Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Mongoose signalisatsioon. (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1726)
aivo141
huviline

Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TD

postitati 23.05.08 06:50 Tsiteeri
Mongoose signalisatsioon.

Täpsemalt on mul küsimus kas keegi oskab öelda mis signalisatsiooniga on tegu ja kas kuskilt on võimalik saada infot mis ta teha oskab ja kuidas kasutada. Üritasin lisada ka pildi puldist.

http://nagi.ee/photos/aivo141/5739887/in-set/95847/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aivo141
huviline

Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.08 18:53 Tsiteeri

kas tõesti pole kedagi kes suudaks seda kindlaks teha?:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
prix666
huviline

Registreerunud 24.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 24.05.08 19:08 Tsiteeri

signaploki peal on tavaliselt kirjas mis singaga täpsemalt tegu, sellejärgi saad ise ka otsida.

Nahksisud ning istmete parandustööd.
Roolide nahatamine, käigukangikotid, -nupud. Kõik võimalike detailide katmine, piilarid, laed, kosoolid. Kaatrite sisud ning tsikli istmed, baaride sisustusest lennuki salongideni. Küsi hinda !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 24.05.08 21:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prix666
signaploki peal on tavaliselt kirjas mis singaga täpsemalt tegu, sellejärgi saad ise ka otsida.

Miks peaks varastele elu lihtsamaks tegema ja ploki peale kirjutama, mis see täpselt on? Niipalju, kui ma neid plokke näinud olen, on nad kõik üsna mittemidagi ütlevad mustad karbid. Teadjam silm muidugi teeb ehk pistikute asukoha järgi üht-teist kindlaks...
Samal põhjusel tehakse ka alarmi juhtmed kõik teadlikult täpselt ühesugused mustad, et vargal oleks raskem otsustada, milline juhe see õige on...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.08 21:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: wookie
Miks peaks varastele elu lihtsamaks tegema ja ploki peale kirjutama, mis see täpselt on? Niipalju, kui ma neid plokke näinud olen, on nad kõik üsna mittemidagi ütlevad mustad karbid. Teadjam silm muidugi teeb ehk pistikute asukoha järgi üht-teist kindlaks...
Samal põhjusel tehakse ka alarmi juhtmed kõik teadlikult täpselt ühesugused mustad, et vargal oleks raskem otsustada, milline juhe see õige on...

immod on need mis reeglina mustad karbid mustade juhtmetega. signadel ikka kirjad peal ja juhtmed erinevate värvidega.

pakun, et ikkagi karbil või siis signa mikroskeemil mingi kiri peal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 24.05.08 22:18 Tsiteeri

Mongoosel on küll üldiselt kohe suurelt peale kirjutatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 24.05.08 22:30 Tsiteeri

Kusjuures ma pisut kahtlustan,et see pole mongoose toodang....kui see just mingi ürgvana mudel pole...Milles järgi teema algataja seda mongooseks peab?

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aivo141
huviline

Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.05.08 04:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: exess
Kusjuures ma pisut kahtlustan,et see pole mongoose toodang....kui see just mingi ürgvana mudel pole...Milles järgi teema algataja seda mongooseks peab?

puldi taga on kirjas et ta on mongoose.

aivo141
huviline

Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.05.08 04:50 Tsiteeri

samas on tal jah immo ka peal veel.Eile sai otsitud neid karpe aga suurt targemaks ei saanud.Nad ikka päris peitu aetud,kiskusin pooled armatuuri all olevad vidinad laiali aga veel pole nendeni jõudnud:(.samas tekkis veel küsimus et kui keskluku mootor saab voolu juhi ukse seest siis kust kuradi kohast tuleb vool juhiukse sisse:(.Väänasin oma kaela juba kõverikuti eile aga ei jõudnud kusagile.Neid juhtmeid ikka annab taga ajada.Algul vaatasin et keskluku mootorist tuleb valge juhe- kimasin siis seda mööda ja jõudsin armatuuri alla- mõtsin et pole ikka see vist ja tuli välja et kümne sendi pärast läks juhe üle punaseks musta triibuga- kimasin uuesti ette otsa sellega - üldiselt jõudsin siis piduri konnani.Lõpuks võtsin ka juhiukse lahti ja seal oli ka punane juhe musta triibuga. See ajab mu varsti hulluks;):D

aivo141
huviline

Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.05.08 18:38 Tsiteeri

hmmm. üldiselt sain keskluku ja signa tööle.Nimelt esiistme tagant olid pooled juhtmed lihtsalt ära mädanenud. Aga esialgsele küsimusele ei saamud ikka vastust et mis kuradima signa tal peal on sest esiakna peal on ka mingisugune vastuvõtja. Kust sellist üldse otsida.proovisin foorumitest ja ka google otsing oli tulemusteta. Oleks vaja mingisugust kirjandust kusagilt saada et mismoodi töötab see vidin. Ei oska enam kusagilt otsidagi :(

Fiitz
huviline

Registreerunud 07.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.08 12:09 Tsiteeri

Mul on sama signa endal:)
Toote nimi on Mongoose duplex 2.2
Venekeelne õpetus on ka olemas, millest ma ise midagi aru eisaa :P

aivo141
huviline

Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.08 11:02 Tsiteeri

aga tänud teile kes viitsis vastata. sain ikka netist kätte kasutusjuhendid.

http://www.auto-set.ru/cat14level2.html

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 20.06.08 18:41 Tsiteeri

lisan ka oma mure siia,kuna pole vast mötet uut teemat tegema hakata,kuid minu mure natuke teist laadi.
asi selles,et kui panen auto signa alla vöi vötan valve maha siis suunad ei edasta enam märguannet(ei vilgu)
kummaliseks teeb olukorra just see,et kadus peale seda ära,kui sai öhuga natuke kapoti alust puhastatud.köik ühendused on kontrollitud,kuid tulemused puuduvad.
ehk on kellelgi veel ideid,mida tasuks kontrollida.kaitsmed on köik korras.
tänan.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.06.08 11:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olensaarlane
lisan ka oma mure siia,kuna pole vast mötet uut teemat tegema hakata,kuid minu mure natuke teist laadi.
asi selles,et kui panen auto signa alla vöi vötan valve maha siis suunad ei edasta enam märguannet(ei vilgu)
kummaliseks teeb olukorra just see,et kadus peale seda ära,kui sai öhuga natuke kapoti alust puhastatud.köik ühendused on kontrollitud,kuid tulemused puuduvad.
ehk on kellelgi veel ideid,mida tasuks kontrollida.kaitsmed on köik korras.
tänan.

kontrolli signa juhtmeid, vahest on suundadele eraldi kaitse vahel või siis on "kiirliiteklambritega" signa paigaldatud.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.8% - SQL: 67.2%]