Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Lukku.Aidake leida audile tuning värv. (Vastuseid: 40 | Vaatamisi: 4312)
oleeev
huviline

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x audi S4tq,VW passat2,8 syncro

postitati 01.07.08 18:49 Tsiteeri
Lukku.Aidake leida audile tuning värv.

Mure siis selline,et auto vaja üle värvida ja olen dilemma ees,ET mis värvi.Kas teen sama nagu oli ja lisan lihtsalt tera lakisisse vöi oleks mingi värvide lahendus mis sobiks minu autole.Vöi värvida miskit muud ilusat värvi.

Aega on Reede öhtuni siis peaks asi olema otsustatud.

Ette tänades olev.

Auto ise klubi liikmete teema all(oleeev) ja vöib sinna ka postitada,heasid ideesid mis ka sobiksid c4.Ise olen läbi ottsinud köik sugu tuniung lehti kuid c4 nagu polegi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.07.08 18:54 Tsiteeri

kameelion? päris huvitav oleks vist. ;)kui ta sul nii kui nii näituse masin tuleb.
aga vöibolla ei sobi ka:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Golf IV 1,9TDi 4Motion Variant

postitati 01.07.08 19:24 Tsiteeri

mulle meeldib selline lahendus, et katus ja kapott (ja tagaluuk) oleksid mustad ja ülejäänud siis ilus valge(elevandiluu metallik või midagi sellist), nagu ennist. ei ole suur VT mees ka ja ei tea, kuidas päris ilmas see paistma jääks aga minu arust oleks selline kena lahendus. muidugi võiks keegi teha sellise VT ka. ja kapotile võiks ka sellise ilusa pildi maalida nagu seal allgi on :D. see pilt kindlasti tüütab kohe ära ka muidugi või see jääb lihtsalt kellelegi teisele jalgu.

Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!

www.alunaut.ee kõik alumiiniumi tööd (tegemist siis merealumiiniumiga)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 01.07.08 19:25 Tsiteeri

Hõbedane on väga seksikas, toob vormid hästi esile.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 01.07.08 19:36 Tsiteeri

Hõbe on tõesti väga hea või äärmisel juhul täiesti lumivalge.

Edit: Kuldne võib ka päris huvitav olla, aga selleks peab õige tooni leidma.

P.s Hõbedane on ikkagi etem :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 01.07.08 19:41 Tsiteeri

hõbedane on nii f*ing boring ja tavaline:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.07.08 19:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
hõbedane on nii f*ing boring ja tavaline:)

Räägib mees tumerohelise autoga. :P

Aga maitse asi vist täiesti. Vaevalt sa, oleeev, siit ühest vastust leiad. :) Subarusinine, erkpunane, tibukollane - ilusad värvid kõik. Tee triibuliseks. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.07.08 19:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black

Aga maitse asi vist täiesti. Vaevalt sa, oleeev, siit ühest vastust leiad. :)

ega jah ja otsustaja oled ju sina ise ning sellega söitma;)
VT oleks lausa huvitav näha mis erinevate lahendustega saab.

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 01.07.08 19:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Räägib mees tumerohelise autoga. :P

Aga maitse asi vist täiesti. Vaevalt sa, oleeev, siit ühest vastust leiad. :) Subarusinine, erkpunane, tibukollane - ilusad värvid kõik. Tee triibuliseks. :P

rohelisest on asi kaugel, "Niagara Blue" on värv :P ja tavalisest rohelisest ta tõesti erineb :P Maitse asi tõesti aga hõbedane on absoluutselt iga auto värvivalikus olemas ja neid on nii palju linnas, et peab tõesti mingi eri toon olema, et see masin oleks teistest erinev:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
oleeev
huviline

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x audi S4tq,VW passat2,8 syncro

postitati 01.07.08 20:40 Tsiteeri

Njah olen nõutu.Vürvimiseks läheb kohe kohe ja tahaks midagi.
Vöi jätan nii nagu on ,vaid lihtsalt tera lakisisse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.07.08 20:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: oleeev
Vöi jätan nii nagu on ,vaid lihtsalt tera lakisisse.

Minu arust parim variant.

Marje
huviline

Registreerunud 06.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Quattro best ET10,2sec@240,24km/h, topspeed on 1 mile 304km/h

postitati 01.07.08 21:07 Tsiteeri

mulle meeldiks must :) toyotal on nt-ks ilusa sädelusega must värv, väga kihvt näeks välja ,aga raske hooldada. Must värv tahab tihti pesemist, väikse tolmukihi all ei ole ta enam nii hea.

Mulle ei meeldi kiiresti sõita vaid madalat lennata
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 01.07.08 21:18 Tsiteeri

Nõustun siinkohal fugitive'ga. Hall/hõbedane on viimane värv mida valida. Terve linn on seda värvi.
Must värv kaotab auto jooned.
Pole küll eriline valge värvi fänn aga sellele autole meibi isegi sobiks. Puhas ja ilus valge.
Üldiselt, kuna auto suunitlus on juba näituse poole peale, siis võiks ka värvivalikust vaadata midagi erilisemat, mis pilke püüab ja pead pöörama paneb. V-o mõni pärla tumedam lillakas toon?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Marje
huviline

Registreerunud 06.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Quattro best ET10,2sec@240,24km/h, topspeed on 1 mile 304km/h

postitati 01.07.08 21:20 Tsiteeri

eeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiii !!! Mitte mingil juhul lilla ega roheline ... pärla või mitte pärla .

