Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Konditsioneeri (minu jaoks) tundmatu nupp? (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 2485)
reikar
huviline

Registreerunud 17.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B8 2.0TDI 105kw 2008

postitati 22.04.08 11:41 Tsiteeri
Konditsioneeri (minu jaoks) tundmatu nupp?

http://www.foto24.ee/photos/web/R/reikar/Erinevaid/puhur.jpg

Paluks selgitust punasega märgitud lüliti kohta. Ise pole eriti pihta saanud selle eesmärgile.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Johnny
klubiliige

Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Jeep GC

postitati 22.04.08 14:58 Tsiteeri

Kas sealt ei saa mitte keskmisi puhureid panna puhuma sooja või külma, sõltumata sellest mis astmes sooja nupp on? Täpselt ei tea aga mäletan et isa A6l midagi sarnast ta tegi.

Elektri-, remont ja hooldustööd+ custom tehnilised lahendused. LT Service OÜ
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 22.04.08 15:21 Tsiteeri

Kurvastusega pean sulle teatama, et antud nupp ei kuulu konditsioneeri komplektsusesse :P

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
reikar
huviline

Registreerunud 17.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.08 15:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Johnny
Kas sealt ei saa mitte keskmisi puhureid panna puhuma sooja või külma, sõltumata sellest mis astmes sooja nupp on? Täpselt ei tea aga mäletan et isa A6l midagi sarnast ta tegi.

hmm, ok. proovin ära, kas tõesti seda teeb.

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Kurvastusega pean sulle teatama, et antud nupp ei kuulu konditsioneeri komplektsusesse :P

mismõttes ei kuulu. On to ju selle küljes? Mida see antud nupp siis teeb?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tiit
huviline

Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 avant tdi

postitati 22.04.08 16:21 Tsiteeri

Vasakpoolne ketas on vasaku ja keskmise võre jaoks, parem ketas parema võre oma. Mul niiviisi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 22.04.08 16:47 Tsiteeri

Kodus veekraanil ka sul ju sinine ja punane täpp. Mis need tähendavad? Äkki annab paralleel tuua. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 22.04.08 17:11 Tsiteeri

Minugi 100'l selline rullik ja seda keerates sulguvad ainult puhurid. Ei tule sealt mingit sooja ega külma vaid tuleb kliima pealt valitud õhu temperatuur :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 22.04.08 18:50 Tsiteeri

No mul küll päris selline ei ole,aga olen külmade ilmadega (siis kui kliima on eco peal) aru saanud, et kui keerata valge "kriipsuke" sinise peale,siis tuleb mõnusat karget välisõhku- vähemalt külmemat,kui mujalt. Ise hoian teda reeglina sinise ja punase vahel, kuna nii tundub õhk eriti värske,ilma et külm väga peale tuiskaks;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 22.04.08 19:31 Tsiteeri

Kliimaseadmega autol ei ole seal sinine ja punane. Antud pildil on ilma kliimaseadmeta autoga tegemist, saab reguleerida sooja ja külma.

reikar
huviline

Registreerunud 17.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.08 19:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real1
Kliimaseadmega autol ei ole seal sinine ja punane. Antud pildil on ilma kliimaseadmeta autoga tegemist, saab reguleerida sooja ja külma.

Just. Mul täiesti tavaline, ilma kliimaseadmeta konditsioneer.
Proovisin, endal erilist temperatuuri vahet küll ei märganud.

Pigem muutus teatud seadetega välja tuleva õhu tugevus suuremaks - ehk siis arvatavasti avas veel mingi "augu"

Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 22.04.08 19:49 Tsiteeri

kliimaga versioonidel on kaa see rullik.

sinise peal olles tuleb keskelt jahedat, punase peal soojemat (duh!). Mina sätin vastavalt tundele: kui on külm, keeran punase peale jne.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 22.04.08 19:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Cari
kliimaga versioonidel on kaa see rullik.

sinise peal olles tuleb keskelt jahedat, punase peal soojemat (duh!). Mina sätin vastavalt tundele: kui on külm, keeran punase peale jne.

Rullik muidugi on, aga pole punast ja sinist täppi. On ainult noolekesed. Rullik sulgeb või avab klapi, aga ei reguleeri sooja ega külma.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 22.04.08 21:40 Tsiteeri

Minu praegusel 2.3 100-l on täpselt samasugune sinise ja punase täpiga rullik ja kui muu soojendus on kütte peal, siis sealt annab õhk jahedamaks keerata. Kui mujalt puhub jahedat, siis sealt soojemaks keerata ei anna. Autol on tavaline kont, mitte automaatne kliimaseade.

Minu punasel 2.8q 100-l oli automaatne kliimaseade ja see parempoolne rullik oli tähistatud lihtsalt täis ja tühja ringiga nagu vasakpoolnegi. Toimis lihtsalt õhujuurdevooluklapina.

Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 23.04.08 05:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real1
Rullik muidugi on, aga pole punast ja sinist täppi.

on ka sinine ja punane täpp, hommikul keerasin just punase peale:)

ma pakun et kliimata variandis pole seda

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 23.04.08 07:55 Tsiteeri

Mida rohkem seda teemat lugeda, seda rohkem naerda saab :D Kas keegi suudab olemasolevate postide põhjal luua täit selgust? :D Üks räägib või oletab üht, teine teist, kolmas kolmandat :D Vaene teema algataja peaks vist antud hetkeks peast juba paks olema :D AC's on harukordne oskus üli lihtsad asjad ülimalt keeruliseks ajada, nagu tuumafüüsika käib :D

Hea auto on palju autosid...
vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu

postitati 23.04.08 13:09 Tsiteeri

Tule taevas appi!Kondiga on seal ühist ainult niipalju, et kui Sul on kont peal siis rulliku ühes asendis tuleb sealt külm õhk läbi ja teises mitte ,sama kehtib ka sooja õhu puhul.:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 27.04.08 20:43 Tsiteeri

kas ei ole mitte nii et ühel (punane) juhul tuleb õhk läbi soojendus radika ja teisel (sinine) juhul võtab õhu otse õuest?
vähemalt mina olen nii aru saanud asjast ja seda vahet küll ise tähele pole pannud et ainult parempoolsest suunajas midagi muutub
minu meelest kõik need 3 ikkagi reageerivad ühte moodi :)

võib olla peksin täiega segast praegu aga mulle on see asi nii tundunud :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
reikar
huviline

Registreerunud 17.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.04.08 13:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Driver
kas ei ole mitte nii et ühel (punane) juhul tuleb õhk läbi soojendus radika ja teisel (sinine) juhul võtab õhu otse õuest?
vähemalt mina olen nii aru saanud asjast ja seda vahet küll ise tähele pole pannud et ainult parempoolsest suunajas midagi muutub
minu meelest kõik need 3 ikkagi reageerivad ühte moodi :)

võib olla peksin täiega segast praegu aga mulle on see asi nii tundunud :)

Just nii see ongi :) lõpuks vastus käes

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 44.5% - SQL: 55.5%]