sjomik
huviline
Registreerunud 14.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.01.08 22:25
|
|
|
Õhulugeja puhastamine
Et siis, 1,5 aastat tagasi sai vahetatud õhulugeja 2,5 tdi 98 a. , ja nüüd jälle on see surnud. kuulsin et neid saab proovida puhastada. Kes on seda
proovinud, võiksid nõu anda, nagu millega ja kuidas?
|
|
|
aigar
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Jaguar XF SV8 ja Audi 90q B2 20v turbo
|
postitati 18.01.08 17:14
|
|
|
mine osta poest piduripuhastusvahend (mina tegin Motip'ga), siis võta õhulugeja maha, pihusta lugeja klemmide (niitide) peale, mitte liiga lähedalt.
Lase ära kuivada ja pane tagasi. Kõik töötab 
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 18.01.08 17:30
|
|
|
Mind mitmel korral Motipi Carb cleaner aidanud.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 18.01.08 18:39
|
|
|
Kuumtraat lugejat saab puhastada suht edukalt,kuid kuumkile mõõtjast hoidke igasugune keemia kaugemale.
|
|
|
|
sjomik
huviline
Registreerunud 14.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.08 20:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: QUATTRO
Kuumtraat lugejat saab puhastada suht edukalt,kuid kuumkile mõõtjast hoidke igasugune keemia kaugemale. | eee, kas sa räägid
erinevatest õhulugejatest, või äkki on see kuumkile lihtsalt pind, teisel pool õhulugejast, seal kus traate pole? muidu ma olen mõlemad pooled ära
puhastanud mingi pritsmis puhastusvahendiga ja salvrätiga veel pärast puhastanud...see traat oli tahmane ja hakkas läikima, aga ellu see teda ei
äratanud Kas peaks protseduuri kordama veel selle piduripuhastajaga äkki, või
on nüüd lootusetu?
|
|
|
Vanja
huviline
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: hetkel liikurita
|
postitati 19.01.08 08:04
|
|
|
Minul on ka olnud kogemus selle õhulugeja puhastamisega. Mure oli siis selline, et turbot ei võtnud järgi, seda aga omakorda põhjustas korrast ära
olnud õhulugeja, mis andis totaalselt valet infot. Võtsin selle õhulugeja elemendi välja ja leotasin ka mootoripuhastusvahendis, tagasi panne kõik
töötas kuid kahjuks oli see tulemus vaid ajutine. Lõppes ikkagi sellega, et käisin keskuses ja vahetasin oma vana uue vastu ja ca 1300.- krooni otsa.
Vahe oli loomulikult kohe tunda. Siin võib muidugi mängida rolli ka see asjaolu, et mul oli juba totaalselt läbi see õhulugeja, krt teab.
Pidurdab see kes suudab!!!
|
|
|
|
kalm
huviline
Registreerunud 30.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 S-line
|
postitati 21.01.08 20:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Vanja
Minul on ka olnud kogemus selle õhulugeja puhastamisega. Mure oli siis selline, et turbot ei võtnud järgi, seda aga omakorda põhjustas korrast ära
olnud õhulugeja, mis andis totaalselt valet infot. Võtsin selle õhulugeja elemendi välja ja leotasin ka mootoripuhastusvahendis, tagasi panne kõik
töötas kuid kahjuks oli see tulemus vaid ajutine. Lõppes ikkagi sellega, et käisin keskuses ja vahetasin oma vana uue vastu ja ca 1300.- krooni otsa.
Vahe oli loomulikult kohe tunda. Siin võib muidugi mängida rolli ka see asjaolu, et mul oli juba totaalselt läbi see õhulugeja, krt teab.
|
Täpselt sama asi algas mulgi täna,turbo järgi ei tule,auto karjub aga edasi ei lähe,puhastasin ka ära selle,korra nagu läks paremaks,siis sõitsin 1 km
ja jälle sama asi-non turbo.auto 99a 2.5 tdi.
Ja kus esindusest sa selle lugeja 1300.- said?
|
|
|
|