| Lehekülgi: 1 2 |
Ceed
huviline
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant facelift Q 3.0 -09
|
|
postitati 08.01.08 10:23
|
|
|
A4 B6 õli kaob meeletus koguses
Autoks siis A4 Avant 2002 2.0 bensiin manuaal. Ja peale auto ostu märkasin, et auto võtab palju õli. ~2l 4000km, nüüd on kolmas liiter juba poolenisti
sisse valatud ja 5000km sõidetud. Käis hoolduses ja 3 päeva hiljem hakkas armatuuris "õli miinimum" põlema. Läksin hooldusesse tagasi ja mulle öeldi
et see mootor võtabki palju õli :O Samas mul on autol garantii ka ja pöördusin auto müünud salongi poole ja seal vaadati auto üle ja öeldi, et kui õli
kaob siis kas tuleb sumpsist välja või tilgub. Aga kumbagi viga pole. Sumpsist sinist ei tule ja mootor on alt kuiv... ja ei osanud nemad ka midagi
öelda :S
Äkki kellegil on olnud sarnast probleemi ja on leidnud lahenduse. See õli valamine hakkab juba kulukaks muutuma :S
www.nicorex.lv - Kvaliteet e-sigaretid ja nikotiini e-vedelikud
www.strawpellet.ee
|
|
|
|
|
raivo
huviline
Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 08.01.08 10:24
|
|
|
Sõbral sama auto ja minu teada oli probleemiks klapisääretihendid. Mis olla kunagi neil ka tüüpviga olnud (pead ei anna). Pärast lihviti veel
plokikaant kah. Ühesõnaga mootori ülemine ots võeti maha ning jännati päris kõvasti.
Aga helista Revalisse ja küsi, mõni töödejuhataja või mehhaanik ikka asjaga kursis on.
|
|
|
|
skyaudi
huviline
Registreerunud 23.05.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 08.01.08 11:05
|
|
|
Mul õnneks nii hull see asi ei ole , 8 kuu ja 11 k km. -ga olen pidanud juurde kallama pool liitrit ja kusjuures praegu kuulsin esimest korda
sellisest asjast , et taoline tüüpviga sellel autol on.
|
|
|
|
raivo
huviline
Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 08.01.08 11:45
|
|
|
Täpsustasin veel üle.
Et suisa mootoriplokk vahetati välja. Põhjus miks see kõik juhtus oli see, et kusagilt küünla ja kolvi juurest satub õli valesse kohta ja kuumutab
midagi mis kulub läbi ja hakkab lekkima. Tal oli ca 1L kuus õlikulu.
Suhteliselt segane jutt, aga ehk midagi ikka aitab.
EDIT: Läbisõit u 2tkm kuus.
|
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
|
postitati 08.01.08 12:09
|
|
|
1L kuus on muidugi tore ühik 
|
12.301@181km/h
|
|
|
|
|
Ceed
huviline
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 08.01.08 21:20
|
|
|
nii et see mootor on pm õhtal :S Aga kui sinna õli valada siis sõita annab või mingi hetk lõppebki ära? :O
No aga kuhu kaob õli kui sumpsist välja ei tule ja põhja alt välja ei tule.. kust kaudu see mootorist välja saab?
Tänud teile
www.strawpellet.ee
|
|
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: typ 85q & XC
|
|
postitati 08.01.08 21:53
|
|
|
Näiteks põleb ära ja väljub gaasisegus sumbutist. Sellisel juhul on kas klapisääre tihendid või õlirõngad.
|
|
|
|
Golf3
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4
|
|
postitati 08.01.08 21:57
|
|
|
jah mul tuttaval kah 2.0 mootoriga B6 ja võtab õli ning mitte vähe!ja teeninduses samamoodi öeldi et see on normaalne.no ei tea.aga ma ei usu et
mootor ära peaks lõppema lihtsalt kogu aeg peab jälgima seda õli kadu ja kui sul teenindusest tulnud auto siis nad peaks jagama kah et kas on õhtal
mootor või ei.igaljuhul edu sulle.
|
|
|
|
Ceed
huviline
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.01.08 10:15
|
|
|
kuna mul on autol veel 1.5 kuud garantii siis peaks käima audi esinduses ja laskma selle vea välja diagnoosida. Ja peale seda viima auto müünud
salongi ja neilt selle korda tegemist nõudma?
www.strawpellet.ee
|
|
|
|
|
Raika30
huviline
Registreerunud 02.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 c4, 93'
|
|
postitati 09.01.08 10:42
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: raivo
Täpsustasin veel üle.
