raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 17.01.08 09:27
|
|
|
Milline raadioantenn A4 B5 sedaanile?
Võib-olla väga loll küsimus, aga kas keegi oskab öelda milline antenn sinna sobib. Antenni kinnitus on tiiva peal ja antenn peaks olema siis selline,
et keere läheb antenni sisse, mitte vastupidi. Probleem selles, et nii palju kui olen otsinud, ei ole ma vastavat antenni leidnud, kõikidel on
väljapoole keermega.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 17.01.08 09:42
|
|
|
Tavaliselt on tagaklaasi 3 ülemist triipu antenn, võimalik, et tegu on aftermarket paigaldatud antenniga sul.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.01.08 10:25
|
|
|
Pigem on tegu mul originaal antenniga, mis oli vanematel mudelitel. Ma arvan, et lisatasu eest said 3 ülemist aknatriipu antenniks (nagu Audi puhul
tavaline ) Siin näha ka vähe seda junni
Lihtsalt iseenest raadio üle ei kurda, võtab ka see junn kenasti pagassi peal, lihtsalt inetu on, et vaid antenni alus. Tahaks sinna siis mingit
väiksemat tagasihoidliku antenni. Vana läks kahjuks jalutama juba ca pool aastat tagasi.
Ideaalne oleks leida sinna ca 5-10cm junn, või siis üldse kork.
EDIT: Jamasti - hoopis tükkis on ära murtud koos keermega. Nii et vaja oleks siis kogu kupatust. Eks otsin siis edasi.
Teema on end praegu ammendanud nii, et võib lukku ära panna 
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 17.01.08 21:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raunz
Pigem on tegu mul originaal antenniga, mis oli vanematel mudelitel. Ma arvan, et lisatasu eest said 3 ülemist aknatriipu antenniks (nagu Audi puhul
tavaline ) Siin näha ka vähe seda junni
Lihtsalt iseenest raadio üle ei kurda, võtab ka see junn kenasti pagassi peal, lihtsalt inetu on, et vaid antenni alus. Tahaks sinna siis mingit
väiksemat tagasihoidliku antenni. Vana läks kahjuks jalutama juba ca pool aastat tagasi.
Ideaalne oleks leida sinna ca 5-10cm junn, või siis üldse kork.
EDIT: Jamasti - hoopis tükkis on ära murtud koos keermega. Nii et vaja oleks siis kogu kupatust. Eks otsin siis edasi.
Teema on end praegu ammendanud nii, et võib lukku ära panna
|
väga vabandan,et olen tähelepanematu,kuid ehk leiad siit enda autole midagi sobivat:http://www.avsk.ee/tooted.php?cat=9917
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.08 12:47
|
|