Meelis90
huviline
Registreerunud 30.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.07 13:19
|
|
|
Kas on võimalik seadistada orig. subwoofrit?
Lugu siis selline,et kas on võimalik seadistada Audi originaal BOSE süsteemi subwoofrit? Ja kui on siis kuidas? Makiks Audi Concert.
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 30.12.07 13:21
|
|
|
Seadistamise all mõtled mida?
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 30.12.07 13:28
|
|
|
On ikka võimalik seadistada - juhtmed selle tagant ära ja korralik woofer asemele.
|
|
|
|
Meelis90
huviline
Registreerunud 30.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.07 13:29
|
|
|
Selles mõttes,et seda nagu kuskilt rohkem peale keerata ei ole võimalik? Võrreldes eraldi pandud subwoofritega on väga vaikne
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.07 13:30
|
|
|
Oled Sa talle otsa vaadanud? 2x4" elemendid plastmasskarbis. Kust see vali sub-bass tulema peaks?
|
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 03.01.08 20:26
|
|
|
Endal on tavaline, mitte BOSE. Panin korralikud kompod, bassika ja võimu. Heli suhteliselt normaalne. Nüüd kakun välja sest ei meeldi mulle kui asjad
on pagasis laokil (võim ja bassikas). Ja seda autot ehitada kah ei viitsi. Siit ka küsimus, C5 kerel BOSE pole suurem asi? Kas uuematel või üldse
mingil Audil on arvestatav helisüsteem, et mul ei oleks vajadust sinna mingit aftermarket asja hakata aretama.
Ja tavaline vs BOSE A6'l on märgatav vahe või ei ole asi väärt et see sinna sisse aretada?
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.08 21:14
|
|
|
Ei oska tavalise kohta öelda, aga kui mul sügisel oli E39 bemm, siis istusin mingil kokkusaamisel selle seest korraks Maqqu C5 A6 sisse ja oli selline
tunne, nagu oleks kõrvast tropid ära võetud. A6 oli siis Bosega. Maru kontrast oli. E39 orig süsteemi CD kõlas tükk maad mannetumalt kui A6-s mängiv
raadio. Ma ei räägi hetkel valjusest.
Kui just SQ tasemel helipilti taga ei aja, siis mina orig Boset välja viskama ei hakkaks. Supakas tuleks ainult lisada.
|
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
postitati 03.01.08 21:28
|
|
|
No e39 tehaseheli on ikka allapoole igasugust arvestust, need mannetud hädised kõlarid ja shampoonipudeli korgist tehtud volüüminupuga juhtseade... C5
heli on ikka HOOPIS midagi muud, väga palju mahlasem. Uuem passat on ka väga okei tehaseheli mõttes.
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.08 21:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Ei oska tavalise kohta öelda, aga kui mul sügisel oli E39 bemm, siis istusin mingil kokkusaamisel selle seest korraks Maqqu C5 A6 sisse ja oli selline
tunne, nagu oleks kõrvast tropid ära võetud. A6 oli siis Bosega. Maru kontrast oli. E39 orig süsteemi CD kõlas tükk maad mannetumalt kui A6-s mängiv
raadio. Ma ei räägi hetkel valjusest.
Kui just SQ tasemel helipilti taga ei aja, siis mina orig Boset välja viskama ei hakkaks. Supakas tuleks ainult lisada. |
Olen ise ka BOSE süsteemi kuulanud, tundus jah selline hea, et kõik sagedused ilusti olemas jne, isegi bassi oli. Ma aind ei mäleta milline mul enda
vana oli, niikaua ringi sõitnud juba normaalsete kõllidega.
Ühesõnaga tehase lahenduse kohta vist suhteliselt normaalne. Kui ebayst leian komplektse süsteemi siis vast tõstan ringi.
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.08 21:35
|
|
|
C6 A6 ja Q7 on minu kõrva jaoks isegi standardkõlaritega VÄGA head!
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.08 21:50
|
|
|
Jep seda küll, peres üks C6 kah, ja seal saab peale bassi ka subwoofrit eraldi juhtida näiteks. Ja kui ma õigesit mäletan siis C6 bosel peaks
esikõlarid olema kah mingis plast kastis. Kas C5 kah selline asi oli võin on see mingi uus lahendus Audi poolt?
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
|
Kevadlilleke
klubiliige
Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe '95 85kW
|
postitati 10.01.08 23:27
|
|
|
Kas see kast ei ole mitte subwoofer?
Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks... B4 Coupe
|
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.01.08 07:07
|