Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: väike tähelepanek tartus (Vastuseid: 30 | Vaatamisi: 3937)
meha
huviline

Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100q ja VW Passat

postitati 30.12.07 16:05 Tsiteeri
väike tähelepanek tartus

sõitis minust Eedeni keskuse juures mööda üks tumeroheline c4 kerega a6 avant...kui ei mälu ei peta,siis oli vist tdi kiri kah taga. ja siis kui pidurdas,lõid tagurpidikäigu tuled rõõmsalt särama. huvitab mind see,kas omanik ise kah teab,et auto sellist nalja teeb. veits ärevusttekitav,kui tänaval ees liikuv auto märku annab,et hakkab järsku tagasi liikuma;) ahjaa...juhtus see laupäeva pärastlõunal

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 30.12.07 16:08 Tsiteeri

võttis kõhedaks eks?:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 30.12.07 16:53 Tsiteeri

Mina vanasti kasutasin taga kaug tuledega sõitjate suhtes ka julma meetotit, lülitasin tagurdus kaugtuled põlema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
meha
huviline

Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.07 17:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: heihei
võttis kõhedaks eks?:D

veits võttis jah..:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 30.12.07 20:14 Tsiteeri

Mina hetkel nuputan, et mis krdi nipiga, sest avantil on tagurdustuled ja pidurid erinevatest ahelatest ja isegi kõrvuti pole need mitte, ühed asuvad luugis teised keres... hmm...

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
meha
huviline

Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.07 20:21 Tsiteeri

vot oli minulegi üllatus:o

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 30.12.07 20:24 Tsiteeri

on ka kokku puude olnud selliste juhtumitega. miski elektri kala seal on. Mis täpsemalt ei oska küll öelda. Jama on ikka küll sellistega. ehmatus missugune.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
arturASE
huviline

Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2009a. A6 allroad + VW Tiguan 4motion

postitati 30.12.07 20:39 Tsiteeri

mina oskan aint öelda, et sellistel olukordadel võiks kõne võtta sellel nr 14900 (liiklusliin). Lihtsalt lasta sealsel adminnil kontakteeruda isikuga ja rääkida talle tema auto seisukorrast.
Miite halvapärast, vaid juhtida tähelepanu :cool:

Edu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 30.12.07 22:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arturASE
mina oskan aint öelda, et sellistel olukordadel võiks kõne võtta sellel nr 14900 (liiklusliin). Lihtsalt lasta sealsel adminnil kontakteeruda isikuga ja rääkida talle tema auto seisukorrast.

Edu.

See on vist siiani ainuke hea ja arusaadav põhjendus sellele liinile. Ja noh kui keegi tõesti rämedalt rikub LE-d.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 31.12.07 00:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arturASE

Edu.

ma arvan selle kohta nii, et kui iga sierra( põhiviga kõik tuled põlevad siis kui peks põlema pidurdustuled) mees kes sust mööda sõidab, helistaks pooled inimesed et liiklushuligaan vms... sõidab oleks see liin suht punane!!!

Ja kui mingis liiklus saates komisaar mainis, et inimesd võiks hakata helistama kui keegi neist kiiresti mööda sõidab vms.. (peale kaebama) siis läheks asi jamaks... kui endal nii juhtub mööda sõidul ja ületad kiirust ja keegi helistab siis pole ju hea? Ei propageeri kiiruse ületamist aga pointti!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
C20XE
huviline

Registreerunud 01.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 525TD

postitati 31.12.07 02:41 Tsiteeri

See on vist mingi uus tuuningu suund.:P
LINK

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 31.12.07 03:26 Tsiteeri

Paar aastat tagasi sai tallinnas ummikus seistud ja minu ees seisis mingi vana fordiloks. Nagu ummikus ikka on kahe auto vahel niipalju ruumi et sinna suudab vaevalt õuna vahele panna ja nii oli ka minu ja eesseisva autoga. Pidin tol hetkel äärepealt püksi tegema kui valgusfooris tuli läks roheliseks ja eesseisval autol lõi tagurpidi käigu tuled sisse. Minna ei saand ei edasi ega tagasi. Vend andis tuld ja kadus eest, mina aga jäin vahtima lolli näoga. Kui sain lõpuks kohapealt minema märkasin et niipea kui tal mingi käik sees oli siis ka põlesid tuled taga. Kõige hirmuäratavam selle juures oli see et sõitsin tol hetkel firma autoga mis oli teise mehe kätte antud. Jube loll oleks olnud seletada mis sõite ma tegin laupäeva õhtul linna vahel teise mehe autoga :)

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad TDI manuaal

postitati 31.12.07 10:14 Tsiteeri

Tsitaat:

See on vist mingi uus tuuningu suund. LINK

massipuudus teeb sellist nalja tavaliselt

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 31.12.07 10:45 Tsiteeri

Audi käigukast lubab kuni 35km/h sisse lülitada tagurpidi käigu. Ilmselt sellist nippi kasutas ka see A6 avandi juht :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu

postitati 31.12.07 12:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: j2mis
Audi käigukast lubab kuni 35km/h sisse lülitada tagurpidi käigu. Ilmselt sellist nippi kasutas ka see A6 avandi juht :D
Võibolla selgitad mismoodi see käib.