Mulle ei meeldi kiiresti sõita vaid madalat lennata
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 01.07.08 21:21 Tsiteeri

Audi enda valge ning näiteks ka 2005a. A8 asfaldimärg hall, kus juba originaalis suur tera sees. Aga jäta meelde, et tumeda värviga ei tule kerekumerused (spoilad jne) esile. Mul oli muidu selle halliga (pole väga tume) plaanitud kunagi oma auto teha.
Igasugu kameeleon unusta ära, aegunud värk. Kui tõesti kindel ei ole, siis jäta selliseks nagu on. Lisa tera sisse (tera saab lisada ka laki sisse, me tegime kliendi Beetle sedasi) aga ära üle pinguta.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Golf IV 1,9TDi 4Motion Variant

postitati 02.07.08 04:50 Tsiteeri

sama värvi teraga on vast ikka kõige parem lahendus. kapotialune ja uksevahed on ju ka juba värvitud. see oleks vast ikka kõige parem lahendus.

Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!

www.alunaut.ee kõik alumiiniumi tööd (tegemist siis merealumiiniumiga)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
pprz
klubiliige

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.08 06:18 Tsiteeri

Valge (nagu uutel Audidel) jääks konkreetse auto puhul päris nilbe.
Must ei too neid vorme ja jooni esile ning nagu eelnevalt mainitud, puhtana hoidmisega paras peavalu.
Hõbedane oleks selle auto puhul täiesti ok, suure teraga jällegi. Mulle meenub, et Siimu vana B4 oli hõbedasena ja oma suurte stangedega päris silmatorkav. Ta ei olnud küll teraga, aga päikese käes läikis päris tugevalt, peegeldades igagususeid muid värve.

Ja üldsegi, ilusaid värve ja toone on väga palju. S.h. lilla ja roheline (ma ei tea, mis lapsetrauma Marjel nendega on :P), kohvipruun, hall (mis enamasti sobib hardcoreOEM välimuse ja mitmesajahobujõulise kapotialusega), pronks-kuldne. Paljudel on lihtsalt teatud ettekujutlus teatud värvist, tegelikult annab tooniga väga palju mängida. Iga auto nõuab muidugi koos värviga ka muus osas kindlat lähenemist, aga ma ei hakka enda teooriatest siin rääkima.

Nii et oleeev, valik on Sinu.

edit: ärge nüüd elevandiluuvalget pakkuge, Xan küll ei rõõmusta selle üle :D

foto&videoteenused: sergeizjuganov.com / @zju / facebook
mihkel
huviline

Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: seat leon

postitati 02.07.08 06:34 Tsiteeri

Lexuse valge ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 02.07.08 08:09 Tsiteeri

hmm - elevandiluuvalge ning laki sisse pisut roosakamat tera. võiks välja näha päris uhke. (ei tea kas on elevandiluuvalget pärlat müügil).

klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.08 09:07 Tsiteeri

Ma arvan, et elevandilondikondivalge jääb valikust välja, kuna xan'i auto on juba selline. Ilmselt tahaks oleeev sellest S6-st siiski rohkem eristuda, mitte samalaadse bodykiti ja värviga kaksikvennaks saada. ;)

Selline mingi nurga all flamingoroosakaks viskav hõbe oleks ikkagi sex. :)

karlson
huviline

Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2,8 Quattro.

postitati 02.07.08 11:38 Tsiteeri

Valge metallik.

Kogun Eesti esitajate CD plaate!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
meha
huviline

Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100q ja VW Passat

postitati 02.07.08 11:51 Tsiteeri

Minu üks lemmikuid oleks siin Blacki mainitud sinine...c4 kerega Audisid olen vist ainult ühte sellise värvkattega näinud;)

Retro
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2xVW

postitati 02.07.08 12:30 Tsiteeri

kollane-oran˛ või siis tumedam punane.

lawrence
huviline

Registreerunud 01.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.08 15:16 Tsiteeri

Kuna Sa sellised stanged (ja muu kraami) oma autole juba külge riputasid, siis oled kindlasti tükk maad edevam inimene kui mina, aga igaks juhuks mainin konservatiivsema tuuningu fännina ära, et mustana jääksid ilmselt kõik need lisad meeldivalt tagasihoidlikuks. Kes tahab näha, näeb seda kõike ka tumeda auto küljes.
Ja enivei on parajalt madala C4 puhul must kõikse parem värv üldse :).

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 02.07.08 15:25 Tsiteeri

Ma kah leian, et valge või hõbe ja lakis roosakas kivi, jääks kena silmale vaadata.

Sul avataril näeb juba auto kena välja, kuna peeledub sellele roosat värvi kõrvalt - mina leian et nii on ilus ja atraktiivne.

Edu selle raske otsuse langetamisel! ;)

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 42.7% - SQL: 57.3%]