Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Miinuskraadid term, näidikul. (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 2349)
Smileman
huviline

Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi a4 1.8t

postitati 04.02.08 16:59 Tsiteeri
Miinuskraadid term, näidikul.

Kui autot käivitan siis termo näidikul viskab vaheldumisi erinevaid suuri(-21;-40 jne) miinus kraade.
Mida see tähendab.:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 04.02.08 17:24 Tsiteeri

Andur hakkab otsa lõppema. Vanemate audide viga on see, et andurid lõppevad ära ja siis näitavad enamus ajast olenematta aastaajast -45 või -40 kraadi :D

Muidugi võid üle kontrollida üle ka anduri pistiku mis asub andurist umbes 30-40cm mööda juhet ülespoole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kairo
huviline

Registreerunud 11.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2.5 tdi 1996a

postitati 04.02.08 17:28 Tsiteeri

Mul tegi sama asja siis kui akus oli voolu vähe. Nüüd aku ja käivitus probleemid lahendatud ja enam sellist jama pole olnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Smileman
huviline

Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.08 17:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kairo
Mul tegi sama asja siis kui akus oli voolu vähe. Nüüd aku ja käivitus probleemid lahendatud ja enam sellist jama pole olnud.

aku väga hea

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Smileman
huviline

Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.08 17:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: j2mis
Andur hakkab otsa lõppema. Vanemate audide viga on see, et andurid lõppevad ära ja siis näitavad enamus ajast olenematta aastaajast -45 või -40 kraadi :D

Muidugi võid üle kontrollida üle ka anduri pistiku mis asub andurist umbes 30-40cm mööda juhet ülespoole.

et mis sa siis kokkuvõtteks soovitaks teha

Smileman
huviline

Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.08 17:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Smileman
Tsitaat:

et mis sa siis kokkuvõtteks soovitaks teha

ja kui andur hakkab otsa saama siis mida sellega teha

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 04.02.08 17:57 Tsiteeri

Välja vahetada muidugi :D

Audi pole lihtsalt auto - Audi on stoori omaette :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Smileman
huviline

Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.08 17:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
Välja vahetada muidugi :D

:cool:

OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a

postitati 05.02.08 06:36 Tsiteeri

endal oli sama jama. Aitas pistiku nokkimine. Anduri vahetust saab ka odavamalt võrreldes orig. anduri hinnaga. Täpselt ei mäleta kuid kuskilt lugesin mis sinna anduri sisse sobib... Kui huvi on, sis ehk otsin välja selle lehe uuesti

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 05.02.08 06:49 Tsiteeri

Vahetasin oma autol jagaja kaant. Seal kõrval oli ka mingi pistik, mille ma eest võtsin, et ligi pääseda(2,0 doch mootoril on jagajakaas päris peidus). Kui kõik korras, panin pistiku ka tagasi ja panin auto käima- näitas ka korraks -40 ja siis läks õige +2 peale.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.08 10:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: OnuJack
endal oli sama jama. Aitas pistiku nokkimine. Anduri vahetust saab ka odavamalt võrreldes orig. anduri hinnaga. Täpselt ei mäleta kuid kuskilt lugesin mis sinna anduri sisse sobib... Kui huvi on, sis ehk otsin välja selle lehe uuesti

Mul oli temp anduri pistik vett täis millegipärast. Enne autot ostes asi toimis, ning päev peale ostu hakkas junnima. Ostsin juba teise anduri (mis nüüdseks müüdud). Hakkasin vahetama ning siis selguski et pistik vett täis. Pärast selle puhastamist hakkas nagu näitama uuesti...

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 05.02.08 15:41 Tsiteeri

Foorumis on müüa kasutatud temp andur.

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=49140#pid289596

Kui pistikut kontrollid siis puhasta/kraabi ilusti oksiid klemmide pealt maha ja vaata et pistik läheks tihedalt, mitte vabalt kokku . Sellisel juhul ei pruugi juhtmed korralikult ühendust anda ja siis näitabki sul kelladeblokis aiateibaid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Smileman
huviline

Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.08 16:50 Tsiteeri

Tsitaat:

Kui pistikut kontrollid siis puhasta/kraabi ilusti oksiid klemmide pealt maha ja vaata et pistik läheks tihedalt, mitte vabalt kokku . Sellisel juhul ei pruugi juhtmed korralikult ühendust anda ja siis näitabki sul kelladeblokis aiateibaid.

