Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 (1998) 2.5TDI ei lähe tööle! (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1479)
Meelis90
huviline

Registreerunud 30.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.08 17:33 Tsiteeri
A6 (1998) 2.5TDI ei lähe tööle!

Peale kütusefiltri vahetust ei lähe enam käima.Esmaselt läks, töötas veits ja suri välja.Enam ei taha kuidagi minna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Meelis90
huviline

Registreerunud 30.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.08 17:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat:
Algselt postitas: Meelis90
Peale kütusefiltri vahetust ei lähe enam käima.Esmaselt läks, töötas veits ja suri välja.Enam ei taha kuidagi minna.

Tohoh.:o Mul juhtus täpselt samamoodi kaks nädalat tagasi.

Ja nüüd töötab siis? Said vea ka teada?

Meelis90
huviline

Registreerunud 30.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.08 17:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Sry ma vaatan, et sul hoopis teine masin.;) V6Tdi kohta ei oska ma midagi tarka kosta.;)

Aga mis masin sul siis? Ja muidu oli sul sama viga? Ja,et mis tegid?

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 17.01.08 17:55 Tsiteeri

V mootoritel on kuuldavasti 1001 probleemi pumba, pumbaelektroonika, etteandepumpade jms kolaga, õnneks ei ole ma selliste asjadega kokku puutunud, aga siin on palju kodanikke kes on.;)

Minu probleem oli selles, et mingil müstilisel põhjusel ei suutnud pump peale filtri vahetust kütust kätte saada kuigi valasin ilusti filtri kütust täis enne paigaldamist. Korra kahtlustasin juba muid vigasid, jõudsin isegi rihmade märgid üle kontrollida:D, käivitus peale seda kui sai pump otse kütusega täidetud. Kusjuures olen vahetanud filtrit isegi nii, et filtrit kütusega ei täida ning on suht normaalselt käivitunud.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
nitram
huviline

Registreerunud 19.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 V6

postitati 17.01.08 18:06 Tsiteeri

täna sai kah oma 2,5 dislal kütusefilter vahetatud, esialgu läks käima, töötas nii 1-2 sek ning suri välja. Käima sain kah,aga selleks kuluks ikka väga palju aega, mingi 5-6 korda (iga kord kuskil 15 sekundit) pidin starteril mootorit ringi laskma vedada ning seejärel hakkas vaikselt lubama. asi selles, et filter kütusest tühi ning õhk küttesüsteemis sees, võtab ju see aega, kuni filter täitud ja edasi pihustiteni jõuab. Nii et proovi veel ja lase veits pikemalt ringi ajada, ükshetk hakkab lubama ja asi korras.

Ps. mind hirmutas kah ära, et ei lähegi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
metsakas
huviline

Registreerunud 13.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6 avant 2,5 tdi quattro

postitati 17.01.08 18:50 Tsiteeri

vaata kütusevoolikut, ega seal mulle pole?
Arvatavasti filtri peal olev tagasivooluklapp laseb õhku läbi.
Oli mingiaeg omal sama jama igatahes

Meelis90
huviline

Registreerunud 30.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.08 19:38 Tsiteeri

Sai käiata iganes aga aku läks kellaks :D ja tööle ikka ei lähe :s. Äkist tasuks käima tõmmata? Või kuidas see kõrgsurvepumpale mõjuda võib?

Taf
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: A 6

postitati 17.01.08 19:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Sai käiata iganes aga aku läks kellaks :D ja tööle ikka ei lähe :s. Äkist tasuks käima tõmmata? Või kuidas see kõrgsurvepumpale mõjuda võib?
filtri vahetusega tuleb filter alati kytust täis valada . Tõenäoliselt õhk sees:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Meelis90
huviline

Registreerunud 30.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.08 19:47 Tsiteeri

sellest ma saan isegi aru,et õhk sees aga kuidas ma selle õhu välja sealt saaksin?

j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 18.01.08 15:50 Tsiteeri

Loe palun paar rida ülevalt poolt, kuidas õhku välja saada :P
Filter tuli täita küttega, siis on praktiliselt enamus õhust välja saadud.
Ja alles siis lähed käivitama. Sedasi hoiad starteri tervist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tnx
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 Quattro

postitati 18.01.08 17:02 Tsiteeri

Tsitaat:
sellest ma saan isegi aru,et õhk sees aga kuidas ma selle õhu välja sealt saaksin?

Sul siis v6 diisel?Kui jah siis olen selle probleemiga ise ka tegelenud.Niisama käiates ta sul käima ei lähegi,mõtetu vaev.Esiteks võta kütuse filtrilt pumpa minev toru lahti,sinna otsa oleks nüüd vaja sellist nn. pumbaga voolikut(kunagi kasutati ilmselt kütuse tankimiseks:))selle ühe otsa pistad sinna pumbale minevale torule otsa,teise aga mingisse anumasse kus kütus.Pumpad jõuga kütust pumbale.Siis oleks kahte meest vaja,üks annab starterit,teine pumpab kütust ja keerab mõne pihusti toru lahti(et õhk välja tuleks).kui käima läheb,siis pane kohe seisma,enne täis valatud filtrile torud peale ja uuesti käima.Nii saab selle müstilise v6 diisli tööle:D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.5% - SQL: 80.5%]