Lehekülgi: 1 2 |
meha
huviline
Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100q ja VW Passat
|
postitati 30.12.07 16:05
|
|
|
väike tähelepanek tartus
sõitis minust Eedeni keskuse juures mööda üks tumeroheline c4 kerega a6 avant...kui ei mälu ei peta,siis oli vist tdi kiri kah taga. ja siis kui
pidurdas,lõid tagurpidikäigu tuled rõõmsalt särama. huvitab mind see,kas omanik ise kah teab,et auto sellist nalja teeb. veits ärevusttekitav,kui
tänaval ees liikuv auto märku annab,et hakkab järsku tagasi liikuma
ahjaa...juhtus see laupäeva pärastlõunal
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 30.12.07 16:08
|
|
|
võttis kõhedaks eks?
|
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 30.12.07 16:53
|
|
|
Mina vanasti kasutasin taga kaug tuledega sõitjate suhtes ka julma meetotit, lülitasin tagurdus kaugtuled põlema.
|
|
|
meha
huviline
Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.07 17:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: heihei
võttis kõhedaks eks? |
veits võttis jah..
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 30.12.07 20:14
|
|
|
Mina hetkel nuputan, et mis krdi nipiga, sest avantil on tagurdustuled ja pidurid erinevatest ahelatest ja isegi kõrvuti pole need mitte, ühed asuvad
luugis teised keres... hmm...
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
meha
huviline
Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.07 20:21
|
|
|
vot oli minulegi üllatus
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 30.12.07 20:24
|
|
|
on ka kokku puude olnud selliste juhtumitega. miski elektri kala seal on. Mis täpsemalt ei oska küll öelda. Jama on ikka küll sellistega. ehmatus
missugune.
|
|
|
|
arturASE
huviline
Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2009a. A6 allroad + VW Tiguan 4motion
|
postitati 30.12.07 20:39
|
|
|
mina oskan aint öelda, et sellistel olukordadel võiks kõne võtta sellel nr 14900 (liiklusliin). Lihtsalt lasta sealsel adminnil kontakteeruda isikuga
ja rääkida talle tema auto seisukorrast.
Miite halvapärast, vaid juhtida tähelepanu
Edu.
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 30.12.07 22:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: arturASE
mina oskan aint öelda, et sellistel olukordadel võiks kõne võtta sellel nr 14900 (liiklusliin). Lihtsalt lasta sealsel adminnil kontakteeruda isikuga
Edu. |
See on vist siiani ainuke hea ja arusaadav põhjendus sellele liinile. Ja noh kui keegi tõesti rämedalt rikub LE-d.
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
postitati 31.12.07 00:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: arturASE
Edu. |
ma arvan selle kohta nii, et kui iga sierra( põhiviga kõik tuled põlevad siis kui peks põlema pidurdustuled) mees kes sust mööda sõidab, helistaks
pooled inimesed et liiklushuligaan vms... sõidab oleks see liin suht punane!!!
Ja kui mingis liiklus saates komisaar mainis, et inimesd võiks hakata helistama kui keegi neist kiiresti mööda sõidab vms.. (peale kaebama) siis
läheks asi jamaks... kui endal nii juhtub mööda sõidul ja ületad kiirust ja keegi helistab siis pole ju hea? Ei propageeri kiiruse ületamist aga
pointti!
|
|
|
|
C20XE
huviline
Registreerunud 01.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: BMW 525TD
|
postitati 31.12.07 02:41
|
|
|
See on vist mingi uus tuuningu suund.
LINK
|
|
|
|
MorpheusS
huviline
Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5
|
postitati 31.12.07 03:26
|
|
|
Paar aastat tagasi sai tallinnas ummikus seistud ja minu ees seisis mingi vana fordiloks. Nagu ummikus ikka on kahe auto vahel niipalju ruumi et sinna
suudab vaevalt õuna vahele panna ja nii oli ka minu ja eesseisva autoga. Pidin tol hetkel äärepealt püksi tegema kui valgusfooris tuli läks roheliseks
ja eesseisval autol lõi tagurpidi käigu tuled sisse. Minna ei saand ei edasi ega tagasi. Vend andis tuld ja kadus eest, mina aga jäin vahtima lolli
näoga. Kui sain lõpuks kohapealt minema märkasin et niipea kui tal mingi käik sees oli siis ka põlesid tuled taga. Kõige hirmuäratavam selle juures
oli see et sõitsin tol hetkel firma autoga mis oli teise mehe kätte antud. Jube loll oleks olnud seletada mis sõite ma tegin laupäeva õhtul linna
vahel teise mehe autoga
Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
|
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad TDI manuaal
|
postitati 31.12.07 10:14
|
|
|
Tsitaat: |
See on vist mingi uus tuuningu suund. LINK
|
massipuudus teeb sellist nalja tavaliselt
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5, B5, Zafira A
|
postitati 31.12.07 10:45
|
|
|
Audi käigukast lubab kuni 35km/h sisse lülitada tagurpidi käigu. Ilmselt sellist nippi kasutas ka see A6 avandi juht
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
postitati 31.12.07 12:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: j2mis
Audi käigukast lubab kuni 35km/h sisse lülitada tagurpidi käigu. Ilmselt sellist nippi kasutas ka see A6 avandi juht | Võibolla selgitad mismoodi see käib.
