Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: kellel on xenonid temperatuuriga 6000k (Vastuseid: 44 | Vaatamisi: 3958)
draakon666
huviline

Registreerunud 03.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2015a

postitati 29.01.08 19:21 Tsiteeri
kellel on xenonid temperatuuriga 6000k

plaanis endale ka panna xenonid aga ei tea kas panna 6000k või 4300k. ei tahaks nagu väga sinakaid ka et äkki kellelgi on tartus endale pannud kas 4300 või 6000 et tahaks oma silmaga vaadata millised on siis tean millised endale panna?! äkki keegi saab aidata

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 29.01.08 19:40 Tsiteeri

Mul on 4300k. Eile just panin uued. Mul oli üks 6000k kah üle aga kahjuks viskasin vist ära :(

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 29.01.08 19:49 Tsiteeri

4300K minu soovitus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 29.01.08 20:26 Tsiteeri

5000K, kui kahe heinakuhja vahel valida ei oska. ;)

Mul on 6000K ja ei ütleks, et nii sinine on, et mitte midagi ei näe.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
draakon666
huviline

Registreerunud 03.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.08 20:38 Tsiteeri

aga äkki keegi viitsiks tartus korra kokku saada kunagi et tahaks ikkagi oma silmaga näha mis miline ikka on ;) nagu öeldakse et oma silm on kuningas :)

laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.08 22:18 Tsiteeri

Ma soovitaks kah 4300k. Ma võin 4300 demoda sulle, tel. on mul profiilis. Helista soovitatavalt siis õhtupoole et midagi võrrelda kah näeks. Sebi keegi 6000k pirnidega kah ja ongi olemas.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.08 22:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: draakon666
aga äkki keegi viitsiks tartus korra kokku saada kunagi et tahaks ikkagi oma silmaga näha mis miline ikka on ;) nagu öeldakse et oma silm on kuningas :)

Oma silm on kuningas tõesti aga lisainfoks juurde, olen paigaldanud kolm 6000K xenonit ning samapalju 4300K omasid, 100% valik jääks minul 4300 peale, puhtam ja muretum igas mõttes :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.08 22:28 Tsiteeri

Muidu on netis pilte kah võrdlustest, aga jah enda silmaga saab ikka palju parema ettekujutuse. Pilti võib mitut erinevat moodi teha nii et nad võivad samasugused välja näha peaaegu.

Ja niipalju ka veel, et kõikides tehasest xenonitega välja tulnud autodes on 4300k. Ja kui sa nüüd mõtled et need näevad ju päris sinised välja, siis asi ei ole mite pirnides vaid luubi optikas. See sinine on lihtsalt optiline pete. Tuled paistavad sinisemad kui neid vaadata ülevalt alla e. siis cut-offist ülevalt poolt. Kui tuledesse otse sisse vaadata või altpoolt siis on nad ikka valged.

Kes täpsemalt vaatand on kui tuled näitavad seinale, siis eriti just uuematel on täpselt piiri peal kus valgus ära lõigatakse selline sinine joon. See on justnimelt see optika pete. Mõnel autol on rohkem mõnel vähem.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 30.01.08 06:09 Tsiteeri

Ise olin just hiljuti sama valiku ees ja valisin ikkagi 6000K.
Näitab hästi ja ilus ka.Kergelt sinakas-valge.

laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.08 06:26 Tsiteeri

Tegelikult on mul endal ka huvi veits. Et keegi võiks demoda oma 6000k kah. Mul oli varem 8000k ja sis sõitsin nagu smurf ringi :D Nüüd 4300k ja näeb palju rohkem ja on normaalsem kah :P

olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Golf IV 1,9TDi 4Motion Variant

postitati 30.01.08 06:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
5000K, kui kahe heinakuhja vahel valida ei oska. ;)

Mul on 6000K ja ei ütleks, et nii sinine on, et mitte midagi ei näe.

sama siin. algul tundus veitsa imelik, sest vanad olid ikka päris kollased aga nüüd nagu ei oskakski enam ilma sõita :D

Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!

www.alunaut.ee kõik alumiiniumi tööd (tegemist siis merealumiiniumiga)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
XraunoX
huviline

Registreerunud 09.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,8Q

postitati 30.01.08 06:45 Tsiteeri

6000K ja rahul

Probleemide lahendaja rehvi ja velje maailmas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 30.01.08 07:03 Tsiteeri

Mina kasutan 5000K pirne ja kellelegi need ette pole küll veel jäänud.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mennu
huviline

Registreerunud 22.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 30.01.08 19:02 Tsiteeri

6000k ja igati rahul ostsin kaugtulele ka sinakad osramid, mingi uue põlvkonna pirn pidi olema olen rahul .sõpsil 4300k kuid pole võrrelnud peaks võrdlema...

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 30.01.08 19:29 Tsiteeri

Kui 2 autot kõrvuti on ja tuledevihk seinale langeb, näevad 4300K-sed 6000K kõrval ikka maru kollased välja. :P Nii et jah, taustsüsteemi küsimus.

PS. Kelvin on alati suure K-ga!

lynx
klubiliige

Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 30.01.08 19:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Kui 2 autot kõrvuti on ja tuledevihk seinale langeb, näevad 4300K-sed 6000K kõrval ikka maru kollased välja. :P Nii et jah, taustsüsteemi küsimus.

Sai siin nädal tagasi proovitud 5000K ja 4300K pirne, st. ühe auto küljes. 4300K tundus silmale päris kollane 5000K kõrval. Mõlemal juhul olid Osrami pirnid, mitte mingid suvalised järelturu omad. Olen ise teinud testi, zajusi 5000K ja kõrvale täiesti suvaline hiinakas 4300K (vähemalt kahe eri tootja omad), mõlemad luupide sees ja tuled suht uued. Silmaga ei teinud mingit vahet. Ei usu ka, et hiinakad viitsivad eriti pingutada 5000K ja 4300K tegemisele. Kleebivad lihtsalt 5000K erinevaid kleepse peale.

Lisaks . . . ükspäev saab see pull kindlasti läbi. Hea tuttav kellele sai 6000K LC120 paigaldatud, sai korduva ülevaatuse ära. Ta muidugi sõidab päeval udukas + lähi koos ka. Samas tean teist juhust siinkandis kus xenoniga korduv on saadud. See on ainult aja küsimus millal enamus patrulle selle selgeks saavad. Ka selle, kas on tehase oma või mitte.

Rule: Do your homework or suffer the consequences !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.08 20:15 Tsiteeri

Mnjh, see on suhteline jah. Oleneb täiesti kah kuskohast sa vaatad. Täna tegin testi, alati kui tulede peale vaatan ei helgi nagu sinist eriti. Pigem valged. Lasin sõbral siis vastu sõita (ka selle eesmärgiga et olla kindel et ei pimesta) ja siis ikka viskas sinist küll. Teatud nurga all valgus murdub ja tuleb selline sinakas toon välja.

Kollasem kui 6000K on ta kindlasti, seda võib ka Kelvini kuskilt graafikult vaadata, kuid 6000K ei ole ka enam valge vaid pigem sinakam. Ja ma ei ütleks et 4300K oleks kole. Tehase xenoniga autodel on kõigil sellised ja linnapildis ei ütleks et näeb kollane v rõve välja. Peale selle valgustavad nad kõige rohkem, sellepärast neid tänaseni kasutataksegi. Mind juba häirivad pigem need 8000K vennad jne, ärritab silmi palju rohkem. Enamasti neil tuled paigast kah.

Ja üleüldse tundub et miks enamus inimesed endale xenoneid ette panevad on see et lihtsalt lahe ja sinine oleks..

draakon666
huviline

Registreerunud 03.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.08 20:45 Tsiteeri

sai täna siis oma silmaga vaadatud 4300K ja tänud siis laur-le. oleks soov veel vaadata 6000K ka. et kui juhul tartus kellelgi on sellised pandud siis andke märku ja võiks korra kuskil kokku saada!!

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 31.01.08 06:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lynx
Tsitaat:

Lisaks . . . ükspäev saab see pull kindlasti läbi. Hea tuttav kellele sai 6000K LC120 paigaldatud, sai korduva ülevaatuse ära. Ta muidugi sõidab päeval udukas + lähi koos ka. Samas tean teist juhust siinkandis kus xenoniga korduv on saadud. See on ainult aja küsimus millal enamus patrulle selle selgeks saavad. Ka selle, kas on tehase oma või mitte.

Kas on siis mingi seadus ka,mis keelaks näit. 6000K pirne kasutada,kui autol tehasexenon?

laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 31.01.08 07:26 Tsiteeri

faqlight.carpassion.info

Tsitaat:

Who is OE manufacturer of HID bulbs?

Philips and Osram are the ones widely used in cars in North America/Europe. (GE is still trying to get their feet into car manufacturers budget.) They come with standard 4100K color temperature only. This is the only legal HID bulb color temperatire under DOT/ECE regulations. Many projector headlights in upscale vehicles may look like they have higher Kelvin rating, but that is an optical effect

Ilmselt eestis ei ole mingit sellist seadust mis keelaks sul 6000K või 8000K pirni panna. Aga ma olen näiteks saksa müüjatel näinud märget 6000K pirnide kohta et ainult showautodele mõeldud.

Ilmselt kunagi läheb asi siinkandis kah karmimaks.

rando87
huviline

Registreerunud 07.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.03.08 19:21 Tsiteeri

Mul ka 6000K bi-xenon,aga nüüd väike mure! Üks pool enam ei põle! Ei tea kas on blokk läbi või on pirn läbi?
Kaugtuled põlevad mõlemad! Võtsin pirni välja(see mis ei põle) ja pimedas märkasin,et see toru mis lähituli on see vilkus ja oli seest valgeks läinud! Mis teie arvate kas on siis pirn läbi?

Ja kust kohast saaks eraldi uusi pirne osta?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andriu
huviline

Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6c6

postitati 13.03.08 20:19 Tsiteeri

6000 näeb parem välja, kui 4300
ise valisin 6000 ja valgus on erevalge õnalt sinakas ja see näeb väga hea välja

kui tahad uut pirni, siis võta jyrisooga ühendust

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rando87
huviline

Registreerunud 07.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.03.08 20:28 Tsiteeri

Sorry,mõtlesin siiski tartu piires uut pirni leida;)

Ei tahaks kahe pirni pärast tallinnasse põrutama hakata kohe:P

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.03.08 08:32 Tsiteeri

On ju olemas Cargo ja ka Eesti post, kes rõõmuga väikese raha eest asju transpordivad. Kontrollitud, toimib :).

villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 14.03.08 09:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andriu
6000 näeb parem välja, kui 4300
ise valisin 6000 ja valgus on erevalge õnalt sinakas ja see näeb väga hea välja

Minu arust on K6000 ikka väga sinine, võib isegi öelda lillakas. K4300 on tee peal küll valge, aga põlevale lambile peale vaadates tundub ka see väheke sinakas. Ja K6000 hakkab ka korravalvuritele rohkem silma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 51.9% - SQL: 48.1%]