| Tsitaat: | Algselt postitas: KAuri123
nii, panen enda 2.8 mootorit kokku nüüd millele sai täielik kap.rem. tehtud, aga mure siis selline et väntvõlli ja nukkvõllide märki panek... ma tean
et väntvõlli märk on plastmassi peal, aga enda mootoril oli see puruks, samas mulk on doonor millel 2.6 mootor ja temal see plastik olemas´ja märk ka
ilusti peal... aga kas 2,6 ja 2.8 on samad märgid*??? kui ei, siis kuidas ma need üldse märki saaksin, ka nukad. |
Endal sau just see asi läbi tehtud ja avastasin, et see märk plasti peal ei ole väga usaldusväärne - vähemalt minu oma puhul. Ostsin uue plasti üldse,
kuna vana oli väga räbal juba.
esimese korraga jäi mootor puterdama - viga oli küll küünlas, kuid kohe aru ei saanud ja haarasin selle spets poldi järele mis vända fikseerib. Kui
vända sellega fikseeritud sain, siis märkasin et plasti peal olev märk ning rihmaseibi peal olev märk ei ühti - mul oli umbes 3mm mööda...
Lihtsalt väike tähelepanek selline.
Poldi kasutamine teeb ka sellepärast asja lihtsamaks, et muidu peab rihma pingutamise ajal keegi vänta paigal hoidma - selle poldiga on väga mugav.
Polt ise käib vända anduri auku. Põhja alt saab sellele väga kergelt ligi - ei pea isegi katet ära kiskuma.
Edu!
A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... 
|
|