ahtif
huviline
Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.08 18:39
|
|
|
Mure armatuurivalgusega
Asi nimelt selles, et ühel hetkel oli kaitse läbi. Leidsin sranaseid teemasid ka, aga enamus said kaitsmevahetusega vms probleemi lahendatud. Mul nii
hästi ei läinud. Kontrollisin siis üle numbritule.. nagu uus, kindalaeka tuli ka korras. võtsin siis armatuuri ära.. uurisin seda natuke. nimelt siis
lööb kaitsme läbi, kui potekas põhja keerata (ehk et valgus oleks kõige heledam) taustavalgus ei tööta ikkagi. Sel hetkel kui kaitsme läbi lööb, läheb
kella taustavalgus põlema. Suht segane jutt sai, aga ehk saab keegi aidata. Arvasin, et potekas läbi, aga selle takistus muutub keerates, seega tundub
et korras. Autoks coupe 94 aasta.
Tänud ette.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 21.01.08 18:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ahtif
Asi nimelt selles, et ühel hetkel oli kaitse läbi. Leidsin sranaseid teemasid ka, aga enamus said kaitsmevahetusega vms probleemi lahendatud. Mul nii
hästi ei läinud. Kontrollisin siis üle numbritule.. nagu uus, kindalaeka tuli ka korras. võtsin siis armatuuri ära.. uurisin seda natuke. nimelt siis
lööb kaitsme läbi, kui potekas põhja keerata (ehk et valgus oleks kõige heledam) taustavalgus ei tööta ikkagi. Sel hetkel kui kaitsme läbi lööb, läheb
kella taustavalgus põlema. Suht segane jutt sai, aga ehk saab keegi aidata. Arvasin, et potekas läbi, aga selle takistus muutub keerates, seega tundub
et korras. Autoks coupe 94 aasta.
Tänud ette. |
Mingi lamp on lühisesse põlenud ja seetõttu põletab kaitsme läbi. Vigane pirn peaks heledamalt põlema aga vahe ei tarvitse ka ilmtingimata näha olla.
Kõige parem oleks kõik pirnid välja keerata ja siis ükshaaval sisse tagasi. Väga palju katsetada ka ei tasu kuna ka potekas põleb üsna lihtsalt
maha.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
ahtif
huviline
Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.08 19:15
|
|
|
Kas kõik pirnid mängivad rolli või siis ainult armatuuri omad. Siukse asja täheldasin veel, et kui kaitse terve, siis ei põle pargid ka, aga kui
potekas põhja keerata, siis põleb kaitse läbi ja lähevad pargid põlema jne. armatuuri pirnid kontrollisin üle, kõik peaks toimima. täiesti mingi
ajuvaba viga...
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.08 19:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ahtif
et kui kaitse terve, siis ei põle pargid ka, aga kui potekas põhja keerata, siis põleb kaitse läbi ja lähevad pargid põlema jne. armatuuri pirnid
kontrollisin üle, kõik peaks toimima. täiesti mingi ajuvaba viga... |
A siis ikka mingi muu kala esialgse kirjelduse põhjal tundus vähe teistmoodi. Kas kuubikul tagaluugil ka tulesid on? Tagaluugi juhtmed ehk põhjustavad
kuskiltkaudu lühise?
|
|
|
|
ahtif
huviline
Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.08 19:30
|
|
|
Ei ole luugi küljes midagi..
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.08 19:51
|
|
|
Kas gabariidil ja kellade valgustusel on eraldi kaitsmed? Kas mingi osa valgustusest (klaasitõstuki, ohutulede vm lülitite taust) töötab?
Armatuurivalgus vilksatab kaitsme läbipõlemise hetkel ja gabariidid jäävad peale kaitsme maha kärssamist põlema?
Kas äkki ei või gabariidil kuskilt otsast mass puudu olla, ehkki see poteka põhja keeramisel kaitsme läbipõlemine võiks siiski lühisele viidata? Kõige
lihtsam on ilmselt ikka kontrolllamp või tester võtta ja auto juures asja lahata.
|
|
|
|
ahtif
huviline
Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.01.08 05:02
|
|
|
Ma siin möllasin testriga juba pikemat aega. Lülitite taust põleb. klaasitõstukite oma ma ei pannudki tähele.. aga jah muidu on nii, et kui kaitse
läbi põleb, siis lähevad pargid ja numbrituled põlema, aga armatuuri valgus ei vilksata ka. Seda massi asja võin ma uurida muidugi, kunagi ei saa
milleski ppäris kindel olla..
|
|
|
ahtif
huviline
Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.01.08 05:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Kas gabariidil ja kellade valgustusel on eraldi kaitsmed? |
Peaks ikka eraldi kaitsmed olema muidu, vaatan täna üle ja annan teada..
|
|
|
ahtif
huviline
Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.01.08 16:54
|
|
|
Eraldi kaitse jah. Ülejäänud tulukesed (el akna nupud, keskkonsooli nupud) lähevad koos süütega põlema. Ainult armatuuri omad käivad koos tuledega..
|
|
|
ahtif
huviline
Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.01.08 18:36
|
|
|
Põhimõtteliselt asi peaaegu korras, kui selle vahepealse katsetamise ajal on ikka miskit otsad andnud. Nimelt tundub, et armatuurivalgus saab nö toite
kahest eraldi kohast, sest et pool valgust põleb ja pool mitte. Spidoka pool ei põle ja kui mõõta, siis ei tule sinna plussi peale? Oskab keegi öelda
kust see sinise pistikuga armatuuri valgus alguse saab?
Oleks tore, kui sellega lõpuks korda saaks.. 
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
ahtif
huviline
Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.08 18:19
|
|
|
Kas audidel on mingi valguse plokk ka kuskil vahel? Kust kogu valguse värki juhitakse. Mõte oli see, et pool armatuuri on pime. Panin siis lolli peaga
silla kahe pirni vahele.. üks ühel pool ääres ja teine teisel. Loogiliselt võttes peaks kogu armatuur põlema minema, aga tegelikult läks asi nii, et
pool armatuuri põles ja lisaks veel vilkusid mõned tulukesed? Siit järeldangi, et kuskil peaks ikka mingi asi läbi olema. Äkki saaks ära vahetada ja
asja korda. Loodan, et keegi oskab aidata.
|
|
|