j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.12.07 13:38 Tsiteeri

Sõidu ajal umbes kuni 35km/h on võimalik panna sisse tagurpidi käik, ilma mingisuguse raginatta. Vaba käigu pealt lülitad sisse tagurpidi käigu, hoides käigukangi tundega kuni käigu sisseminemiseni. Töötab Audi 80b3, 80b4, 100c4 ja a6 c4 peal. Need on need masinad millega olen mina seda süsteemi proovinud. (Sidurit üles ei soovita lasta sel juhul kui käik sees, võib kurvalt lõppeda)

Hea abivahend liiga sappa ronivatele autojuhtidele:P

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 31.12.07 14:42 Tsiteeri

Automaadiga sõites on ka päris lahe vaadata, kuidas pärast rongi ootamist vms drive'i peale lükates tagaolija silmi ärevus tekib. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 31.12.07 15:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Automaadiga sõites on ka päris lahe vaadata, kuidas pärast rongi ootamist vms drive'i peale lükates tagaolija silmi ärevus tekib. :P

lisaks on mingistel riisikatel käiku vahetades ka ohutulede funktsioon (see on vist siis kui käik P pealt ära liigutada)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.12.07 18:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: j2mis
Sõidu ajal umbes kuni 35km/h on võimalik panna sisse tagurpidi käik, ilma mingisuguse raginatta. Vaba käigu pealt lülitad sisse tagurpidi käigu, hoides käigukangi tundega kuni käigu sisseminemiseni. Töötab Audi 80b3, 80b4, 100c4 ja a6 c4 peal. Need on need masinad millega olen mina seda süsteemi proovinud. (Sidurit üles ei soovita lasta sel juhul kui käik sees, võib kurvalt lõppeda)

Hea abivahend liiga sappa ronivatele autojuhtidele:P

Seda siis ainult manuaalkastiga autodel !

margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi a3

postitati 31.12.07 23:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: forsin
Mina vanasti kasutasin taga kaug tuledega sõitjate suhtes ka julma meetotit, lülitasin tagurdus kaugtuled põlema.

Ja mida sa sellega saavutasid:D , usu mind lihtsam on see täistuledega sõitja mööda lasta ja tal samuti taga sõita.

Meevaras
huviline

Registreerunud 18.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Seat Inca 1,4

postitati 01.01.08 08:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: margus0000
Tsitaat:
Algselt postitas: forsin

Ja mida sa sellega saavutasid:D , usu mind lihtsam on see täistuledega sõitja mööda lasta ja tal samuti taga sõita.
Ilmselt pidas forsin silmas seda kui sa kellegist möödud ja viimane unustab kaugtuled lähituledele ümber lülitada, seda juhtub paraku väga tihti. Ei hakka ju uuesti hoogu maha võtma ja omakorda ootama millal teine sust uuesti mööduks et talle kaugtuled selga lükata ja siis uuesti tast varsti mööda sõita, tekib nõiaring.

don`t drive faster than your quardian angel can fly!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 01.01.08 14:07 Tsiteeri

Mõttetu võidelda sellistega. Salongipeegli all on selleks vastav nupp. Maanteel pimedas sõites tõmban alati peegli teise asendisse. Toimib perfektselt.

skyaudi
huviline

Registreerunud 23.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.08 14:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Mõttetu võidelda sellistega. Salongipeegli all on selleks vastav nupp. Maanteel pimedas sõites tõmban alati peegli teise asendisse. Toimib perfektselt.

Täpselt. Mind häirivad rohkem vennikesed, kes öösel vastu sõites , siis kui mina olen täistuled juba maha võtnud , lasevad südame rahus täistuledega edasi ja suvatsevad end alles siis liigutada , kui ma olen oma täistuled peale tagasi lükanud.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.08 15:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: skyaudi
Täpselt. Mind häirivad rohkem vennikesed, kes öösel vastu sõites , siis kui mina olen täistuled juba maha võtnud , lasevad südame rahus täistuledega edasi ja suvatsevad end alles siis liigutada , kui ma olen oma täistuled peale tagasi lükanud.

ja mind häirivad vennikesed, kes võtavad kaugtuled maha juba siis, kui vastutuleva auto tuled alles kaugelt paistavad, ja siis kukuvad oma tulesid vilgutama kui ma maha ei võta. kas tõesti kaugtuled häirivad kilomeetri või rohkema kaugusel?

skyaudi
huviline

Registreerunud 23.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.08 15:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Tsitaat:
Algselt postitas: skyaudi

ja mind häirivad vennikesed, kes võtavad kaugtuled maha juba siis, kui vastutuleva auto tuled alles kaugelt paistavad, ja siis kukuvad oma tulesid vilgutama kui ma maha ei võta. kas tõesti kaugtuled häirivad kilomeetri või rohkema kaugusel?

Ja siin Läänemaal on ilgelt palju kilomeetrite pikkuseid sirgeid, et autode tuled juba ei tea kustkohast paistavad. Ma rääkisin sellistest vennikestest , kes ikka väga lähedale tulevad oma täistuledega. Ma ei ole mõõtnud mitme km või meetri pealt tuled pimestama hakkavad , vbl. mul on tundlikud silmad , ent mind häirib jah. Viisakas oleks ikkagi oma täistuled välja lülitada , kui teine on seda teinud.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 44.1% - SQL: 55.9%]