Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audiklubi kirjad (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 3572)
jann19
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100

postitati 12.01.08 15:02 Tsiteeri
Audiklubi kirjad

kuidas ja mis tingimustel oleks võimalik saada klubi logo ja kirjasid tänud oleks väga huvitatud kelle poole pöörduma peaks sellega tänud;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.08 15:02 Tsiteeri

misasja sa täpsemalt soovid ja milleks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 12.01.08 15:08 Tsiteeri

..et ennetada arusaamatusi, ei tee kahju ka selle teema lugemine: Klubi sümboolika

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jann19
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.08 15:42 Tsiteeri

kirjasid audi club

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 12.01.08 16:03 Tsiteeri

Kui sa nüüd mõtled audiclub.ee kleepsu siis seda sa ei saa kuskilt.

Tsitaat:

3.1.1. Kleebised - VÄLJASTAMINE LÕPETATUD TEADMATA AJAKS

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 12.01.08 16:15 Tsiteeri

Keelatud kleepsud või isetegevus lubatud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.08 16:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: puristaja

ei oska, ei taha või ei viitsi lugeda? http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=9221

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.08 16:20 Tsiteeri

Tsitaat:

Kas jääb veel midagi arusaamatuks?

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 12.01.08 17:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Tsitaat:

ei oska, ei taha või ei viitsi lugeda? http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=9221

Andeks. Seekord kehtis kahjuks variant "ei viitsi". Olen hoolikam:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Xan
huviline

Registreerunud 07.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 C4 4,2NQ, Audi C4 Q (projekt)

postitati 12.01.08 17:29 Tsiteeri

Mitte, et ma nüüd tormaks "sümboolikaga esemeid" illegaalselt tootma, pakub mulle siiski huvi, mis seadusejõuga mind selle eest karistataks ? On siis audiklubi sümboolika mingil kujul patenteeritud või kaubamärgina registreeritud vms ? Lihtsalt puhtteoreetiline huvi ja loomupärane vastumeelsus igasugu käsumajandusega seoses.

Arhitektuurne projekteerimine ja detailplaneeringute koostamine.
Küsi lisa 50 18 059
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.08 17:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Xan
Mitte, et ma nüüd tormaks "sümboolikaga esemeid" illegaalselt tootma, pakub mulle siiski huvi, mis seadusejõuga mind selle eest karistataks ? On siis audiklubi sümboolika mingil kujul patenteeritud või kaubamärgina registreeritud vms ? Lihtsalt puhtteoreetiline huvi ja loomupärane vastumeelsus igasugu käsumajandusega seoses.

Nõue, et klubi loojate poolt välja töötatud logo keegi omavoliliselt ei kasutaks on käsumajandus sinu arust? Kui sa teed endale firma, kas sa oled siis nõus, et logo ilma sinu nõusolekuta kasutama hakatakse?

Kuna inimesed sõnadest paraku aru ei taha saada, siis on tõesti plaanis logole kaubamärk võtta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 12.01.08 18:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: indro
Kuna inimesed sõnadest paraku aru ei taha saada, siis on tõesti plaanis logole kaubamärk võtta.

Kas Sa pead silma seda, et mingi uue kujundusega audiklubi kleepse esineb autodel juba peaaegu sama palju kui "vanadel headel aegadel"? Imestasin ka ise ca aasta tagasi, et kas on nüüd uued kleepsud. Neid hakkab silma üha rohkem. Mitte et ma oma autole sellist kleepsu tahaks :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 12.01.08 18:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: krss
Tsitaat:

Kas Sa pead silma seda, et mingi uue kujundusega audiklubi kleepse esineb autodel juba peaaegu sama palju kui "vanadel headel aegadel"? Imestasin ka ise ca aasta tagasi, et kas on nüüd uued kleepsud. Neid hakkab silma üha rohkem. Mitte et ma oma autole sellist kleepsu tahaks :)
äkki need on eesti kaardiga koos audi-club.ee omad mida sa näed pidevalt?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.08 18:12 Tsiteeri

Ma arvan ka, et jutt on pigem Vene Klubi kleepsudest, valged ja suhteliselt suured.

krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 12.01.08 18:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma arvan ka, et jutt on pigem Vene Klubi kleepsudest, valged ja suhteliselt suured.

