga ok, kuid sellise süsteemi puhul peaks tingimatta olema supakas ka kaitstud kõvema võrega et sa sellele midagi peale ei viska, tihtipeale
tuleb ju midagi ikka vedada. |
kui sa pildilt aru ei saanud siis sina käib pörand peale.
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 15.07.08 22:53
|
|
|
Mario81-e variant on kauba vedamise seisukohalt väga hea, kuid mul on kuri kahtlus, et see heli kostub sealt üsna nõmedalt. Kuidas kommenteerid?
Bandpass ja inverteri pool suusaluuki tundub tore, kuid kas bandpass kasti ilma kogemusteta ehitama hakata pole liiga optimistlik?
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 16.07.08 07:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivipallur
Mario81-e variant on kauba vedamise seisukohalt väga hea, kuid mul on kuri kahtlus, et see heli kostub sealt üsna nõmedalt. Kuidas kommenteerid?
Bandpass ja inverteri pool suusaluuki tundub tore, kuid kas bandpass kasti ilma kogemusteta ehitama hakata pole liiga optimistlik?
|
Kuna see on minu ex, minu tehtud, siis kommenteeriks nii, et väga suurt vahet ei ole, kas põhjaplaat on peal, või mängib woofer vastu klaasi. Kuna aga
mul pole bassiheli hindamiseks eriti kõrva, siis võrrelda seda ei oska. Mängis täitsa rahuldavalt, kindlasti saab paremini (iseenesest mängis nagu
inventeriga kast vist tiba paremini, kui proovitud sai). Aga selle woofri universaalsus korvab kõik.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 16.07.08 07:55
|
|
|
Kui kompromisslahendused kõrvale jätta, siis pealkirjas küsitud parim lahendus sedaani on paigaldada woofer aknalauale ja kast sinna alla.
|
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.07.08 04:42
|
|
|
See aknalaua variant on kunagi sõbra poolt järgi proovitud, 100c4's ja minuarust ei olnud seal mitte midagi head.(loe rõhku polnud)
Kast pagasnikusse element luugi poole koos inverteriga ja selline on sedaani puhul vist ilmselt parim lahendus.
100 c4' on kord selline tihe masin, et tuleb leppida nõrgalt pe*-*t väristava bassiga.
|
|
|
karlson
huviline
Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2,8 Quattro.
|
postitati 17.07.08 08:25
|
|
|
Kui oma A6-l valmis saan,siis võin Tartu klubilistele demoda,mis häält teeb vana kooli JBL!
Kogun Eesti esitajate CD plaate!
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 17.07.08 09:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: j2mis
See aknalaua variant on kunagi sõbra poolt järgi proovitud, 100c4's ja minuarust ei olnud seal mitte midagi head.(loe rõhku
polnud) |
Eks sealt tulekski tegelikult alustada, kas soovitakse maksimaalset rõhku, lihtsalt pagasnikut kumisema panna või akustiliselt täpset süsteemi. Kuna
on valitud DLS W610 bassikõlar, siis ma eeldan viimast. Sel juhul tasuks kindlasti eeskuju võtta Harry autost.
|
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.07.08 14:41
|
|
|
Vot, selles asi ongi ! Mina näiteks soovin lihtsalt maksimaalset bassirõhku, aga ilmselt teemaalgataja Kivipallur soovib kindlat ja
täpset akustilist vahemikku.
Sai räägitud aiast ja aiaugust
Aga Parima Bassiheli lahendusi 100 c4 sedaanile on kellelgi pakkuda ?
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.08 16:40
|
|
|
Kaevaks siis vana teema ülesse.
Kas mõni SPL mees on vahepeal oma C4 kerega sedaanil, parima subwoofri lahenduse leidnud ?
Kui on siis pilte pilte... jagage oma Baasirõhku ka meiega!
|
|
|
Audihauto
huviline
Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 2,5 tdi c4 a6 2,5 tdi quattro c4
|
|
stass456
huviline
Registreerunud 27.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: tökat
|
postitati 19.12.08 14:51
|
|
|
Alustame sellega, kas sa kasti mõõdud said kaasa? Kui jah, siis proovi õigete liitritega kast teha sobiv sinu auto jaoks. Mina olen oma autole c4
kerele teinud 6 erinevat kasti erinevate mõõtmetega. Äsja sain tehtud kõige parema kasti. Ja kui midagi muud küsida tahad siis küsi julgelt.
|
|
|
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.12.08 15:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stass456
Äsja sain tehtud kõige parema kasti. Ja kui midagi muud küsida tahad siis küsi julgelt. |
Nii tundub huvitav, mis see kõige parem endast siis kujutab? Lahendust tahaks näha
|
|
|
|
stass456
huviline
Registreerunud 27.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.12.08 17:03
|
|
|
pole midagi ilusat ja kast on katsetuseks ja heli on kõige parem kui mu teised kastid olid.
|
|
|
stass456
huviline
Registreerunud 27.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.12.08 17:04
|
|