Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: D2 S8-le turboülelaadimine (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 3050)
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 22.05.08 21:18 Tsiteeri
D2 S8-le turboülelaadimine

V8-le on kombeks panna vähemalt 2 turbot - kummalegi silindrireale üks. Madalsurveturbode korral peavad ehk kolvid-kepsud isegi mõne aja vastu. Ümber tuleb ehitada kogu sisse- ja väljalase. Ilmselt ka süüte ja toite juhtimine. Projekti hinnaks vähemalt 100k eeku, kui töö suuresti ise ära teed. Teenust ostes teist nii palju juurde. Pluss kui see on su igapäevaauto, siis tuleb igapäevaste asjade reaalseks ajamiseks vähemalt mõneks ajaks (hiljem ilmselt selgub, et pikemaks) veel teine auto juurde osta. Muidu igati tore projekt. Tee ära!

PS. On sul muidu aimu, mis kapoti all üldse toimub?

Edit @ 23.05.08 20:11: Teema algataja on kasutaja ristiisa, kes soovis oma S8-le turbiini lisamise abil mõne kW juurde saada, kuid siis kustutas teemast esimese postituse ära. Tuleb ilmselt see oma postituste hilisem kustutamise ja isegi muutmise võimalus ära keelata...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 22.05.08 21:20 Tsiteeri

soovitan edasi lugeda http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.php?t=589

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Mägraonu
huviline

Registreerunud 16.04.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.08 21:33 Tsiteeri

Mina soovitaks sul endale turbo mootoriga auto osta ... tuleb odavam kui seda kimaroid ehitamise näol ise nägema hakata ... ja kindlasti ei teki sul siis ka transpordi probleeme kuna endal on sõitev auto mitte "projekt" kuskil garaazis :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.08 21:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mägraonu

sul, mees on avatariga väike probleem. (profiil ka kenasti täidetud.:D)

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.08 21:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mägraonu
Mina soovitaks sul endale turbo mootoriga auto osta ... tuleb odavam kui seda kimaroid ehitamise näol ise nägema hakata ... ja kindlasti ei teki sul siis ka transpordi probleeme kuna endal on sõitev auto mitte "projekt" kuskil garaazis :D

Kuna S8 on selle kere puhul võimsaim variant, siis on ta igati hea toorik. Kui tahta suurt ja väga võimast Audit, siis tuleb ikkagi sealt ise edasi aretada. Kas siis mehaaniliselt, keemiliselt või turbiiniga üle laadides. Iseasi, kas teema algatajat selle mitte just kuigi roosilise teekonna ette võtjaks pidada saab...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ristiisa
huviline

Registreerunud 21.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi s8

postitati 22.05.08 21:41 Tsiteeri

mul ikka aimu mis kapoti all toimub ega usun et polekski esinduses ehitama hakkanud aga selles suhtes sul õigus et teine auto vaja juurde osta aga selge eks ma siis üritan oma plaani ellu viia

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Xan
huviline

Registreerunud 07.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 C4 4,2NQ, Audi C4 Q (projekt)

postitati 22.05.08 21:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ristiisa
mul ikka aimu mis kapoti all toimub ega usun et polekski esinduses ehitama hakkanud aga selles suhtes sul õigus et teine auto vaja juurde osta aga selge eks ma siis üritan oma plaani ellu viia

Vaata www.034motorsport.com seal palju/enamus asju olemas mida V8 turboks ehitamisel vaja. Muidugi see on ainult väike osa tegemisest.

Arhitektuurne projekteerimine ja detailplaneeringute koostamine.
Küsi lisa 50 18 059
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.08 21:48 Tsiteeri

Huvi pärast küsiks veel, et on ta sul manuaal või automaat? Manuaalkasti korral oleks ehitamine mõningal määral perspektiivikam.

Hoia meid siis oma tegemistega kursis. Kui miskit juba reaalselt tehtud ja soovid selle kajastamiseks lugejate autode alla oma auto teema teha, anna mulle teada, minu õnnistus on garanteeritud. ;)

ristiisa
huviline

Registreerunud 21.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.08 21:52 Tsiteeri

tiptroonik kastiga aga arvatavasti tuleks se ka siis välja vahetada kuna on juba tunda sõites et hakkab ühelepoole saama

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.08 03:28 Tsiteeri

Me teeks hea meelega sellise asja valmis, too ainult kohale!