Selge pilt, thanks! On neil klubidel mingi omavaheline seos olemas? Kas neid klubisid äkki "integreerida" pole proovitud? Ehk siis kui keegi vene klubist mingi sigadusega hakkama saab, kleepsud akendel, tehakse täis ka eestikeelse klubi mark? Olin ühe teise autoklubiga sarnases seisus, kus Soomest tuli pidevalt emaile, et kuna ma aktiivne ka Soome klubis, et ehk oskan seletada, kui tahame kutsuda teid mingile üritusele, kumma klubi poole oleks õigem pöörduda... kas Audiklubil pole seda probleemi? Või pöörduvad nad tänu paremale "nähtavusele" alati kohe vene klubi poole? ;)

PS: Eestile on kombeks, üks president korraga :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.08 18:32 Tsiteeri

Ei ole nendega kahjuks mingit erilist sidet ega koostööd aga eks selles oleme ka ise süüdi. Nende poolt on mõned katsed koostöö alustamiseks tehtud aga paraku on see asi soiku jäänud.

See on natukene alatu nende poolt, et nad endale nii sarnase veebiaadressi üldse registreerisid aga see selleks.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 12.01.08 19:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Tsitaat:

Kas jääb veel midagi arusaamatuks?

heh..kui aus olla siis jah,mulle jääb küll-mul lihtsalt selline küsimus,et kui ma olen ennast audiclub.ee registreerunud siis ma ju pole veel klubi liige vöi olen?ise kippun ikka arvama ,et mitte.eks hetkel teen pöhjalikku lugemist.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.08 19:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olensaarlane
heh..kui aus olla siis jah,mulle jääb küll-mul lihtsalt selline küsimus,et kui ma olen ennast audiclub.ee registreerunud siis ma ju pole veel klubi liige vöi olen?ise kippun ikka arvama ,et mitte.eks hetkel teen pöhjalikku lugemist.

Ja mis see muudab kas sa oled klubiliige või mitte. Klubi logo ei tohi sa sellegi poolest oma suva järgi kasutada.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 12.01.08 19:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: olensaarlane

Ja mis see muudab kas sa oled klubiliige või mitte. Klubi logo ei tohi sa sellegi poolest oma suva järgi kasutada.

seda küll,ega polegi tahtnud seda teha.lihtsalt oli soov teada staatuse kohta,kas olen liige vöi mitte.kuid liikmete alt leidsin oma kasutaja profiili küll,kuid ega see ju mind veel liikmeks ei tee.(vöi siiski)
ei taha ka ju kohe klubi ja enda mainet alla tömbama hakkata sellega et kleebis oli peal ja sain kogemata lollusega hakkama.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jann19
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.08 19:37 Tsiteeri

sama küs siin et kas olen liige või mitte näit klubi liikmetele on soodustused aga kuidas tõestan seda vot

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.08 19:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jann19
sama küs siin et kas olen liige või mitte näit klubi liikmetele on soodustused aga kuidas tõestan seda vot

mis siin arusaamatut on. mainid ac klubi ja oled audiga.

EDIT: kunagi lubati ka mingeid kaarte aga hetkel asi lihtne ju

jann19
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.08 19:56 Tsiteeri

sõnad ei maksa eriti midagi ma võin näit mida iganes öelda kas see tähendab et kohe usud või

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.08 20:00 Tsiteeri

Tsitaat:
sõnad ei maksa eriti midagi ma võin näit mida iganes öelda kas see tähendab et kohe usud või

mina ei paku mingit soodust ka (enam) nii et mul savi aga tee proovi.

jann19
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.08 20:02 Tsiteeri

teema lukku;)

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.08 20:42 Tsiteeri

Tsitaat:
teema lukku;)

pole sinu poolt algatatud teema ju et lukku surud. :D

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 42.1% - SQL: 57.9%]