Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Konditsioneeri puhutava õhu temperatuur? (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 2019)
aaakuus
huviline

Registreerunud 21.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 avant

postitati 04.05.08 12:29 Tsiteeri
Konditsioneeri puhutava õhu temperatuur?

Tere,

Küsimus juba pealkirjas näha, aga huvitab mis temperatuuriga õhku peaks korrasolev kondistsioneer salongi puhuma.

Tänud ette!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 04.05.08 12:31 Tsiteeri

Kuskilt on meelde jäänud et +6 - +10 vist. Aga eks see on igal autol erinev.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 04.05.08 12:33 Tsiteeri

Kui kliimaautomaatik siis kõige külmema peal ehk LO ideaalis peaks puhuma 8kraadi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 04.05.08 12:36 Tsiteeri

Enda masinal sai eelmine suvi lastud ära mõõta, tegu oli siis kampaanijaga, kus kontrolliti kondi korrasolekut.
+3kraadi oli see õhk kui nüüd õigesti ikka mäletan.
edit: mõõtja imestas isegi tulemuse üle:)

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 04.05.08 13:45 Tsiteeri

sutike OT, aga loll nagu ma olen, tekkis küsimus: kas puhutava külma õhu temp sõltub sellest külmainest (freoon)?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
tanelr4
huviline

Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.05.08 14:10 Tsiteeri

peaks sõltuma aine kogusest, kondi radika puhtusest ja salongi filtri puhtusest vist?

aaakuus
huviline

Registreerunud 21.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 avant

postitati 04.05.08 18:01 Tsiteeri

siis tundub, et see 8-9 kraadi, mis minu kliima välja puhub on täitsa normaalne.

a-oettinger
huviline

Registreerunud 30.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 90q ja coupe q + s8

postitati 04.05.08 18:21 Tsiteeri

rääkisin kondi täitjaga ca 2 aastat tagasi ja tema ütles et LO peal puhub korras kont välis tempist 6-8 kraadi külmemat õhku nii et kui väljas 30 siis sees 22-24 kraadi ja see jutt et kellelgi puhub kont klaasid härma ütles et mingu p...e inimesed kujutavad endale ette ja ta on tegelenud sellega 10-12 aastat minu mälu järgi.

Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 04.05.08 18:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: a-oettinger
rääkisin kondi täitjaga ca 2 aastat tagasi ja tema ütles et LO peal puhub korras kont välis tempist 6-8 kraadi külmemat õhku nii et kui väljas 30 siis sees 22-24 kraadi ja see jutt et kellelgi puhub kont klaasid härma ütles et mingu p...e inimesed kujutavad endale ette ja ta on tegelenud sellega 10-12 aastat minu mälu järgi.

no päris härma ta ei puhu jah aga kui panna puhur külma õhku puhuma ette klaasile siis uduseks on nii mõnelgi korral klaasi puhunud (muidugi mitte tervet klaasi vaid puhuri ava koha pealt)

ja see LO varjant on minu meelest ainult kliimaga autodel minul on konditsioneer ja ma ei ütleks et välis õhk kondi külma õhku väga mõjutaks

üks aasta sai proovitud ka et kui palju kont külma puhub (mõõdetud sai muidugi mingi autosse paigaldatava temperatuuri mõõtjaga) ja väljas oli ca +25kraadi ja salongist puhus külma +11kraadi võimalik et oleks veel madalamale temp langenud aga mul hakkas käsi juba külmetama puhuri ees ja ei viitsinud seda temp mõõtjat hoida enam

et see 6-8 kraadi kehtib vist siiski kliimaga autode puhul

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 04.05.08 18:40 Tsiteeri

Uduseks läheb ta veits teisel põhjusel. Näiteks salongi filter umbes jne.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 04.05.08 18:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laur
Uduseks läheb ta veits teisel põhjusel. Näiteks salongi filter umbes jne.

samas ei lähe ta alati uduseks, uduseks läheb siis kui kont pikalt järgi olnud või kui kohapeal auto käib :) (ega ma täpselt mäleta ka et mis tingimustel ta uduses on läinud aga vahest on olnud selline üllatus esiklaasil) :D

niiske ilmaga muidu uduga klaasidel probleeme pole :)
salongifilter just väga vana ei ole

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 04.05.08 19:00 Tsiteeri

Uduseks läheb tavaliselt siis kui kont käinud ja välja lülitad, siis aurusti (vist?) peale tekkinud kondens puhutakse salongi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.2% - SQL: 69.8%]