Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kas on võimalik seadistada orig. subwoofrit? (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 2012)
Meelis90
huviline

Registreerunud 30.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.07 13:19 Tsiteeri
Kas on võimalik seadistada orig. subwoofrit?

Lugu siis selline,et kas on võimalik seadistada Audi originaal BOSE süsteemi subwoofrit? Ja kui on siis kuidas? Makiks Audi Concert.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 30.12.07 13:21 Tsiteeri

Seadistamise all mõtled mida?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 30.12.07 13:28 Tsiteeri

On ikka võimalik seadistada - juhtmed selle tagant ära ja korralik woofer asemele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Meelis90
huviline

Registreerunud 30.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.07 13:29 Tsiteeri

Selles mõttes,et seda nagu kuskilt rohkem peale keerata ei ole võimalik? Võrreldes eraldi pandud subwoofritega on väga vaikne:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.07 13:30 Tsiteeri

Oled Sa talle otsa vaadanud? 2x4" elemendid plastmasskarbis. Kust see vali sub-bass tulema peaks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 03.01.08 20:26 Tsiteeri

Endal on tavaline, mitte BOSE. Panin korralikud kompod, bassika ja võimu. Heli suhteliselt normaalne. Nüüd kakun välja sest ei meeldi mulle kui asjad on pagasis laokil (võim ja bassikas). Ja seda autot ehitada kah ei viitsi. Siit ka küsimus, C5 kerel BOSE pole suurem asi? Kas uuematel või üldse mingil Audil on arvestatav helisüsteem, et mul ei oleks vajadust sinna mingit aftermarket asja hakata aretama.

Ja tavaline vs BOSE A6'l on märgatav vahe või ei ole asi väärt et see sinna sisse aretada?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.08 21:14 Tsiteeri

Ei oska tavalise kohta öelda, aga kui mul sügisel oli E39 bemm, siis istusin mingil kokkusaamisel selle seest korraks Maqqu C5 A6 sisse ja oli selline tunne, nagu oleks kõrvast tropid ära võetud. A6 oli siis Bosega. Maru kontrast oli. E39 orig süsteemi CD kõlas tükk maad mannetumalt kui A6-s mängiv raadio. Ma ei räägi hetkel valjusest.

Kui just SQ tasemel helipilti taga ei aja, siis mina orig Boset välja viskama ei hakkaks. Supakas tuleks ainult lisada.

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 03.01.08 21:28 Tsiteeri

No e39 tehaseheli on ikka allapoole igasugust arvestust, need mannetud hädised kõlarid ja shampoonipudeli korgist tehtud volüüminupuga juhtseade... C5 heli on ikka HOOPIS midagi muud, väga palju mahlasem. Uuem passat on ka väga okei tehaseheli mõttes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.08 21:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Ei oska tavalise kohta öelda, aga kui mul sügisel oli E39 bemm, siis istusin mingil kokkusaamisel selle seest korraks Maqqu C5 A6 sisse ja oli selline tunne, nagu oleks kõrvast tropid ära võetud. A6 oli siis Bosega. Maru kontrast oli. E39 orig süsteemi CD kõlas tükk maad mannetumalt kui A6-s mängiv raadio. Ma ei räägi hetkel valjusest.

Kui just SQ tasemel helipilti taga ei aja, siis mina orig Boset välja viskama ei hakkaks. Supakas tuleks ainult lisada.

Olen ise ka BOSE süsteemi kuulanud, tundus jah selline hea, et kõik sagedused ilusti olemas jne, isegi bassi oli. Ma aind ei mäleta milline mul enda vana oli, niikaua ringi sõitnud juba normaalsete kõllidega.

Ühesõnaga tehase lahenduse kohta vist suhteliselt normaalne. Kui ebayst leian komplektse süsteemi siis vast tõstan ringi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.08 21:35 Tsiteeri

C6 A6 ja Q7 on minu kõrva jaoks isegi standardkõlaritega VÄGA head!

laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.08 21:50 Tsiteeri

Jep seda küll, peres üks C6 kah, ja seal saab peale bassi ka subwoofrit eraldi juhtida näiteks. Ja kui ma õigesit mäletan siis C6 bosel peaks esikõlarid olema kah mingis plast kastis. Kas C5 kah selline asi oli võin on see mingi uus lahendus Audi poolt?

laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.08 19:18 Tsiteeri

http://cgi.ebay.de/Orig-Audi-A6-S6-RS6-4B-Bose-Sound-System-Neuw_W0QQitemZ180205317208QQihZ008QQcategoryZ21644QQssPageNameZWDVWQQrdZ 1QQcmdZViewItem

siin üks kutt müüb bose süsteemi, mis mind aga huvitama pani, oli see et seal on esimestele ustele kastid kah. Kas tõesti C5 kerega on kõlarikastidega variant kah? Niipaljui kui ma näinud olen on kõik ilma.

Kevadlilleke
klubiliige

Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe '95 85kW

postitati 10.01.08 23:27 Tsiteeri

Kas see kast ei ole mitte subwoofer?

Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks...
B4 http://images.spritmonitor.de/308015_5.png Coupe http://images.spritmonitor.de/739191_5.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.08 07:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kevadlilleke
Kas see kast ei ole mitte subwoofer?

On jah :D Avandi oma. Vaatasin nagu oleks kaks ukse oma kõrvuti :S

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.3% - SQL: 63.7%]