Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 100 avant 12" woofer (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1988)
rantel
huviline

Registreerunud 14.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 avant (98kw)

postitati 15.05.08 14:32 Tsiteeri
Audi 100 avant 12" woofer

Tervitus Audi 100 avant omanikele.

Kuda teie olete endale tagaosasse aretanud sisse 12" wooferi, endal ka sama soov, aga tundub et kast tuleks sinna liiga suur kui püstiasendisse woofer jätta, ja samas seda topeltpõhja osa ei tahaks ka ära lammutada.

Nii ma sii mõtlesin, et kas on väga paha kui kõlar on pikali asendis, et membraan lööb ülespoole???

Samas lihtsam variant oleks osta 10" woofer ja sellele kast teha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 15.05.08 14:43 Tsiteeri

Jutt ikka C4 avantist?

Ma tegin kunagi nii, et woofer suunaga ülespoole ja kast oli sellise kujuga, et läks varuratta (valuvelg) sisse. ja siis kate peale- säilis suur kaubruum mille all mürtsus 12" woofer. Võimalik, et see pole väga hea lahendus, aga minu kõrv ei ole nii pedantlik, et ma oleks aru saanud, et helil midagi viga oleks. Tegin kinnise kasti ja liitrid ajasin paika kõlari järgi. Toimis. Materialid:metall, vineer, mdf, klaasriie+vaik.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 15.05.08 15:19 Tsiteeri

Mina isiklikult kasutaksin klaasi põrget.Paneksin bassika mängima taga luugi poole suunaga natuke üles.Muidu juhtud selline asi ,et sa ei kuule paljusid hertse(proovitud)ja bass on poole parem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
karlpoiss
huviline

Registreerunud 28.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: a3 1,8

postitati 15.05.08 17:26 Tsiteeri

Tegemist küll B5 avant mudeliga,aga varuratta august,lõhub 10" invertkastis,maa ja ilm.Minu, karu poolt tallatud ,kõrv vääga rahul.Pole laitnud ka vähe pepsim kõrv kes kuulma juhtunud.

Kõik pole kuld mis hiilgab.Kõik pole sitt mis haiseb.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 15.05.08 19:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: karlpoiss
Tegemist küll B5 avant mudeliga,aga varuratta august,lõhub 10" invertkastis,maa ja ilm.Minu, karu poolt tallatud ,kõrv vääga rahul.Pole laitnud ka vähe pepsim kõrv kes kuulma juhtunud.

Vabandust OT pärast, aga..

Hm, kui juba siin ka B5 avantist juttu tuli, siis äkki on huvipärast välja pakkuda ka pildimaterjali?
Endal ka B5 avant Bose soundiga ja mõtlen, et kui kunagi seda paremaks plaan teha, et siis kuhu ja mida..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rantel
huviline

Registreerunud 14.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 avant (98kw)

postitati 16.05.08 06:47 Tsiteeri
Woofer

Tegu on ikka c4-ga.

Nüüd mõtlesin et integreerida woofer sisse vahepõrandasse, kui kaant tõsta siis saan ilusasti varuratta kätte ja peale jääb veel ruumi ka.

Muidugi ma ei tea veel kui tugevat vibratsiooni hakkab woofer tekitama, taga kolisevad asjad rikuvad heli ära.

Mingil määral tugeva võimsusega woofer põrutab nii tugevalt et lihtsalt kere küljest hakkavad asjad natuke... logisema (ma ei tea kas mu teooria on õige).

Aga kõlar ise on Kenwood kfc-w3010 (http://www.crutchfield.com/S-5j2qQCI029v/App/Product/Item/Main.aspx?I=113W3010), see kõlar vist midagi lahti küll ei suuda põrutada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.9% - SQL: 80.1%]