no ok aga milline ja kus see pistik on??:cool::(

OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.08 16:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

pistik peaks asuma veepaagist vasakul pool. mul ta lihtsalt ripub seal... Andur ise on esipamperi küljes. natuke piilud, siis näed ära kus asub. pistik on ehk 60cm kaugusel andurist kui mööda juhet anduri poolt pistiku poole minna. Loodan, et said midagi aru :)

ukuke
huviline

Registreerunud 05.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Allroad

postitati 05.02.08 17:15 Tsiteeri

a6 c5 on hakanud fahrenheite näitama päevapeale tulevad celsjused tagasi

Smileman
huviline

Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.08 17:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: OnuJack
Tsitaat:
Tsitaat:

pistik peaks asuma veepaagist vasakul pool. mul ta lihtsalt ripub seal... Andur ise on esipamperi küljes. natuke piilud, siis näed ära kus asub. pistik on ehk 60cm kaugusel andurist kui mööda juhet anduri poolt pistiku poole minna. Loodan, et said midagi aru :)

mnjaa seal on jah mingi asi juhtme küljes,mul pamper kaks korda lahti tulnud(kinnitus ostes pees).ja seal midagi rippus.Aga veepaak,mmmm deem ma olen loll,,mis veepaak.Sry:(

Smileman
huviline

Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.08 17:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ukuke

mul c4;)

Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 05.02.08 17:47 Tsiteeri

Tsitaat:

Sama seis oli mul. Kusjuures võis näidata seda absurd miinust suvaliselt. Mingit seaduspärasust ei täheldanud. Peale aku vahetust (paar kuud möödas) ei ole kordagi näinud seda enam.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Smileman
huviline

Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.08 17:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raika
Tsitaat:

Sama seis oli mul. Kusjuures võis näidata seda absurd miinust suvaliselt. Mingit seaduspärasust ei täheldanud. Peale aku vahetust (paar kuud möödas) ei ole kordagi näinud seda enam.

mul kui näitab siis ainult käivitus hetkel korra -12 siis nt. -40 ja siis tavaline kraad kui käima läheb.mudu töötamise ajal kõik ok

Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 05.02.08 17:56 Tsiteeri

Minu väljendusviga. Sorry! Suvalisuse all mõtlesin siis seda, et vahel nätas hommikul esimesel käivitusel, vahel mitmel käivitusel päeva jooksul, vahel mitme päeva jooksul mitte miskit.
Toimus see näitamine siis peale mootori käivitumist hetkel kui displayl tuli "pilt ette" ehk käivitus momendil nagu Sina ütled . Jah, töötamise ajal kõik OK.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Smileman
huviline

Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.08 17:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raika
Minu väljendusviga. Sorry! Suvalisuse all mõtlesin siis seda, et vahel nätas hommikul esimesel käivitusel, vahel mitmel käivitusel päeva jooksul, vahel mitme päeva jooksul mitte miskit.
Toimus see näitamine siis peale mootori käivitumist hetkel kui displayl tuli "pilt ette" ehk käivitus momendil nagu Sina ütled . Jah, töötamise ajal kõik OK.

:cool:minul just siis kui käivitan,peale seda kohe tavaline taks

andriu
huviline

Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6c6

postitati 05.02.08 21:35 Tsiteeri

aga milles siis probleem?
kas see, et ta pool sekundit -40'nd näitab käivitamisel?
see on suur viga kindlasti:D

Smileman
huviline

Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.02.08 04:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andriu
aga milles siis probleem?
kas see, et ta pool sekundit -40'nd näitab käivitamisel?
see on suur viga kindlasti:D

irw jah,aga kui see nii ei peaks olema siis järelikult miski selle põhjustab,ma ei tea kuidas sinuga on aga mulle meeldib kui mu auto on korrav,või siis et ma tean mis tal viga on.

a4 1.8t
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.02.08 09:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: ukuke

mul c4;)

vabandust - oleks võinud väheke täpsustada - klaasipesu vedeliku paaki mõtlesin selle "veepaagi" all siis :) Vasakule sellest jääb ta siis, kui asud auto ees ja näoga mootori poole.

Selle displey enda külge läheb 5 juhet muidu - sai sellel alles hiljuti tasutavalgus ära vahetatud...

OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.02.08 09:05 Tsiteeri

vb olla tähendab seda, et andur hakkab ära koolema vaikselt (nagu ühes varasemas postituses mainiti)... :)

Oleks hea sul mõne teise anduriga katsetada - sellisega mis ei tembuta niimoodi... Kui ikka jahub, siis viga kuskil mujal (kaabeldus, displey).

On see sul kogu aeg nii teinud või hakkas peale mingit juhtumit/tegevust nii käituma? Vb olla liiga palju peksa saanud see süsteem nende pamperi eest ära kukkumistega...

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 36.3% - SQL: 63.7%]