Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: 2.8 128 kw mõned küsimused (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1411)
KAuri123
huviline

Registreerunud 29.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6

postitati 21.05.08 08:15 Tsiteeri
2.8 128 kw mõned küsimused

nii, panen enda 2.8 mootorit kokku nüüd millele sai täielik kap.rem. tehtud, aga mure siis selline et väntvõlli ja nukkvõllide märki panek... ma tean et väntvõlli märk on plastmassi peal, aga enda mootoril oli see puruks, samas mulk on doonor millel 2.6 mootor ja temal see plastik olemas´ja märk ka ilusti peal... aga kas 2,6 ja 2.8 on samad märgid*??? kui ei, siis kuidas ma need üldse märki saaksin, ka nukad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a

postitati 21.05.08 09:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KAuri123
nii, panen enda 2.8 mootorit kokku nüüd millele sai täielik kap.rem. tehtud, aga mure siis selline et väntvõlli ja nukkvõllide märki panek... ma tean et väntvõlli märk on plastmassi peal, aga enda mootoril oli see puruks, samas mulk on doonor millel 2.6 mootor ja temal see plastik olemas´ja märk ka ilusti peal... aga kas 2,6 ja 2.8 on samad märgid*??? kui ei, siis kuidas ma need üldse märki saaksin, ka nukad.

Endal sau just see asi läbi tehtud ja avastasin, et see märk plasti peal ei ole väga usaldusväärne - vähemalt minu oma puhul. Ostsin uue plasti üldse, kuna vana oli väga räbal juba.

esimese korraga jäi mootor puterdama - viga oli küll küünlas, kuid kohe aru ei saanud ja haarasin selle spets poldi järele mis vända fikseerib. Kui vända sellega fikseeritud sain, siis märkasin et plasti peal olev märk ning rihmaseibi peal olev märk ei ühti - mul oli umbes 3mm mööda...

Lihtsalt väike tähelepanek selline.

Poldi kasutamine teeb ka sellepärast asja lihtsamaks, et muidu peab rihma pingutamise ajal keegi vänta paigal hoidma - selle poldiga on väga mugav. Polt ise käib vända anduri auku. Põhja alt saab sellele väga kergelt ligi - ei pea isegi katet ära kiskuma.

Edu!

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KAuri123
huviline

Registreerunud 29.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6

postitati 21.05.08 21:51 Tsiteeri

mis spets poldi??? ja teine asi ka veel kuidas nukad märki saada?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 22.05.08 06:37 Tsiteeri

Tsitaat:
mis spets poldi???

Sellise

Tsitaat:
ja teine asi ka veel kuidas nukad märki saada?

Vastava rakise abiga, nukkadel eraldi mingeid märke peal ei olegi. Kasuta otsingut, siin on piisavalt V6 mootori rihmavahetusest räägitud.

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a

postitati 26.05.08 13:45 Tsiteeri

selle rakise kohta nii palju, et paika istub see vaid ühes asendis. Nimelt siis kui nukkade flantsides olevad suuremad augud on vastamisi sees pool. Peavad need täpselt ühel joonel olema - kõik need 4 auku

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.7% - SQL: 81.3%]