Registreerunud 12.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4.2
postitati 12.07.08 12:20
Kesklukusüsteem
Tervist siis. olen ka just saanud '96a Audi A8 omanikuks, mure hetkel selline, et eelmine omanik ütles et ei toimi puldist kesklukusüsteem ja
arvatavasti on patarei tühi. Sai siis patarei ära vahetatud, aga ei toimi endiselt, et siis selleks peab esindusse minema või oskab keegi aidata?
o.rebane
joke
huviline
Registreerunud 24.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8
postitati 19.09.08 20:31
ma ei tea miks sulle keegi küll ei vasta kuid mul omal sama probleem ja variandid on järgmised: keskluku aju läbi, keskluku ajju tulevast kahest
plussist üks alla 12V, vaakum lekib kuskilt, puldipatareid ei ole head, pult ei toimi. Aga kindlasti proovi akul miinus maha võtta mõneks ajaks äkki
nullib ära. Ja muidugi mai tea äkki peab puldi kuidagi kesklukuajule selgeks tegema, kui8 aju vahetad. Diagnost. on abiks
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
postitati 19.09.08 21:12
Selle protseduuriga on pisut pikem ooper ja keegi ei viitsi ilmselt sellega tegeleda. Kõige lihtsam on mõned Koidulad esindusele viia ja nad teevad
selle liigutuse suhteliselt nobedalt ära, juhul kui on loomulikult "võtme autole selgeks tegemise" protseduur probleemiks. Kui viga muus, siis
vaevalt keegi tahab eriti a8 armatuuri alla kaevuda, paras peavalu ja jube ajakulu. Kui masinal on rohkem kui üks võti, mis pulti sisaldab, siis
tasuks mõlemal toiteelemendid vahetada ja ühekorraga liigutus esinduses ära teha.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.8% - SQL: 78.2%]