anttiu
huviline
Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 TDI Quattro '09
|
postitati 06.03.08 21:46
|
|
|
Naviplus TV heli
Mureks see, et telekat vaadates tuleb heli ainult vasakust kanalist. Mõtlesin, et põhjuseks Eesti telekanalid kuid nüüd ühendasin taha ka DVD mängija
(AV sisendi kaudu läbi TV ploki) ja sellega sama jama. On kellegil head nõu, kuidas antud probleem lahendada? Kas põhjus võib olla vale heli-pildi
standardis või mõnes muus setingus? Autoks 2002 a. A8 ja seadmeks naviplus.
|
|
|
badog
huviline
Registreerunud 18.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: S6 C5 Avant 4,2 V8 250 kW
|
postitati 07.03.08 07:48
|
|
|
uuri heli sätteid... võimalik et seal viga...
A6 C4 Avant 1.8 92 kw 1997 a. ; A4 B5 Avant 1.8 92 kW 1997 a. ; A6 C5 Avant quattro 2.5 tdi 132 kW 2000 a. ; A4 B5 quattro 2.8 142 kW 1997 a. ; S6 C5
Avant quattro 4,2 250 kW 2000 a. A4 B5 Avant 1.8 TQ 132 kW 2000 a.
|
|
|
|
anttiu
huviline
Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.03.08 08:01
|
|
|
Olen uurinud ja puurinud...TV funktsiooni alt ei anna üldse mingeid sätteid välja peale kanali standardite .... või ma lihtsalt ei oska üles leida
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
|
anttiu
huviline
Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.03.08 08:05
|
|
|
Ei ütleks...mul võimendiga kõik vinks vonks...CD, telefon, raadio ... kõik tulevad kõikidest kõlaritest puhtalt läbi...ainult TV ei tule
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 07.03.08 08:50
|
|
|
Ok, seda sa kahjuks esimeses postis ei kirjeldanud. No ega siis palju variante pole, järelikult tv-tuner ise ei anna stereo signaali välja (1 kanal
kutu või kehva ühendus).
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
anttiu
huviline
Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.03.08 08:54
|
|
|
No eks näis...Taufi vennad praegu autot lammutamas, vast leiavad põhjuse...aga head soovitused siiski teretulnud.
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
postitati 07.03.08 17:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: anttiu
No eks näis...Taufi vennad praegu autot lammutamas, vast leiavad põhjuse...aga head soovitused siiski teretulnud. | Taufis oskavad
ainult järjest juppe vahetada, et äkki joppab. Tean oma kogemustest rääkida.
|
|
|
anttiu
huviline
Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.03.08 20:07
|
|
|
Taufis uuriti neli tundi ja jõuti järeldusele, et viga peab olema navi seadmes endas...tore teadmine 2 kilo eest.
Õnneks tehti 50% soodust, kuna viga ei suudetud leida ega parandada.
|
|
|
ultra
huviline
Registreerunud 05.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C3 1.8T aeb Quattro
|
postitati 08.03.08 11:46
|
|
|
minu a4 2003 aasta oli sama moodi tartu skoda esinduses kus asub audi service ja viga kätte ei leitud,kuid mul oli muu viga
|
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.03.08 18:58
|
|
|
Taufis uuriti neli tundi ja jõuti järeldusele, et viga peab olema navi seadmes endas...tore teadmine 2 kilo eest.
Õnneks tehti 50% soodust, kuna viga ei suudetud leida ega parandada. | Lühidalt, helista 56259210 räägi asi ära ja võibolla saad abi.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.03.08 19:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaakk
Ok, seda sa kahjuks esimeses postis ei kirjeldanud. No ega siis palju variante pole, järelikult tv-tuner ise ei anna stereo signaali välja (1 kanal
kutu või kehva ühendus). |
Ma küll nüüd peast ei ütle, aga minuteada nendel masinatel on sees väga lihtsad TV plokid, ehk siis mono heli omad, vasaku kanali heli dubleeritakse
paremasse jne (sama ka sisendiga) ehk siis viga võikski peituda TV plokis endas kokkuvõttes.
|
|
|
|
anttiu
huviline
Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.03.08 20:51
|
|
|
Sellisel juhul mängiks mõlemad kõlarid kuid monona või kuidas? Mul mängib ainult vasak kanal.