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.08 06:48 Tsiteeri

Paistab, et Hr. ristiisa siiski loobus. ;)

aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.08 10:04 Tsiteeri

Kas kergem poleks sinna RS6 mootorit vahele istutada kui leiutama hakata ? Odavam vast poleks, aga valmiks aasta võrra kiiremini.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 23.05.08 10:42 Tsiteeri

Ma ei tea kuidas teiega on, aga mina ei näe teema algpostitaja ristiisa enda teemat üldse, kohe esimene jutt on Blacki vastus. Keegi on kõvasti kustutustööga tegelenud või olen mina nägemise kaotanud ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 23.05.08 10:49 Tsiteeri

Ma arvan, et teemaalgataja kustutas enda postituse ära, lootes, et ka teema kustub ära, kuid ülejäänud postid jäävad alles siiski. Hiljuti leidsin just ühe sellise teema veel, kus esimene post oli kadunud aga vastused alles.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 23.05.08 10:55 Tsiteeri

nojah, idioodist geeniuseni on ju vaid üks samm..... :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 23.05.08 10:59 Tsiteeri

Kus nüüd staffi silmad on:D
Oleks mul võim käes paneks lukku.:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ristiisa
huviline

Registreerunud 21.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.08 15:21 Tsiteeri
ristiisa

hr ristiisa ei loobunud oma mõttest et turbo peale ehitada lihtsalt sain oma küsimusele vastuse ja hakkan sinna poole liikuma ja (ash) mida selline lause tähendab et idoodist geeniuseni on 1 saam millega huvitavaga sa ise siis hakkama oled saanud et mu mõtte maha teed
kustutasin alkselt oma teema kuna arvasin et se arutelu on läbi aga kui se teid häirib siis võin selle teema uuesti üles võtta

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 23.05.08 15:36 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=15443

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.08 15:44 Tsiteeri

Oma algsete postituste kustutajatelt on meil kombeks mõneks ajaks postitamisõigus üldse ära võtta. Foorumis ei saa nii egoistlikult käituda. Kui arutelu on läbi, siis ei kustutata seda ära, vaid see jääb teistele edaspidiseks lugemiseks. Tuleb teistega ka arvestada. Sama kehtib kirjavahemärkide ja lause suure algustähe kohta. Elementaarne viisakus.

ristiisa
huviline

Registreerunud 21.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.08 15:53 Tsiteeri

Tegin omale kasutaja 3 päeva tagasi ja pole veel päris kursis kõikide asjadega mis siin toimub. Iga tahes proovin end kiirelt kurrsi viia siinsete reeglitega ja vabandan selle kustutamise pärast.

puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 23.05.08 16:08 Tsiteeri

Jõudu tööga loodan, et ehitad valmis ka mitte ei ole järjekordne mõttevälgatus.
Korralik asi läheb oluliselt rohkem maksma kui su auto väärt on.
Siiski tahaks asjade kulgu näha.

Tel +3725654585; +358445654585
ristiisa
huviline

Registreerunud 21.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.08 16:14 Tsiteeri

Tänud loodan ise ka et valis ehitan olen juba asjaga kursis, et ega se odav üritus ole ja kui midagi juba valmis saan siis hoian teidki asjaga kursis

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.08 19:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ristiisa
Tänud loodan ise ka et valis ehitan olen juba asjaga kursis, et ega se odav üritus ole ja kui midagi juba valmis saan siis hoian teidki asjaga kursis

Ma väga loodan, et oled ESIMENE kes sellise asja siin vägagi mitmest niisama jutumehest ka selle ära teeb... eks seda näitab aeg.
Edu 100K pluss raiskamisel :D

ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 23.05.08 19:41 Tsiteeri

Pigem 200+ isegi :D

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 23.05.08 20:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Kuna S8 on selle kere puhul võimsaim variant, siis on ta igati hea toorik.

W12 on selle kere puhul võimsaim variant.:) Turbotatud versioonid on aga mõlemast mootorist olemas, RS6 ja Bentley näol. Mis sest rahast ikka ette lugeda, nagunii läheb teda N korda rohkem kui plaanitud...

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.4% - SQL: 74.6%]