Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: kommutaatori jamad ja vastus ML ile. (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 861)
roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.08 09:01 Tsiteeri
kommutaatori jamad ja vastus ML ile.

Kuna ma seda kirja saata ei oska siis vabandan kõigi ees ja vastaks ka ML kirjale. 1. jama mootor jäi seisma pärast käivitamist ja enam käima ei läinud mitu päeva. Siis vahetasin kommutaatori omast tarkusest ära ja auto sõitis mõne kuu. 2. Siis jäi auto uuesti seisma, käivitamisel läks paar korda käima, erinevatel päevadel ja lühiajaliselt. Viisin remonti ja seal oli 2 tundi ja öeldi midagi ei leitud aga käima läks ja käib. Viisin auto ära ja sain sõita nädala. 3. mootor jäi jälle seisma. Enam häält sisse ei võtnud käivitasin mitmel päeval. Viisin remonti ja sealt öeldi nendel läks auto kohe käima, ma ütlesin las seisab õue peal siis proovigu uuesti ja oligi nii, et uuesti enam käima ei läinud. Siis need jamad hakkasid hallanduri viga ei olnud see tehti kohe kindlaks. Pritsungit ka järgi ei võtnud. Siis kahtlustati juht plokki. Sai siis aju teise auto peal kontrollitud oli korras. Lõpuks leiti, et ikka kommutaator. Vahetati koos süütepooliga ära sest arvati vigane süütepool rikubki kommutaatori ära. Nüüd olen sõitnud 2 kuud. Nüüd siis ML ma ei oska selle kohta midagi ütelda kui lükates käima läheb. Võib ainult olla, et käivitades ei hakka vigane kommutaator vähese voolu tõttu tööle või on mingi muu viga. Tuleks ikka kuskile asjaliku mehe juurde viia sealt saab selgust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ML
huviline

Registreerunud 28.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100CD ,MB Vito 111CDI

postitati 03.04.08 12:53 Tsiteeri

Mnjah,kummaline ongi see, et kui ta viia mingi teadjama mehe juurde ,siis vana raibe käib kui kell! Arvutit ei saa ka taha panna,kuna on vana(2.0i 85kw 92a.) Kui kellelgi koidab midagi,antku julgelt teada!

Auto ise teeb nii: hommikuti läeb tavaliselt poolest pöördest käima,mnt peal sureb vahest lambist välja,ristmiku peal jääb seisma ja enam käima ei lähe starterist, kui lükkad läeb kohe käima?

tark ei torma
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.3% - SQL: 83.7%]