Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Teekonna komp. / keskmine kütuse kulu (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1631)
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 04.03.04 08:29 Tsiteeri
Teekonna komp. / keskmine kütuse kulu

Ei osanud seda teemat mujale panna... aga: kas keegi on tähelepannud, et kompuutril keskmine kütuse kulu nö. nullib end ise ära? Sõidan - vaatan, kütuse keskmine näiteks 9,5/100'le. Siis mingi suvalise aja möödudes 9,0!!! Ning siis hakkab end sealt taas üles ajama.
Omal jäänud mulje, et see juhtub iga 1 000 km möödudes, aga täpselt kontrollinud ei ole.
Kas see võib olla reaalne?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.04 08:40 Tsiteeri

No see sõltub ju täiesti kuidas sa vajutad - kui rohkem, siis ka kulu suurem ja vastupidi. Mul näiteks linnas tõuseb asi ka suht märgatavalt, kuid maanteel jälleig langeb mõne võrra. See tuleb sellest, et linnas on ju rohkem paigaltvõtte ja kiirendamisi ja ka kütust kulub siis ju rohkem, maanteel aga kiirus ühtlane ja kulu ka väiksem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.04 08:49 Tsiteeri

Ei, see on nii, et sõidan, vaatan - 9,5 /100.
Siis vaatan näiteks 50 km pärast uuesti - 9,0/100. Siis veel 50 pärast - 9,2/100.
See siis näiteks maanteel, kus kulu ühtlane. Ning see esineb suht arva - omale jääb mulje, et iga 1000 km järel ta nagu viskab end 9,0 /100 näidule ning hakkab siis taas sealt end üles kerima.
Käega nullimine - siis paneb päris nulli. Aga just see, et hakkad sõitma - 9,5, siis X aja möödudes 9,0/100. Ta ei saa end 0,5 jagu alla ajada 50 km läbimisel.

Kotkas
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3

postitati 04.03.04 08:55 Tsiteeri

No see on ju täiesti normaalne, et keskmine kulu kõigub pidevalt. Saa ei sõida ju stabiilselt mitte kunagi. Eriti linnas, kus sa ainult kiirendad ja aeglustad jälle. Minu meelest on tal mingi oma aeg, kus ta teeb arvutuse. Ehk siis uuendab oma näitu.

margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.04 08:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Ta ei saa end 0,5 jagu alla ajada 50 km läbimisel.

No kui suht erinevad sõidumeetodid on, siis ikka saab!
Samas võib ka mingi kala sul olla seal :S Ehk keegi teab, kust see kulumõõtur oma signaali võtab? Saaks ise ka targemaks kui teaks

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 04.03.04 08:56 Tsiteeri

Mina sõidan enamasti linnas. Ja keskmist kulu näitab umbes 12,5. Otsaga tallinnast paidesse kukkus 9,5 peale. Paide vahel tiirutades tõusis üle 10'ne ja linna tagasi jõudes näitas alla 9. Ainult maanteel ühtlaselt sõites keskmine kusagil 7,5- 8,5. Nii kui paar ägedamat möödasõitu teha hakkab näit kohe tõusma. Ja kui ühtlaselt kulgeda jälle kukub vaikselt.
Muidugi on imelik see, et ta 9,5'lt kohe 9 peale kukub? Peaks ikka vahepealseid numbreid ka näitama ju.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 04.03.04 09:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja margus
Tsitaat:
Ta ei saa end 0,5 jagu alla ajada 50 km läbimisel.

Samas võib ka mingi kala sul olla seal :S Ehk keegi teab, kust see kulumõõtur oma signaali võtab? Saaks ise ka targemaks kui teaks

Motronicu puhul peaks kompu keskmist küttekulu arvestama pihustite avatuse aja järgi. KE 3 jetronik vist pritse pea küljes oleva potensioka järgi, see muudab pinget, mille järgi aju teab, kui avatud õhukulumõõturi plaat on vms.

Kokku rohkem, kui 1100 hobust
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.04 09:07 Tsiteeri

Ta reageerib küll sõidustiililie, ehk kui näiteks värske paks lumi ning siis mõnuga Audi läbimisvõimet kasutada, siis kulu tõuseb, maantee peal langeb (Pärnu -> Tartu otsal näiteks 9,7 -> 9,4). Aga siis järsku 9,0 ning sealt hakkab vaikselt tõusma. Eile päeval just vaatasin - 9,0! jälle. Panen odomeetri näidu kirja, ning proovin jälgida, mis toimub.

Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 04.03.04 09:24 Tsiteeri

mul on samamoodi ennast nullinud. aga mul teeb nii, et nagu kogu kompule teex restardi, kõik keskmiste näitajate mõõdikud on nullitud. ei ole mingit seaduspärasust välja lugenud, aga iga nädal seda ei juhtu.

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.04 10:22 Tsiteeri

Mul nullib ainult keskmise kulu lugeja, muud ei muutu. Ma ei ole kindel selles 1000 km asjas, aga muud välpa ega põhjust ei oska ka välja mõelda.

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.12 06:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Reix
mul on samamoodi ennast nullinud. aga mul teeb nii, et nagu kogu kompule teex restardi, kõik keskmiste näitajate mõõdikud on nullitud. ei ole mingit seaduspärasust välja lugenud, aga iga nädal seda ei juhtu.

Otsisin ja otsisin ning see teema tundus kõige sarnasem minu probleemiga. Ka minul on hakanud nullima kogu kompuutrit ütleme kuus korra ise. Nullib ta aga käivitus hetkel. Midagi lühises?

Kompuutriga seoses meenub veel üks viga või iseärasus, nimelt see koht kus peaks nägema palju veel sõita saab selle küttega-need numbrid jooksevad reaalse km ja 1800km vahel edasi tagasi pidevalt.
Kompu õhtal?

Autoks Audi 200 20v

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Toomas15
huviline

Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C5

postitati 26.04.12 12:52 Tsiteeri

Mina olen täheldanud, et need keskmise kulu näitajad on alati erinevad kui auto käivitad. Jooksev info on displeil ja eks siis kui mootor seiskub ta arvutab sulle järgmise käivituse ajaks ette palju eelmise reisi keskmine oli.Siis oskad enda jala raskust juba muuta või jätkata samas vaimus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.0% - SQL: 74.0%]