Taufis leiti, et kõik peaks toimima stereona kuni naviplus seadme endani. Ülehomme vaadatakse seade Tallinnas Remondieksperdis üle (vist ainuke
ametlik koht Eestis, kus see võimalik). Loodan, et leitakse lahendus.
|
|
|
kala
klubiliige
Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0
|
postitati 18.03.08 22:11
|
|
|
No anna siia siis ka teada, minu Multivanis on MFD navi ja peale AV sisendi lisamist siis sama mure, et heli ainult vasakus kõlaris, muud süsteemid
toimivad ilusti stereona.
|
|
|
anttiu
huviline
Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.08 23:45
|
|
|
Käisin Tallinnas Remondieksperdis (Blaupunkti ametlik remondiettevõte Eestis, Keemia 11, 6 543 219) ja nemad said veast jagu 45 minutiga. Viga oli
NAVI seadme taga TV tunerist tuleva juhtme pistikus, kust oli ära murtud parema kanali pin. Nüüd asi toimib stereona
Kala, kas Sul see probleem ainult sisendi puhul ja TV mängib mõlemast kõlarist? Kui jah, siis viga järelikult sisendi liistus, kui ei, siis on ehk
sama mure, mis mul oli.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 21.03.08 06:37
|
|
|
Õnneks tehti 50% soodust, kuna viga ei suudetud leida ega parandada. |
Mina saadaks igaljuhul pikalt need firmad, kes ei suuda viga leida ega parandada, kuid küsivad raha. Iseasi oleks, kui tuvastavad vea, aga sa ei soovi
seda näit. kalli hinna tõttu parandada lasta.
Ma ei saaks iialgi lubada endale sellist asja , et lähen inimese juurde koju, ütlen, et ma ei oska teie nõudepesumasinat ära parandada aga andke
raha.
Sitaks närvi ajab rsk.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.03.08 07:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Ma ei saaks iialgi lubada endale sellist asja , et lähen inimese juurde koju, ütlen, et ma ei oska teie nõudepesumasinat ära parandada aga andke
raha.
Sitaks närvi ajab rsk. |
x2
Olen ühekorra mässanud terve päeva ühe vanema lexusega ning ei suutnud süsteemi sellisena ülesse ehitada nagu vaja oleks olnud ning tegelik töö jäigi
tegemata. Kuda ma nüüd küsin kliendilt raha, et kle ma ei olnud võimeline sinu autosse seda asja selle auto eripära tõttu installima aga aega läks
palju ja maksa nüüd... mkmm... nii ikka ei saa.
|
|
|
|
kala
klubiliige
Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0
|
postitati 21.03.08 08:52
|
|
|
Kala, kas Sul see probleem ainult sisendi puhul ja TV mängib mõlemast kõlarist? Kui jah, siis viga järelikult sisendi liistus, kui ei, siis on ehk
sama mure, mis mul oli. |
Mul on VW MFD ( eks ta miingi analoog ole audi omadele ka ) mis muidu peaks näitama ainult nav pilti, kuid sinna lisa bloki lisamisega saab AV
sisendi. Muidu kõik raadiod ja asjad mängivad ilusti stereos kuid AV sisendi kaudu kõik asjad mängivad monos, ainult vasakus kõlaris. Algul arvasin,
et on selle bloki viga ja see vahetati mul juba ära, kuid viga jäi samaks.
Eks pean ka sinna esindusse sammud seadma.
|
|
|
anttiu
huviline
Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.03.08 11:34
|
|
|
Astu läbi jah...eelnevalt võid vaadata igaks juhuks pistikud keskkonsooli seadme tagant üle ... minul oli see viga silmaga tuvastatav...närvi ajab
see, et Taufi vennad seda ei näinud...peab vist minema nendega nüüd maid jagama...
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.03.08 11:38
|
|
|
Astu läbi jah...eelnevalt võid vaadata igaks juhuks pistikud keskkonsooli seadme tagant üle ... minul oli see viga silmaga tuvastatav...närvi ajab
see, et Taufi vennad seda ei näinud...peab vist minema nendega nüüd maid jagama... | Suht lootusetu ettevõtmine, nad seal ju
süüdimatud Aga igal juhul edu.
|
|
|