Et suisa mootoriplokk vahetati välja. Põhjus miks see kõik juhtus oli see, et kusagilt küünla ja kolvi juurest satub õli valesse kohta ja kuumutab
midagi mis kulub läbi ja hakkab lekkima. Tal oli ca 1L kuus õlikulu.
Suhteliselt segane jutt, aga ehk midagi ikka aitab.
EDIT: Läbisõit u 2tkm kuus. |
Irw   
Äki on hoopis kuskilt väntvõlli ja piibujuhtme vahelt tihend ää surnud?
Teema juurde: Võib vabalt sumpsist välja tulla, tänapäeva õlid reeglina enam niipalju ei suitse kui vene ajal, et sinine vine tagant väljas. üldiselt
kui kuskilt ei leki, tuleb salongil mootori kap. rem ette võtta.
Mis mootoris sees toimub (mis seisus klapisääred ja õlirõngad on) ei saa nad kuidagi teada ennem lahtivõtmist.
|
|
|
|
Ceed
huviline
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.01.08 11:19
|
|
|
see tähendab kaua aega ilma autota :S Aga tuleb vist see töö ette võtta, kuna seda õli ei jaksa varsti enam sinna koguaeg valada. Igatahes suured
tänud abi eest kes viitsisid aidata 
www.strawpellet.ee
|
|
|
|
|
Muhemees
huviline
Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Quattro 2.5 Tdi Tiptronic
|
|
postitati 09.01.08 14:42
|
|
|
Sa mine ja käi kuskil ylevaatus punktis ja lase omal heitgaasid ära mõõta. kui katt all ja korras siis peaks ikka olema asjad paigast ära. omal oli
2.8 mootor ja sõi ka õli, kuigi mootor kuiv. läksin ylevaatusele ja heitgaasid paigast ära. tuli siis klapisääre tihendid äää vahetada. ennem räägiti
ka et v6 mootoril norm õlikulu 1L/10K km. lisaks lõpus juba 2- 3L. kuid peale klapisääre tihendite vahetust olid heitgaasid normis ja ka õli ei
kadunud kuhugi, 10000 km tagant vahetasin õli täissynt ja oli aint natu yle poole normi ää söönd. ja see et tihendite vahetus teeb sind autotuks see
valejutt, 4-5 tunni töö, sinu mootoril vast veel vähem.
|
|
|
|
Ceed
huviline
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.01.08 21:54
|
|
|
siis pean ikka sinna salongi sisse marssima ja neil vea ütlema ja laskma ära teha 
www.strawpellet.ee
|
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.01.08 07:22
|
|
|
2,0 võib juhtuda seda, et õlirõngad diftid deformeeruvad ning õlirõnga avad võivad kohakuti joosta.
Lahendus:
Kogu mootor maha ning lahti ja siis on asi selge.
|
|
|
|
|
|
Ceed
huviline
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.01.08 09:25
|
|
|
Salong vastas mulle selliselt:
" Me ei anna kasutatud autole kulumise kohta garantiid. garantii all on mõeldud, kui otseses mõttes mootor puruneb. Kuna siin on tegemist kulumisega.
Veel kord -kulumise konta me ei anna garantiid üldse."
Nii, et sealt pole midagi loota :S aga kui on ainult klapisääred läbi siis keegi remondimees mulle nende vahetuse hinda oskab pakkuda?
www.strawpellet.ee
|
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.01.08 11:31
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Ceed
" Me ei anna kasutatud autole kulumise kohta garantiid. garantii all on mõeldud, kui otseses mõttes mootor puruneb. Kuna siin on tegemist kulumisega.
Nii, et sealt pole midagi loota :S aga kui on ainult klapisääred läbi siis keegi remondimees mulle nende vahetuse hinda oskab pakkuda?
|
Tänapäeva mootoritel enam klapisääre tihendeid ilma plokikaant maha võtmata ning juhtpukside vahetamata, ei vahetata, seega plokikaane remont ning see
sõltuvalt vahetust vajaminevate osadega on alates 10 ja nu ütleme 40 aga üldjuhul ikka 10 ja 20 vahele.
