probleem piduritega
Audi A4 1.8quttro 1996a.
Mul on selline mure, et tavalisel normaalsel pidurdamisel mitte libedal teel kirusel 30 km/h täitsa peatuseni hakkavad tööle ABS-id, aga ei pea! Kõige
hullem on see, et kui ma hakkan sõitma, siis sama piirkonnal ~30km/h auto hakkab ise pidurdama 1-2 sekundi jooksul. Probleem tekkinud 1,5 a. tagasi
pärast kahe esisilla rattalagrite, ühe taga rattalagri, rolli otsate ja ühe sarniri vahetamist. Ja ma arvan et nad vigastasid midagi, nad ei suutnud
leida milles on see uus probleem ja ütlesid, et see ei ole nende viga(Mego Servi-ei soovita pöörduda nende poole).
Käiasin Forss-isse remondima, nad teegid diagnostikat ja ütlesid,et kõik on korras, aga ühel rattal on mingi tõkke (või takkistus) suurem ja võib
andureid vahetada, aga sel ajal ütlesid kõik töötab normaalselt.
Siis kolm korda käisin remondima Audihoolduses, esimest korda nad teegid ABS või piduri süsteemi diagnostikat ja ütlesid ka et kõik on korras, teist
korda ma palusin et nad teeksid proovi sõidu ja diagnostikat poole vaja, sest ta ei näita mitte midagi, ei tea kuidas aga nad parandasid kõike ja väga
odavalt. Möödus kolm kuud ja sama probleem ilmus uuesti. Viisin oma autot uuesti Audihooldus remondile, nad tegid uuesti diagnostikat ja ütlesid et
kõik on korras ja nad ei tea milles on probleem.Soovitan nendele lüüa andmebaasi, kus nad hakkavad täpselt kirjeldada
|