Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Nokia CK-15W handsfree komplekt (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1339)
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 25.01.08 01:37 Tsiteeri
Nokia CK-15W handsfree komplekt

Link

Kas keegi on paigaldanud selle enda Audile, või mõnele muule masinale? Kuidas sel helikvaliteet on.

Kasutusjuhendis on kirjas et saab ka auto kõlaritesse lasta kui makk seda toetab. Concert II on selline võimalus olemas või mitte?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
marcopolo
huviline

Registreerunud 07.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: B4 2,6 V6 96

postitati 25.01.08 10:29 Tsiteeri

Endale sai mingi aeg paigaldatud suts vanem mudel (CK-1W oli vist , ilma ekraanita) ja toimib siiamaani suht hästi.Kõlari paigaldasin kindalaeka alla paremale poole ning kuuldavus on normaalne.Läbi kõlarite peaks helikvaliteet kindlasti parem olema.

http://images.spritmonitor.de/298741.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 25.01.08 12:14 Tsiteeri

http://www.kermet.ee/index.php?action=8&sub_id=&id=4857

http://www.kermet.ee/index.php?action=8&sub_id=&id=5605

Soovitaks alternatiivina proovida Parrotit, endal kogemus selle vanema mudeliga (mustvalge ekraan), toimib väga hästi, automaatne sünkroniseerimine toimib hästi, häälvalimine on OK asi (sarnaste nimede puhul võib pehmet panna), ühendamine on imelihtne (ISO pistikule makile vahele), nupud kuluvad pideva kasutamisega ära aga muidu OK. Mingi foorumi leidsin ka kui endal abi oli vaja (softi uuendamine) ja seal kõik teemad lahatud.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.08 14:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
http://www.kermet.ee/index.php?action=8&sub_id=&id=4857

http://www.kermet.ee/index.php?action=8&sub_id=&id=5605

Soovitaks alternatiivina proovida Parrotit, endal kogemus selle vanema mudeliga (mustvalge ekraan), toimib väga hästi, automaatne sünkroniseerimine toimib hästi, häälvalimine on OK asi (sarnaste nimede puhul võib pehmet panna), ühendamine on imelihtne (ISO pistikule makile vahele), nupud kuluvad pideva kasutamisega ära aga muidu OK. Mingi foorumi leidsin ka kui endal abi oli vaja (softi uuendamine) ja seal kõik teemad lahatud.

Ei meeldi mulle see et nupud on displei küljes. See disp. pidi üsna nigela kinnitusega kah olema. Nokia sümpatiseerib kuidagi rohkem :P

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 26.01.08 00:04 Tsiteeri

parrot on selline universaalne(telefonide osas) aga see uus nokia on just nokia telefonide jaoks tehtud. menüüd ei ühti teistega. heli on väga hea. touaregil on makil telefoni sisend olemas näiteks, aga concert2 kohta ma jään vastuse võlgu hetkel.

HF'ga ma soovitaks natuke oodata, kohe-kohe on alpinel tulemas vägev HF mis juhib ka ipodi(või siis vastupidi :) ). väga asjalik asi tundub.

alpine usa

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.08 07:43 Tsiteeri

Jah sellepärast ma vaatasingi nokiat, mulle meeldib kui kõik on nagu ühe tootja omad, sobivad kokku. Teist telefoni ma niipea ei osta kah.

See alpine oma jah vastupidi :P iPod interface mis on ka HF :D Kardangi seda et seal on rohkem ipodi kui telefoni manti. Tundub et on keskendatud väga sellele ipodile ja telefon nats kõrvale jäänud. Isegi seal demos oli telefoni kohta ind mingi väike lõiguke.
Ja teine asi, sa seda displeid keerasid ka seal? Jube kobakas on ikka. Ma tahan just väikse displeiga, isegi sel nokia omal on nii ja naa juba. Et mul mingi jorn kuskil armatuuri peal ei oleks :P

Aga tänud sulle, tundub hea valik olevat see nokia minujaoks. Nüüd tuleb uurida kus paigaldada ja mis maksab. Paneks ise aga see kõlli teema on keeruline.
Aa ja concertil peaks tel. sisend olema küll, telefoni pistik on taga olemas (mute jne) ja varustuses saab lisana võtta küll imo.

spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 27.01.08 00:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laur
Ja teine asi, sa seda displeid keerasid ka seal? Jube kobakas on ikka. Ma tahan just väikse displeiga, isegi sel nokia omal on nii ja naa juba. Et mul mingi jorn kuskil armatuuri peal ei oleks :P

kõige probleemsem koht on see kust tuleb displei kaabel välja, pistik on jube ääre peal ja ei kannata väänamist. ekraan liigub "muna" otsas saab liigutada igat pidi, aga suht vähe. kinnitamiseks tuleb kindlasti kruvisid kasutada, see orig teip ei hoia.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 26.8% - SQL: 73.2%]