|
|
|
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
|
postitati 11.01.08 11:49
|
|
|
|
Sa ostsid kasutatud auto koos mingi garantiiga? Saada pekki need mehed, mis krdi kulumine. Kohe oli näha ju, et õli läheb? Ostsime ka emale kasutatud
auto, garantiiga Vehost. Sõitsime 2 nädalat ringi, siis Catweesi kontrolli, vigadega Vehosse, davai vahetage ära. Tegid tigedat nägu, et see ju
kasutatud auto. Tegin neile selgeks, et saate aru seltsimehed, 1 põhjus just selle auto ostmiseks oligi garantii. On lubatud, siis hakake tegema, ja
kiirelt. Ei jäänud neil midagi üle. Ega muud viga polnud, 1 amort oli kuiv ja ühe silla amordid siis ka uued pandi, aga see on ju ka KULUMINE? Nii et
ma ei tea, mis keiss sul on, aga kui nii, nagu ma asjast aru saan, siis nõua oma õigust ja tee seda kiirelt, ennem kui garantii otsa saab. Ei ole just
mingi rooliotsa vahetusega tegu, Juks ütles ka sulle, mis maksab .
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
|
postitati 11.01.08 13:08
|
|
|
See jutt on tõesti täiesti ajukas.Autodele meeldib sõita ja sõites autod kuluvad ja selleks antaksegi garantii, et kui selle aja jooksul midagi
liigselt kulub siis nimetatakse seda tehasepraagiks ja vahetatakse garantii korras välja. Sinu juhtumi puhul on ilmnenud defekt. Sina kui klient ei
pea teadma misasi seal nüüd defektne on aga normaalne auto sõidab ka 10 aasta pärast õlivahetusest õlivahetuseni õli lisamata [mõningate eranditega]
sinu puhul on aga tegu veaga mis on ilmnenud normaalse tarbimise käigus ja selle peab kõrvaldama esindus.
Krt inimesed lõhuvad sihtotstarbetul kasutamisel autosid ja esindust üldse ei koti kuidas see katki läinud on (välised tunnused puuduvad) vaid
lihtsalt vahetatakse välja kuna selle kompenseerib neile tehas ja neil ongi tööd.
|
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
|
Ceed
huviline
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.01.08 14:53
|
|
|
Veho Eestist auto ossingi. Eks ma kirjutan neile uue maili ja vaatab mis vastavad.
www.strawpellet.ee
|
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.01.08 15:09
|
|
|
Sellistel puhkudel on mõistlik enne juristiga konsulteerida ja kirjutada juriidiliselt korrektne ja faktidel põhinev avaldus, see kui sa mailitsi seda
teed see on nagu ukse vahelt küsimine: "äki remondite mu auto ära palun". Kui nad su 1 kord juba puutaha saatsid siis selliste e-mailitsi
arupärimistega teed endale rohkem kahju.
Nõme kui asutused üritavad vastutusest kõrvale hiilida.
|
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
|
|
|
|
|
Ceed
huviline
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.01.08 15:13
|
|
|
kui siit negatiivne vastus tuleb siis lähen käin nädala alguses seal ja teen vähe kõvemat häält. Ja kui siis ka asjad liikuma ei hakka siis tuleb jah
mingi avaldus vms ära teha.
www.strawpellet.ee
|
|
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
|
postitati 11.01.08 15:17
|
|
|
kui siit negatiivne vastus tuleb siis lähen käin nädala alguses seal ja teen vähe kõvemat häält. Ja kui siis ka asjad liikuma ei hakka siis tuleb jah
mingi avaldus vms ära teha. |
Oluline on minu meelest see, et sa fikseerid oma kisa kuidagi, et pärast ei saaks öelda, et see mees pole kordagi meie juures käinud.
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.01.08 15:17
|
|
|
Ja iga käiguga väheneb sinu autole antud garantii, niiet lõpuks venitatakse niikaua kuniks garantii otsas on ja siis ikkagi oled kaotajaks sina.
Korralikus õigusbüroos kirjutatakse faktiline paber valmis paari tunniga ja seljuhul on sul juba juriidiline alus olemas millega neilt vastutust
nõuda. (maksab paartuhat krooni)
|
|
|
|
|
|
Ceed
huviline
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.01.08 18:33
|
|
|
keegi mõnda sellist korralikku ja odavat kohta soovitada oskab, kust saaks juriidilise paberi?
www.strawpellet.ee
|
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.01.08 20:48
|
|
|
http://www.neti.ee/cgi-bin/otsing?query=advokaadib%FCroo&src=web
|
|
|
|
|
|
| Lehekülgi: 1 2 |