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.07 13:38
|
|
|
Sõidu ajal umbes kuni 35km/h on võimalik panna sisse tagurpidi käik, ilma mingisuguse raginatta. Vaba käigu pealt lülitad sisse tagurpidi käigu,
hoides käigukangi tundega kuni käigu sisseminemiseni. Töötab Audi 80b3, 80b4, 100c4 ja a6 c4 peal. Need on need masinad millega olen mina seda
süsteemi proovinud. (Sidurit üles ei soovita lasta sel juhul kui käik sees, võib kurvalt lõppeda)
Hea abivahend liiga sappa ronivatele autojuhtidele
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 31.12.07 14:42
|
|
|
Automaadiga sõites on ka päris lahe vaadata, kuidas pärast rongi ootamist vms drive'i peale lükates tagaolija silmi ärevus tekib.
|
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 31.12.07 15:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Automaadiga sõites on ka päris lahe vaadata, kuidas pärast rongi ootamist vms drive'i peale lükates tagaolija silmi ärevus tekib. |
lisaks on mingistel riisikatel käiku vahetades ka ohutulede funktsioon (see on vist siis kui käik P pealt ära liigutada)
|
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.07 18:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: j2mis
Sõidu ajal umbes kuni 35km/h on võimalik panna sisse tagurpidi käik, ilma mingisuguse raginatta. Vaba käigu pealt lülitad sisse tagurpidi käigu,
hoides käigukangi tundega kuni käigu sisseminemiseni. Töötab Audi 80b3, 80b4, 100c4 ja a6 c4 peal. Need on need masinad millega olen mina seda
süsteemi proovinud. (Sidurit üles ei soovita lasta sel juhul kui käik sees, võib kurvalt lõppeda)
Hea abivahend liiga sappa ronivatele autojuhtidele |
Seda siis ainult manuaalkastiga autodel !
|
|
|
margus0000
huviline
Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi a3
|
postitati 31.12.07 23:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: forsin
Mina vanasti kasutasin taga kaug tuledega sõitjate suhtes ka julma meetotit, lülitasin tagurdus kaugtuled põlema. |
Ja mida sa sellega saavutasid , usu mind lihtsam on see täistuledega
sõitja mööda lasta ja tal samuti taga sõita.
|
|
|
Meevaras
huviline
Registreerunud 18.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Inca 1,4
|
postitati 01.01.08 08:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: margus0000
Tsitaat: | Algselt postitas: forsin
Mina vanasti kasutasin taga kaug tuledega sõitjate suhtes ka julma meetotit, lülitasin tagurdus kaugtuled põlema. |
Ja mida sa sellega saavutasid , usu mind lihtsam on see täistuledega
sõitja mööda lasta ja tal samuti taga sõita. | Ilmselt pidas forsin silmas seda kui sa kellegist möödud ja viimane unustab kaugtuled
lähituledele ümber lülitada, seda juhtub paraku väga tihti. Ei hakka ju uuesti hoogu maha võtma ja omakorda ootama millal teine sust uuesti mööduks et
talle kaugtuled selga lükata ja siis uuesti tast varsti mööda sõita, tekib nõiaring.
don`t drive faster than your quardian angel can fly!
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 01.01.08 14:07
|
|
|
Mõttetu võidelda sellistega. Salongipeegli all on selleks vastav nupp. Maanteel pimedas sõites tõmban alati peegli teise asendisse. Toimib
perfektselt.
|
|
|
|
skyaudi
huviline
Registreerunud 23.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.01.08 14:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Mõttetu võidelda sellistega. Salongipeegli all on selleks vastav nupp. Maanteel pimedas sõites tõmban alati peegli teise asendisse. Toimib
perfektselt. |
Täpselt. Mind häirivad rohkem vennikesed, kes öösel vastu sõites , siis kui mina olen täistuled juba maha võtnud , lasevad südame rahus täistuledega
edasi ja suvatsevad end alles siis liigutada , kui ma olen oma täistuled peale tagasi lükanud.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.01.08 15:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: skyaudi
Täpselt. Mind häirivad rohkem vennikesed, kes öösel vastu sõites , siis kui mina olen täistuled juba maha võtnud , lasevad südame rahus täistuledega
edasi ja suvatsevad end alles siis liigutada , kui ma olen oma täistuled peale tagasi lükanud. |
ja mind häirivad vennikesed, kes võtavad kaugtuled maha juba siis, kui vastutuleva auto tuled alles kaugelt paistavad, ja siis kukuvad oma tulesid
vilgutama kui ma maha ei võta. kas tõesti kaugtuled häirivad kilomeetri või rohkema kaugusel?
|
|
|
|
skyaudi
huviline
Registreerunud 23.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.01.08 15:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Tsitaat: | Algselt postitas: skyaudi
edasi ja suvatsevad end alles siis liigutada , kui ma olen oma täistuled peale tagasi lükanud. |
ja mind häirivad vennikesed, kes võtavad kaugtuled maha juba siis, kui vastutuleva auto tuled alles kaugelt paistavad, ja siis kukuvad oma tulesid
vilgutama kui ma maha ei võta. kas tõesti kaugtuled häirivad kilomeetri või rohkema kaugusel? |
Ja siin Läänemaal on ilgelt palju kilomeetrite pikkuseid sirgeid, et autode tuled juba ei tea kustkohast paistavad. Ma rääkisin sellistest
vennikestest , kes ikka väga lähedale tulevad oma täistuledega. Ma ei ole mõõtnud mitme km või meetri pealt tuled pimestama hakkavad , vbl. mul on
tundlikud silmad , ent mind häirib jah. Viisakas oleks ikkagi oma täistuled välja lülitada , kui teine on seda teinud.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |